AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2470|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

[疑難] E家電腦版多唔多人玩? [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
462 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

樓主
本人7xlv法書 好似2年左右冇玩
E家電腦版多唔多人玩?港澳人多定...?
法書仲勁唔勁
咩ser最多人?
因為玩完手機版覺得電腦好玩好多.手機版差太遠
7xlv E家黎講係唔係好廢....
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
幻想神域
EXP
462 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
另外,請問咩叫直升卡?

主打遊戲
星界神話
EXP
19 點
姬慕雪:) 發表於 2016-11-8 15:49
另外,請問咩叫直升卡?

由先 港服要到晚上先多人玩 要玩都可以玩
法書依然DEBUFF 增BUFF多既職 不過要玩不如試玩下新職
70LV梗係廢啦 因為依家好易上80LV.... 1日認真解主線 可升80等

然後 直升卡就係你買完張卡 然後創角就係85等啦 85前既主線唔洗再做 直接係85主線開始玩起~

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4426 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

補充 有歐波波任 主線完後幾日升1lv直上86無難度
最後 兩年前同e+差好遠 要有定心理準備
有裝乜都勁 利申 90lv仲拎緊65金書 遲d轉50橙算

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
277 點
法書冇力唔會比人話
應該係。。