AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: abch123456
打印 上一主題 下一主題

[疑難] 收藏冊出現唔見物品問題   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
仲有一種情況,比較好笑,9成當隻坐騎係9點紅利配方丢左。
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
幻想神域
EXP
804 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
青頭文 發表於 2017-7-22 10:32
往事只能回味,謀惡人公會唔係到個半年真係安靜,易頻少左D冇謂粗口,身心舒暢,眼睛健康。

等我估下會唔 ...

其實金頭治俾人轉移左去自己啲可交易頭飾左俾自己,然後本來個頭飾就會係空白無附魔狀態。

另外鎖定系統係形式上既野,防止唔小心賣左俾npc果類咁解。解鎖方法非常簡單,按一下鎖定旁邊個解鎖,再點一下想解鎖既物件就做到。

如果想拎翻隻坐騎,應該係證明自己半年前大約幾時仲見到隻騎(最後一次見到,你可以提供你上次開post既日期),電郵回報俾alta客服,而唔係係玩家論壇嘈,人地神域使者本身都唔係alta客服,佢最多都係幫手做中間人聯繫官方。

資料俾齊人,客氣少少人地會盡幫。上次有朋友俾人清身掉裝,用一個月時間同官方溝通都盡可能回復翻人物同全部裝備 ,再加上其實alta作為代理,權限其實唔大,一般客服都冇可能可以隨意係database 知道全部野。

要知道社會上仲有一樣叫酌情權,而且就算係普通公司職員,你態度好啲人地都仲可以著手幫你,你口臭人地咪公事公辦囉姨甥仔

叫姐姐都得架,禮尚往來我叫番你做阿契細佬ok

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
米米 發表於 2017-7-22 08:38
乜解鎖要密碼? SORRY我唔知你D智商...

解鎖就更系唔需要密碼啦,不過我有講過我有解鎖咩?
唔好自作聰明啦,你上面話鎖定都可以掉啊嘛 而加米叫你鎖定左黎掉比我睇囉
仲有啊姨姨,我對人既態度呢,就好個別既,睇對咩人啦^^哈哈
再加上,你夠樣衰囉,我都肯同你傾計啦,喱個世界好有愛既
1個ac 10個人用   吹咩??

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
青頭文 發表於 2017-7-22 10:32
往事只能回味,謀惡人公會唔係到個半年真係安靜,易頻少左D冇謂粗口,身心舒暢,眼睛健康。

等我估下會唔 ...

我地返左黎你地既交易頻米一樣咁安靜
你地見到粗口都打晒冷震既 方你地唔會黑名單咩?
仲有啊,你咁鍾意安靜就唔好玩online game哪,上www.asiadog.com打線上遊戲啦傻仔 比埋網扯你啊 夠晒安靜啊
九唔搭八 隻金字幻影戰狼一早綁定左啦傻仔,點樣未穿未用啊?
當配方掉左? 又系喱個問題啊? 知唔知乜野叫做物品鎖定啊? 系唔系真系蠢到喱個地步啊你地?
你又系冇留意聽書既同學,你有冇睇post架其實,我唔見隻騎系金色架
配方系橙色架,點樣當配方掉左啊?色盲架你唔怪得你話比較好笑啦,你個人D假設仲好笑啊
1個AC10個人用,系Agame ac..唔系幻想神域ac
唔好咁多假設啦 你估幻想神域真系比你幻想架?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
米米 發表於 2017-7-22 13:24
其實金頭治俾人轉移左去自己啲可交易頭飾左俾自己,然後本來個頭飾就會係空白無附魔狀態。

另外鎖定系統 ...

睇黎你真系冇留心上堂
所以張卡我米冇追究囉豬兜
仲有啊 鬼唔知解鎖好簡單啊?
咁我問你啊 鎖定左既野掉入收藏冊唔拎返出黎
放系入面可唔可以解鎖到啊? 豬兜
點解你同個青頭文可以咁多假設既ha
仲有啊,我而加對你態度差咋
你又知我SD信比客服態度好差?
又比你見到哪喎?haha
都叫左你地唔好自作聰明囉
系到估我平時點玩有咩習慣?估我點同客服講野?
咁易比你地估到哪喎
訓醒哪晏就哪

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
係Lock 左既咁你去分身抄乜鬼?你有幾多個AC心照啦。

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
青頭文 發表於 2017-7-22 17:41
係Lock 左既咁你去分身抄乜鬼?你有幾多個AC心照啦。

哦 你唔見左野 你會連搵都唔搵就直接上黎嘈既? 咁一陣客服同你講你隻野系你分身到啊..咁到時點啊? 到時你米7囉
好地地你又講乜野心照姐,我有幾多個AC又關你事?
同唔見隻綁定座騎有衝突架? 你唔系仲覺得綁定左既野可以寄去分身啊? 你到底知唔知道綁定左既野唔可以寄信架
都話左綁定左既金色座騎系寄唔到去分身囉又關我有幾多隻分身咩事啊..我有200隻分身都系寄唔到架啦你唔好咁啦..
開始懷疑你系米幻想神域既玩家
唔好講埋D題外話啦 同埋唔好咁多假設 我唔見野當時你系到有眼睇住架?
點解你講到好似好清楚成件事咁既?
喂,晏就5點幾就6點哪喎 仲未清醒?
你講野真系冇邏輯架喎
PS:青頭文..你唔好再系喱個post到講埋d題外話哪,喱個post既重點系唔見野..
唔系講埋D關於幾多隻分身啊..綁定物品寄唔寄到去分身到喱D問題架
如果你真系想同我傾喱個post以外既話題,你直接系幻想神域入面搵我啦
我隻人叫"阿Man" 你可以隨時密我架系game入面傾總比系喱到傾方便啦系米

主打遊戲
幻想神域
EXP
804 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章

其實就係俾朋友爆左ac一時接受唔到,所以認定係系統食左佢。。如果唔係點會一口咬定鎖定坐騎放收藏之後係唔可以拎出黎解鎖再掉?

我而家明點解啲人叫我唔好理哎呀姨甥仔,正常人係比較難同智障溝通到,再反駁落去只會出現更多自暴其短既機會。

岩先仲有新手朋友同我講話有人鬧我,我問係咪淨係識用粗口係咁鬧? 佢話係,你點知 wwwwwww 唉,辛苦哂

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
米米 發表於 2017-7-22 18:16
其實就係俾朋友爆左ac一時接受唔到,所以認定係系統食左佢。。如果唔係點會一口咬定鎖定坐騎放收藏之後係唔 ...

我真系唔知道邊個先系智障哪 邊個系智障都好啦 就滿足下你 當我系智障啦不過選擇同智障溝通既都系你自己攞黎架姐阿姨
姨姨你年紀應該都唔細..點解可以將你自己既假設當成真既一樣
乜野叫"其實就係俾朋友爆左ac一時接受唔到,所以認定係系統食左佢。。"
其實就係? 睇黎當中內情你好清楚咁喎哈哈
如果我真系比人爆AC..我諗智障過個唔系我,系爆我AC過個
乜野都唔拎,乜野都唔掉,就只系掉一隻爛屬既幻影戰狼?
你講野同青頭文一樣系無邏輯架喎,你真系覺得我而加咁既情況,會系比人爆AC? 哈哈,如果系我真系會笑你頭腦簡單
你而加明點解D人叫你唔好理我啊? 你真系明咩?
你真系明既就一早收左聲啦..岩唔岩啊?仲晒時間上黎打喱幾十隻字? 仲上黎自打嘴巴?
我好認同你過句"正常人係比較難同智障溝通到" 冇錯 我覺得我真系同你溝通唔黎
其實真系好好奇,你睇下你地,黑名單我幾唔方便
我系GAME入面鬧你都要人話你聽先知, 我系你不如直接解鎖啦 系米真系咁蠢啊?
最好笑系乜野你知唔知? 系GAME到就黑名單我.. 跟住就系agame到應我
成件事你唔覺得好自相矛盾架咩

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4426 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

笑到停唔到 D LOGIC

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

主打遊戲
幻想神域
EXP
804 點

Eva 發表於 2017-7-22 19:40
笑到停唔到 D LOGIC

仲要繼續曬智商

主打遊戲
幻想神域
EXP
40 點
其實我就真係唔明, 人地唔見左野, 又關人地公會事, 又關人地幾多AC事, 人地唔清楚咪響到問神域使者囉, 呀使者哥哥都叫佢搵客服啦, 咁人地都做左, 上黎PO番D圖證明比大家睇,佢有綁定, 有鎖騎掉唔到落地。
點解要咁多假設性想法去評論人地唔見野? 人地唔見野已經心情唔好, 仲響到加油添醋
他日你地自己AC出事, 唔好怪無人幫你地

主打遊戲
幻想神域
EXP
804 點

climbd16236 發表於 2017-7-22 21:35
其實我就真係唔明, 人地唔見左野, 又關人地公會事, 又關人地幾多AC事, 人地唔清楚咪響到問神域使者囉, 呀使 ...

因為平時得罪人多

如果好聲好氣求助,你應該見到好多人係會幫手或者提佢可以點做。但呢個人講野前後矛盾,被提醒後就發惡咬人,到後面show出智商乞人憎嘴臉,俾人數係正常。一開始正正常常邊個真係咁得閒踩人一腳?

就如同一開始我唔知佢係邊個,只睇到佢聲稱自己半年冇玩,但cap圖客服話有上線紀錄,即係話有機會係人為,而唔係肯定係系統。但呢點之後就寸嘴,博咩先?係想解決問題定好似平時咁吃飽飯搵人嘈?

後面有人都提到附魔可以轉移,就如同佢本人提到本身至少都藍附魔,但拎出黎乜都冇,即係係可以有人用轉移轉左去。

仲有你地明唔明,爆acc唔一定係求財,可以係報復。見你絕版騎,又得罪人,等我掉左你先,呢種事係能夠發生。就反而話鎖定左既騎冇得係收藏直接掉地,咁咪拎出去背包解鎖再掉嚕? 唔知唔緊要,但唔好拎自己無知當係人地白痴。

仲以為係game係世頻俾好多人拉黑就好威? 好多人都係嫌你煩嫌嘈,而唔係怕你驚你。

唔清楚一啲本身係冇錯,錯在人品。你鍾意蝦人,人地其實都鍾意蝦你。 大家知你專登撩事,以騷擾人為樂,但係鬧黎鬧去都係伯母,笑你傻都仲唔明。如果你真係想解決坐騎問題,咪照直同客服講,唔洗死話係系統錯既。

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
咦 阿姨唔系話明白你D朋友點解叫你唔好理我D野架咩?
仲系到留言既你到底系米真系明架 哈哈

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
米米 發表於 2017-7-22 21:54
因為平時得罪人多

如果好聲好氣求助,你應該見到好多人係會幫手或者提佢可以點做。但呢個人講野前後矛盾 ...

首先一樣野
冇人要求你黎幫手,因為你喱D玩家仔系咩都幫唔到既
只系你八婆自己黎多事姐
求助都唔系求你啦阿姑 求你有春用啊 你只系一個阿姑黎架咋
預期話我比人拉黑覺得自己好威, 不如話你地拉黑人系米覺得自己好醒啦
我從來冇要求人拉黑我架囉好冇
系哪系哪,我地最黑人憎^_^你喱D八婆仔就最受人歡迎啦,我地最醜惡你最神聖哪好未..haha 你無非都系想我咁講姐
話我前後矛盾前你望下自己先啦,唔系話彩我都晒氣架咩? 結果米又系keep住上黎打幾百字
我鍾意蝦人 自然多人鍾意蝦我? 冇錯啊 不過你覺得你蝦得到我咩憑乜野? 就憑系喱到作幾篇文?
你蝦到我地 就系我地拉黑你 唔系你拉黑我地啦豬兜黎既
同你講啦,官方冇心幫我搞我就預左架哪,你系到假設咁多想搏乜野姐,你估你系官方啊?官方要搞自然會搞,官方唔理既,多100個你喱D八婆上黎撐我都冇用,你好渺小架咋

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
米米 發表於 2017-7-22 21:54
因為平時得罪人多

如果好聲好氣求助,你應該見到好多人係會幫手或者提佢可以點做。但呢個人講野前後矛盾 ...

""仲有你地明唔明,爆acc唔一定係求財,可以係報復。見你絕版騎,又得罪人,等我掉左你先""

哇 .. 哈哈 喱句講到似模似樣喎 唔知既都以為事實黎 要報復就成隻人del左佢啦 仲只掉一隻騎啊? 仇都唔識點報啊? 洗唔洗教你啊
都話左玩幻想神域姐 唔系比你幻想架,你嚴重到要扮埋爆我AC過條友講野先好笑"等我掉左你先" 哈哈 救命 真心笑左出黎
D假設多到開始離譜哪-___-..
講到真相咁樣,爆我AC過個唔通系你0.0?
你話系你做既 我米當真囉當人三歲細路哥啊?

主打遊戲
幻想神域
EXP
804 點

無得救

主打遊戲
幻想神域
EXP
804 點

climbd16236 發表於 2017-7-22 21:35
其實我就真係唔明, 人地唔見左野, 又關人地公會事, 又關人地幾多AC事, 人地唔清楚咪響到問神域使者囉, 呀使 ...

明未

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
米米 發表於 2017-7-23 00:16
無得救

hey 冇人求救啊

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
做乜野姐米米你
你講經就得 我講野就=無得救
做咩姐你
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿