AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: abch123456
打印 上一主題 下一主題

[疑難] 收藏冊出現唔見物品問題   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
40 點
米米 發表於 2017-7-23 00:17
明未

人地點講,有權無視,只係叫左你一句姨姨, 你就踩人踩到人上心口, 我覺得你咁講仲差囉, 佢叫你一句姨姨可能係有貶意, 但你無限既反駁更係帶來依場爭吵既導火線。你唔鐘意人地叫姨姨, 你可以話SORRY我其實唔係好大,叫我小姐IS OKAY,你一句幼稚園乜乜乜 , 你話人地無禮貌,咁你呢…
唔好話人地無禮貌你先對人無禮貌,依個只係藉口。
仲有,你話佢無好聲好氣求助, SORRY我真係見唔到有邊到唔好聲好氣,佢問神域使者果到態度都良好。
仲有唔明果個係你,從頭到尾你地個個勁多假設,又假設人地共用AC,又假設人地未綁定,又假設人地寄比自己D分身,又假設佢比人爆AC,咁多假設,有冇個假設係有前提條件先?細個讀科學都知,假設前提係有條件架啦。
就憑一句得罪人多,我真係睇唔到呀MAN有幾得罪人,只可以話佢講野直,係D人玻璃心先接受唔到佢直腸直肚,有D野事出未必無因囉。

其他野唔評論了,我只係以事論事。
希望事主可以早日拎番隻絕版坐騎
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
climbd16236 發表於 2017-7-23 14:09
人地點講,有權無視,只係叫左你一句姨姨, 你就踩人踩到人上心口, 我覺得你咁講仲差囉, 佢叫你一句姨姨可能 ...

多謝您系局外人既角度睇清楚成件事

同埋佢地假設咁多野根本冇用,若果事實真系佢地假設咁多樣野之中其中一樣
官方要查點會查唔到.. 如果官方查到同我講系我自己掉落地既 我都會接受
但官方連查都冇去查清楚 同我講難以搜索 喱個答覆令人覺得好唔負責任
1個ac 10個人用   吹咩??

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5027 點

在線勳章 發帖王勳章 試帖勳章

大家冷靜一點,我講一講件事係點

官方一般都會酌情幫玩家的,當然都要看情況,
玩家如果有物品不見了,官方會找出有關物品的紀錄,
要找出有關的物品,需要一個時間範圍,來找出物品的流水號,再從中找出那個物品的下落。

但由於物品的流動,可以說是每分每秒都可以有紀錄,一個角色單單一天,所有的各式各樣的紀錄可以上數萬條的,
要從數天中的紀錄找出指定的一件物品,已經要一定的時間,如玩家提供的時間範圍多於一個月,要找出來就已經相當之困難,
而玩家更是提供了半年以上的範圍,情況就如大海撈針一樣,
就如官方對玩家的回覆,半年沒有登入的話,要找出玩家半年前登入的數天,因為玩家表示當時仍看到物品,那還好,範圍不是太大,
但實際卻不是的,玩家半年之前仍有保持登入,那個範圍就一下子變得很大,真的未能處理,請玩家見諒。

玩家說明是半年沒有玩了,但仍有登入紀錄,是否有把帳號給其他朋友使用? 不妨向朋友先了解一下。我看到你是有定期上線一下,但會不會有可能有其他人登入過的可能性呢?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
神域使者 發表於 2017-7-24 13:50
大家冷靜一點,我講一講件事係點

官方一般都會酌情幫玩家的,當然都要看情況,

半年前開始冇玩
但喱半年我每格就快夠1個月冇on就會上一上線
(因為1個月唔上線小屋既傢俱就會全部寄返比我,又要再佈置)
但係我上線就只純粹上線之後就立即off,咩都冇望過
AC都冇借過比任何人,但如果真系好難搞就由佢啦鬼叫我發現得遲
3Q版主

主打遊戲
幻想神域
EXP
399 點
abch123456 發表於 2017-7-24 15:47
半年前開始冇玩
但喱半年我每格就快夠1個月冇on就會上一上線
(因為1個月唔上線小屋既傢俱就會全部寄返比我 ...

WWWWWWW

AC都冇借過比任何人 <<<<

但係個簽名係「 1個ac 10個人用   吹咩??  」

對唔住...我好唔爭氣咁笑左

主打遊戲
幻想神域
EXP
52 點
1件事還1件事既,唔見野同克人憎都要分開計既

case 1:
我真係試過當紅利掉左隻坐騎...
血都嘔埋出黎..

無上半年唔見野好似比較怪喎,有無轉比分身?
個特別倉有無睇清楚呀?
都係打去alta問啦。

case 2:
蜘蛛幾兄弟又真係幾出名...不過係名聲差爆果隻
其實打機輕鬆下姐,何必因為少少事咬住人唔放?
有d重曾經係你d fd,以前睇世頻就知你地幾難相處。

得罪講句,呢排你地番左黎,全世界靜晒,神惜鬼厭既程度都幾誇下,
公會不知幾多朋友叫大家千其唔好同你有交集,有幾個重因為咁唔玩,
雖然我覺得為左咁唔玩好on居..

pvp,pk比你贏盡又點丫,你同班剩係鐘意玩副本既講隻抽都無謂啦係咪,
搞咁多野pvp無人排,避開你地最終咪得番企城功能。

唔認同man直腸直肚=好=唔得罪人,只覺得佢成日得罪人,
外人食花生加上某d表面同佢有2句,實際勁憎佢地果d人講,只係覺得佢係個,
入世未深,自我中心,極度中2病,反轉豬肚就係屎既人

sor...我可能都太直

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
Asaki 發表於 2017-7-24 16:29
WWWWWWW

AC都冇借過比任何人

乜Agame ac同幻想神域ac有關系架咩
喱到系Agame 唔系幻想神域,分開架wo
你唔搵埋我facebook出黎講

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
0.0 發表於 2017-7-24 21:38
1件事還1件事既,唔見野同克人憎都要分開計既

case 1:

1.你將隻騎當紅利配方咁掉左系你7姐..與我無關既,我唔見過隻系金色騎,同紅利配方唔同色既 ?
都系過句啦 如果我冇搵清楚又點會上黎呢..
如果隻野仲系我AC到,官方又點會查唔到呢..

2.名聲差唔差爆呢 我地就冇乜所謂既
打機 我地都系仍然咁輕鬆,唔知你邊隻眼覺得我地唔輕鬆啦~
咬住人唔放?你又邊隻眼見到呢?知唔知咩叫咬住人唔放?....(姐系到而加都仲嘈緊啊)
曾經系我FD咁又點啊?
好坦白哪,我份人呢..就人不犯我我不犯人既,人唔撩我我就真系費事晒口水理佢..
但黎撩我在先呢就唔同哪,唔知成件事呢就唔好系到諸多事實,就系咁簡單
"以前睇世頻就知你地幾難相處"<--?? 哈,咁又關你事啊? 而加要你同我地相處咩?你制我都唔制啦傻佬
同埋唔好同我講以前啦,我幾千萬年前系菩提老祖tim啊

3.我地返左黎玩,全世界靜晒都瀨得落我地到啊?
佢地靜晒收晒水,系佢地問題啦下嘛?
你公會D人因為咁而唔玩,你自己都覺得佢地on居啦系米?
我就覺得一隻game總有人做衰人既而加冇人做,米我地做囉..哈
我地唔玩過陣,米又系聽返d人講乜野極光團啊,乜野亂世名流某幾個系戰埸到玩串晒啊,又乜又物
我地唔系到@,@米一班新人上位做大佬囉,人之常情姐
我地返黎囉,覺得冇得做大佬,唔夠打,米唔玩PVP/棄GAME囉人就系咁簡單渣嘛..
又唔系我地叫佢地唔好玩既..唔好乜都瀨落我地到先,我不知幾想多人D玩系佢地唔敢同我地玩渣嘛

你公會不知幾多朋友叫大家唔好同我地有交集?
哈..首先我地唔系同個個人都岩傾架想埋堆都唔系話埋就埋既
選擇權唔系你地到先

4.PVP比我地贏盡又點? 有得問又點架咩贏米贏囉,輸米輸囉..仲可以點?不如你答我
咁我問返你啊,你打機打咁耐咁又點啊? 你會點答你米又系仲系到打緊
搞咁多野PVP冇人排? 你又見到我地搞乜野啊@@?
而加戰埸我見到新手好禮貌都放生既,戰埸蜘蛛又冇放水,你而加仲見到D乜野啊@@?
冇人排姐,唔系又打算瀨落我地到啊? 人唔排系D人問題,唔好黎搵我地喎我地排左架哪喎
人驚死唔排,咁冇計架喎有名你叫戰埸,入黎打先叫正常喎,唔好洗搭洗到變老馮先得架
又唔肯課金衝裝,又怕死話唔放人洗搭,之後黎發窮惡話返我地搞事?冇野下哇

5.你唔認同我唔緊要啊,你見到我成日得罪人@@?
但系你見唔見到人得罪我啊?ha
又系過句啦,人唔撩我,我彩佢都晒氣啦
"外人食花生加上某d表面同佢有2句,實際勁憎佢地果d人講"<--
邊個真系FD,邊個扮晒野,我都仲識分既
不過其實唔洗咁驚架喎 哈哈..
實際憎我既,同我講話憎我,串我都冇問題架喎其實
但又要扮野同我r fd既.. 咁真系辛苦晒你地哪
打機都要打到咁悽涼
"入世未深,自我中心,極度中2病,反轉豬肚就係屎既人"<--
哈..大家咁話啦,你地覺得我點我控制唔到wo又對我冇影響既我不知幾自豪啊吹咩,我有我玩
我份人點衰都仲有FD,都仲有人黎R FD,你又吹唔吹得我漲
你問返我,我夠覺得你地只系一班傻西啦
打機都打到驚驚青青,做返自己想做既事都唔敢有D可憐既系(有份既自己知啦)

PS:最後講句,幻想神域仲有成幾十至百幾人玩,就單憑我地4個蜘蛛仔可以影響到咁大咩?乜衰野都瀨我地既
如果真系既,我會自豪架估唔到我地4丁友可以有咁大既影響力..
講到我地犯眾憎咁,若然咁憎我地,反我地啊嘛,仲有成百人wo你地一人一篤尿都浸死我地啦,唔好講到冇晒我地辦法咁先
系時候好好檢討下哪

sor同可能我就唔講哪因為我事實講野就系咁直

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
13 點
abch123456 發表於 2017-7-25 03:08
1.你將隻騎當紅利配方咁掉左系你7姐..與我無關既,我唔見過隻系金色騎,同紅利配方唔同色既 ?
都系 ...

冇晒人玩果班咩極光咩亂世名流先有得扮勁姐
依加嚇到玩都唔敢玩棄埋game

EXP
136 點
打機係為自己娛樂 其實有咩人都係甘打架拉 有分別既咩? 游戲世界每一個游戲都有高手 甘吾通個個都吾玩咪 我就吾會拉

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
v3v 發表於 2017-7-25 13:30
冇晒人玩果班咩極光咩亂世名流先有得扮勁姐
依加嚇到玩都唔敢玩棄埋game ...

都唔系第1次啦
人之常情,見慣不怪

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
hoigbbzi 發表於 2017-7-25 15:21
打機係為自己娛樂 其實有咩人都係甘打架拉 有分別既咩? 游戲世界每一個游戲都有高手 甘吾通個個都吾玩咪  ...

冇錯,打機唔系為左取悅任何人
而系純粹為左娛樂自己
by the way 人點睇我地,我地一向冇所謂

主打遊戲
幻想神域
EXP
15 點
呢D咪差距囉. 我地吾玩個陣.就出晒來扮大哥.呢返我地返黎.驚到要放AC笑死我.哈哈.禁又係.PVP又吾夠我地打. 聖城都吾敢企.呢埋係個公會領地到打下D無裝既.咪拎到自信囉.

主打遊戲
幻想神域
EXP
15 點
裝大家都可以有.你地都可以換套PVP裝.一樣大家都可以課金玩.有咩好賴.
又想係自己公會班女到做大哥要型要威..但係出到黎又吾夠人打. 咪吾低得囉. 真心既.你地有你地PVE我地有我地PVP 無問題嫁喎

.但係吾好又要威又要帶頭盔.  好肉酸.

EXP
136 點
其實 我想講 想入下打戰場咪打羅 有隊友既游戲又洗咩甘怕比人打死姐 吾死又點會有進步呢 死左10秒後咪起返身羅 又一條好漢拉 係咪先

EXP
136 點
幻想游戲世界無絕對的強者 只有自愿無限付出的玩家 (你的付出如何 你的裝備也必如何)

主打遊戲
幻想神域
EXP
15 點
hoigbbzi 發表於 2017-7-25 22:42
幻想游戲世界無絕對的強者 只有自愿無限付出的玩家 (你的付出如何 你的裝備也必如何)  ...

無錯. 我岩岩玩個陣都係禁沖上黎.  無付出就想要收獲既傻仔太多.我地打單p 打通頂.都係禁練返黎.所以就話.差距.

EXP
136 點
事實果句 吾好話無玩半年 就算有玩 有時候吾見左物品 都未必第一时間知 不過Alat甘問玩家都係程序既一部分 大約講到時間出黎 都起碼有得搜索下 ps:我都試過吾見幾次野 打上去 Alat都幫到我穏返 時間都係比大約時間 就算係吾小心掉地物品 都可以有得比返你 其實好小向自己到吾知 當伱分身有幾十只都好 細心有查明 都係穩吾到 通常都係吾見左多架拉 綁定左果D就吾洗好懷疑拉 我覺得係基本常識羅

EXP
136 點
oneQ 發表於 2017-7-25 19:44
裝大家都可以有.你地都可以換套PVP裝.一樣大家都可以課金玩.有咩好賴.
又想係自己公會班女到做大哥要型要威 ...

哈 "又想係自己公會班女到做大哥要型要威"依句夠重點

首先要好似Q講甘 千其吾好懶 提高各方面的技術同裝

如果吾係邊有甘多公會人承認你呢 Xd

更吾好話做乜哥乜姐啦 游戲世界都有現實既一面既

EXP
136 點
abch123456 發表於 2017-7-25 15:51
冇錯,打機唔系為左取悅任何人
而系純粹為左娛樂自己
by the way 人點睇我地,我地一向冇所謂 ...

明顯依度始終係游戲世界 黎得都係玩游戲 吾係比外界人去評論自身同性格問題 跟本吾需要理會其他玩家點睇自己 講句難聽D:大家都冇資格去評論自身問題 游戲只評論關于游戲內相關的事情 例如:技術與裝備等等!
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿