請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 神域使者

[其他] 有關外掛事宜(5/8)   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
311 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章

nightmare15951 發表於 2017-5-12 19:47
既然你覺得沒人能抓到你RMT的事實 有本事你就不要再易頻喊 以前的我沒截圖 你以後一喊我肯定截 看你怎麼賴 ...

第1個要抓的就是你呀~你報你ID給GM查一下你有什麼違反遊戲的~看看抓你一次
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
311 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
yeungchunk 發表於 2017-5-13 03:59
太長不讀

純疑問:GM就這樣放任某些用戶對他人的人身攻擊嗎?

請你把人身攻擊的那些話指出來~你那里見到人身攻擊呀?~你到底會不會什麼是人身攻擊呀= =?話又亂說

主打遊戲
幻想神域
EXP
803 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章

三年來一直在玩, 但是沒有打副本也沒有升級 , 卻有大量的G在賣
可以存在的說法是, 這只是一個商人號, 有另外的主號和遊玩的號

對於外掛的說法, 估計是使用外掛的帳號或者疑似外掛的IP位置才會被封殺,所以三年以來, 不論星光本人是不是工作室, 只要他這個商人帳號沒有碰過外掛也不會被封

所以在這裡嘴炮也沒有意思, 充值紀錄這種東西你想要多少也能有多少, 即使官方封殺了工作室線路IP, 還是能夠重新再開一批
如果說"叫人不要買G不就行", 你們說行嗎?

就市場因素而言, 一個完全沒有工作室的網絡遊戲一般有2種:  
1- 沒有能直接交易的途徑去賺錢, 就算用外掛賺到的物品或遊戲幣也沒法對其他玩家作出交易
2- 該遊戲本身沒有市場價值

老實說, 要是真的0外掛基本上沒什麼可能, 我也可以很坦白說我也因為急要G買東西, 為了方便而光顧幣商
玩家如果不悅可以舉報懷疑是外掛/外掛工作室的角色ID給官方,, 一個好的營運商會知道應該怎樣做

((其實我曾經也因為賣東西而被誤會是工作室.. 但是清者自清根本不需要作什麼解釋, 是就是不是就不是

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4424 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

討論外唔外掛真係冇意思 大家心照 雖然我覺得得一個係

簡單d講 封晒叫頻賣金果堆人就已經搞掂 real money trading
話知你果幾百千萬金合唔合法 只要你一出頻賣就bam 商人賣唔到既金 有咩價值可言
我覺得係一個解決方法 金值升番都係一個好既現像

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
311 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章

米米 發表於 2017-5-13 16:46
三年來一直在玩, 但是沒有打副本也沒有升級 , 卻有大量的G在賣
可以存在的說法是, 這只是一個商人號, 有另 ...

有多大量呀~你確定我有大量嗎~那你叫GM查一下我有多少G叫他報給你聽好嗎~別自為以事好嗎?~我看你就真的很大量G呢~你身上那麼多東西都是用G買的呀~那麼你那麼大量G又是那來的呀~你被GM封過那是因為你真的是犯法了~而不是誤為吧~只是封了幾天放你出來的~而我呢~我是真的一直3年來從沒被封過~就証明一點~我是真的沒用外掛~你不相信也沒法啦~只能一起鬥嘴

主打遊戲
幻想神域
EXP
803 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章

alanazaz 發表於 2017-5-14 08:37
有多大量呀~你確定我有大量嗎~那你叫GM查一下我有多少G叫他報給你聽好嗎~別自為以事好嗎?~我看你就真的很 ...

你確定你不是....

第一:  有多大量, 隨便找幾個有在你手上買金習慣的朋友就知道, 你以為沒人知道誰找你買金, 買的量? 買的價錢?

第二: 我有大量G? 我身上的東西你確定我用G買的? 你是不是回覆錯人了?
第三: 我沒有被封過號, 什麼時候有我被封號的幻覺了?
第四: 你這號沒有被封過只能代表你商人號沒用外掛而已
第五: 我沒想跟你鬥嘴, 也沒有過.  看你這樣回覆我也只是證明你有點閱讀理解不太好, 你要認為我所說的話是跟你鬥嘴那就真是一個非常好的理解了. 相信除了你本人之外都沒人發現呢:D

主打遊戲
幻想神域
EXP
803 點

哈哈哈哈哈哈唔得啦笑死我

EXP
16 點

點解吾控制下 申請賬號限制 例如:申請賬號要加入手機應証 SMS
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
311 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章

米米 發表於 2017-5-13 16:46
可以存在的說法是, 這只是一個商人號, 有另 ...

米米:((其實我曾經也因為賣東西而被誤會是工作室.. 但是清者自清根本不需要作什麼解釋, 是就是不是就不是)這句是你自己說的~你愛說自己是無罪也行呀~任你說 按照我說其實你是真的被封因為大量不明來歷G或者外掛幣~才會被GM查你呀~不然你一個人會因為賣東西而被GM查嗎?~如果因為賣東西而被誤會是工作室~那麼全世界的人在賣東西都是會被誤會是工作室~

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
311 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章

米米 發表於 2017-5-14 11:18
你確定你不是....

第1你有多大量~你沒賣過G或者時裝換現金嗎?還好意思說人呀?要不就叫GM把所以買金的和賣金都全部封起來吧~我是正常的消費者~我一點都不怕~我有沒有消費~GM一查就知道~用你說嗎?~我用多少港幣去買他們點數~他們都知道的~還用你在這說嗎?一個人有消費港幣去買點數~難道身上有金就有問題呀?GM自己會查的~倒是你才有問題呀~問題多多出來~只是我不說你反倒你來說我呢~叫GM查一下ID: 米米  看看他的金的來源吧

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
311 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章

米米 發表於 2017-5-14 11:24
哈哈哈哈哈哈唔得啦笑死我

目前觀察到工作室模式的外掛數量於近一週有回升跡像,官方已有行動進行處理,如大家見到有疑似外掛的角色在數天仍存在,請向我們舉報,如確定為不法角色,官方會進行處理。

感謝各位。 其實有沒有用外掛GM不會查嗎~還好笑嗎~其實米米你是不是當GM不知道不會查嗎?你報一下ID給GM~GM就能知道~麻煩GM大大你查一下ID:米米

主打遊戲
幻想神域
EXP
803 點

alanazaz 發表於 2017-5-14 16:19
米米:((其實我曾經也因為賣東西而被誤會是工作室.. 但是清者自清根本不需要作什麼解釋, 是就是不是就不是) ...

即係咁, 清者自清無須多解釋, 咁你係咁多解釋做咩呢? 自打嘴巴?

而且我唔係好多金姐, 抽咁多時裝, 如果GM可以可以CHECK你點解1個月賣30幾萬金而入點又咁少既話, 我唔介意GM查埋我 一個月萬幾點 , 但10萬G現金都冇lor

完全唔知你想表達D咩, 針對你果個又唔係我, 反而似係你俾人篤完想拉我落水,但完全唔係水邊LOR, 要拉都搵第二個啦聰明

主打遊戲
幻想神域
EXP
803 點

再加上 o星光o  係交易頻既表現大家有目共睹,  成日都係高價收野轉頭低價賣, 但又成日賣到咁多G俾人, lor

主打遊戲
幻想神域
EXP
803 點

搞咁多野去表現自己自己既智商做乜呢?

主打遊戲
幻想神域
EXP
803 點

SORRY, 我想多講一句,

如果o星光o  仲想嘴炮其實我建議下不如讀多幾年書先
我唔知你係咪RMT, 我亦講過你呢隻人擺明只係交易號
但係你就一直話我話你係RMT, 其實係會俾人覺得你閱讀理解能力同平常人唔太一樣

如果我係你我會選擇唔講野, 俾人舉報又點? 東山再起lor係咪先? 唔洗整臭交易號個名wor

七級帝王會員

EXP
4424 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

米米 發表於 2017-5-14 20:41
再加上 o星光o  係交易頻既表現大家有目共睹,  成日都係高價收野轉頭低價賣, 但又成日賣到咁多G俾人, lor ...

你好似掉轉左?

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

七級帝王會員

EXP
4424 點

米米 發表於 2017-5-14 21:17
SORRY, 我想多講一句,

如果o星光o  仲想嘴炮其實我建議下不如讀多幾年書先

其實rmt即係real money trading

「 隨便找幾個有在你手上買金習慣的朋友就知道, 你以為沒人知道誰找你買金, 買的量? 買的價錢?」
「點解1個月賣30幾萬金」
e兩句已經指控緊佢rmt

Just M...

七級帝王會員

EXP
4424 點

其實我覺得我求其up個偉論都已經突破到「叫GM查『o星光o』個帳號有冇用過外掛」呢個謬論
眾所9知check deposit records係要去ams到check

即是個records係跟你個ac的

現在時間係2017年5月15號上午6點45分(我打字時間) 小弟正式宣佈新世界既神要突破佢條盲(直)
提問
根據下圖 到底 o星光o 點樣 可以 同時 有 5個ac既records 貼到出黎呢 冇理由有5個ac都有o星光o呢個人架

會唔會係同一個ac唔同時期cap架
由佢貼既 5.png 開始

有一個record係16年4月13號既22:07

睇睇 4.png

16年4月9號之後就係16年8月7號 並無16年4月13號存在 即係 4.png 同 5.png 係兩個ac既records黎

16年2月15跳到17年4月7 同理

16年4月7 to 16年8月18 同上

2.png最後日期係15年 懶得比對 可能同上面4張其1同ac 亦可能係其他ac 不過去到呢到應該都證明到所謂「o星光o」既人係至少持有緊4個ac
我唔知「o星光o」會唔會係上面其中一個ac既角色黎啦
不過「查『o星光o』有冇用外掛」呢樣野到底有咩作用應該唔洗解釋太多
1個ac(角色「o星光o」果個)冇用外掛唔代表其他ac冇用既

Just M...

七級帝王會員

EXP
4424 點

成日見o星光o放招待橙卡 其實到底係咪全部都係o星光o抽中架呢
我唔係長期24小時mon住最頂條bar 不過我覺得應該好少人見過o星光o開中橙卡
直接d講 5萬招果陣d數字人抽卡究竟抽左幾耐 洗左幾耐頻 我諗應該仲有人記得既

即係由「o星光o」比件時裝去d數字分身插完卡再比番「o星光o」之後先去番原本主人手上
check「o星光o」同咩角色有過既信/交易紀錄應該唔難
咁樣就鎖定到一堆佢既分身去調查

去到呢到 我又想質疑下佢d分身插藍卡用既神點係邊到黎
人手打定係外掛番黎架

得罪講句 其實我佢果堆ac係因為已經封左所以最後入點日期先會係咸豐年代

Just M...

七級帝王會員

EXP
4424 點

小弟id係「天才小釣手」/「魚皇」
如果鐘意我寫既野可以寄錢比我聊表心意

Just M...

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿