AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2944|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

[官方] [重要]例行維護延後至2月9日 [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5027 點

在線勳章 發帖王勳章 試帖勳章

樓主
[重要]例行維護延後至2月9日

致各位親愛的啟源使者:

由於版本上仍有地方需要確定,以及有追加遊戲更新內容,為了使維護作業更為暢順,所以原定2/8(三)的維護時間,會延後至2/9(四) 進行,詳細時間會於明日 2/8(三) 另行公告,不便之處,敬請原諒。

港澳區《幻想神域》營運團隊感謝您的留意及支持!

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5027 點

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
這個是因為有一個活動需要追加給大家玩,但時間上未能趕及,為了可以跟台版差不多時間開放,明日的維護需要延後,我們需要多一點時處理這個活動的事宜,抱歉!

主打遊戲
幻想神域
EXP
804 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章

要點做先可以叫傳奇俾番d心機落ffo :(
可唔可以唔好放置play....

雖然一年一次短期集中1個月吸金模式係搵到好多
但係最賺錢最留住人(現時) 始終都係ffo呀..

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5027 點

米米的心情我係理解的
但係原廠也其實沒有打算放置遊戲,而遊戲在3月或是4月頭會有一個大型更新
而原廠也有預告了部份的更新內容的
http://ff.alta.hk/gamenews/8884

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5027 點

其實小版主我也很喜歡這個遊戲,雖然我不是營運團隊的一份子,但如果大家有一些意見,例如遊戲做d咩新手會容易加入,做d咩玩家會玩得更投入,我都會盡我能力去反映的。

(我最近上水係因為個試考完,真係「終わった!」了(雙重意味))

主打遊戲
幻想神域
EXP
13 點
點解今日更新冇果個優化一鍵取件架

神域使者  可以貼上來源嗎?  發表於 2017-2-9 17:53:20

主打遊戲
幻想神域
EXP
804 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章

神域使者 發表於 2017-2-9 13:32
其實小版主我也很喜歡這個遊戲,雖然我不是營運團隊的一份子,但如果大家有一些意見,例如遊戲做d咩新手會 ...

恭喜雙失

主打遊戲
幻想神域
EXP
136 點
版大你好,樓上既一鍵取件我幫補。
3、調整信件系統一鍵取信功能,取消一鍵取信的確認視窗與領取後物品後會記憶勾取的信件。 <
可能都順便忘記埋登入活動
1、「一月主打星-連續登入大風吹」於活動時間2017/01/25(三)維護後~2017/02/08(三)維護前,於活動期間內,推薦活動中的「連續登入獎勵」更換為不同的獎勵。<
來源係台版 :遊戲更新 版本更新公告20170125
http://ff.x-legend.com.tw/01news/news_01.php#/nd/4976/4

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5027 點

faimichael 發表於 2017-2-10 06:13
版大你好,樓上既一鍵取件我幫補。
3、調整信件系統一鍵取信功能,取消一鍵取信的確認視窗與領取後物品後會 ...

收到,我會跟進的

主打遊戲
幻想神域
EXP
52 點
神域使者 發表於 2017-2-9 13:28
米米的心情我係理解的
但係原廠也其實沒有打算放置遊戲,而遊戲在3月或是4月頭會有一個大型更新
而原廠也有 ...

不要呀><
3-4月又更新開等級,咪重覆又重覆要d上班族,忙番學既玩家追到死...
改左d舊有bug, 好似大多職出技空包講10年都唔搞.......

劍盾可以同時用2邊專精 其實又整番好未
再來出d 99金裝,特別係戰利同防具,係咪要再破壞平衡...
重有講左好耐既pvp戰利呢?