AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3393|回復: 15
打印 上一主題 下一主題

[其他] 一齊黎估吓   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
樓主
今個更新,睇到好多方面都要使大量"G",咁,個班有錢人係咁出高價幾千幾萬收野,我點都唔信佢地使完使淨又會短時間可以搵番黎,最終,神域會唔會再黎外掛大軍?
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
幻想神域
EXP
804 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
其實用G 收野, 係會俾NPC食左定係其他玩家手?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
神域3年,唔使精鑄,唔使做飲食料,唔使鍊金藥水,唔使升星星,一直搵人帶,我諗都有5/6萬G掛,1粒珠,1件見得下人既衫都講緊萬幾2萬,我真係諗唔到咩叫正常搵錢(幾10萬?幾百萬?)途經囉。每人都話幣商買,呢家環境,真係仲有咁多人唔玩放"G"?幣商真係有咁多純手工"G"?

主打遊戲
幻想神域
EXP
804 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章

我見你寫住 更新後D人大量用G收野 短時間又會出現外掛大軍

但其實唔洗外掛大軍, 以而家遊戲存金量, 其實買買賣賣都係果D金姐
阿A賣阿B 阿B賣阿C 阿C賣阿A  , 你以為用左好多G? 其實咪又係一手交一手 0 0

遊戲本身唔多D回收遊戲金, 就算冇外掛, D金一樣累積唔會少

雖然話傻既先會真係信幣商賣既係手工G
但唔通呃人既會同你講自己係呃人咩0V0

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
正正就係買幣班傻人,個個袋幾10幾百萬金以為好威,賺炒貴晒D貨,其實加速緊消耗遊戲生命期。

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

係咁架啦 e+果堆人講緊既都係幾十萬g以上
我呢d薯仔都未試過拎3萬g係手..

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

EXP
551 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

不如你問下 o星光o D 金來源好過啦  

EXP
136 點
問完問題咪又係解決吾到

七級帝王會員

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

仲有另一條友擺明係外掛 又要係到懶係熟咁

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

EXP
551 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

Eva 發表於 2017-4-28 16:40
仲有另一條友擺明係外掛 又要係到懶係熟咁

係咪 某個人 自稱 (大叔)那個 ???

七級帝王會員

EXP
4427 點

廢事開名啦

Just M...

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
311 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章

jeff1579 發表於 2017-4-28 09:05

我D金係你老尾比我用既~你個7樣遊戲咩ID~有種報出來~

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
311 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章

jeff1579 發表於 2017-4-28 17:57
係咪 某個人 自稱 (大叔)那個 ???

你身上D金又點來呀?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
311 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章

米米 發表於 2017-4-27 13:04
我見你寫住 更新後D人大量用G收野 短時間又會出現外掛大軍

但其實唔洗外掛大軍, 以而家遊戲存金量, 其實買 ...

同意~但係jeff1579哩條友無腦以為自以為是的聰明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
311 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章

jeff1579 發表於 2017-4-28 09:05

晒唔晒我比D點卡你睇下~我買左幾多張點卡既紀錄比你睇下啦~低低地
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

EXP
143 點

我玩左3年...從未買過金....但係都有百幾萬金.........

我只係用點數.....洗d例如金騎能力洗隻雷技30%都10萬金啦....全能20%最低消費25萬-30萬金啦/抽時裝/抽付魔卡......賺錢.......

雖然你話人地點會有10幾萬金黎收隻金騎...呢度你自行想像啦...

所以現在就算你唔買金....都要買點數黎玩啦......唔好一直係度怨天尤人...!!!