AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2557|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 依家先入坑仲有冇可能? [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
20 點
樓主
玩完手機版 5分鍾刪左....
但係想試下電腦版...(正在下載中....
我想問邊個服仲有活人?
新手 會唔會 因為組唔到人 卡任?
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
756 點

試帖勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
岩先早你少少下載完..家下開角色入坑中XD
無論明白我連累你,即使你曾是未介意,曾為你想過偉大一次 退出這愛情行開一次【錯愛】

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
基本上系唔會卡任
因為主線任自己一個搞得掂
食個49點既7天VIP
解晒D主線都可以84LV (目前最高為95LV)
應該話肯花少少錢
入手一D都唔難..
而至於活人啊..系有既
不過稱唔上多
不過黎緊星期4更新後..出新職一定會好多人重升一隻
1個ac 10個人用   吹咩??

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

想跳坑真係趁新職多人升 無論係咪玩新職
肯少課(同課岩地方)一定輕鬆好多

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
277 點
態度好d 應該搵到朋友帶升90 之黎課少少金整裝就ok
最好就係收個ac 返黎快好多