AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: abch123456
打印 上一主題 下一主題

[疑難] 收藏冊出現唔見物品問題   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
hoigbbzi 發表於 2017-7-26 12:06
哈 "又想係自己公會班女到做大哥要型要威"依句夠重點

首先要好似Q講甘 千其吾好懶 提高各方面的技術同裝 ...

系 哈哈
大家玩緊既系同一隻GAME
何況FF冇乜特別稀有既裝備(由其系PVP裝)
我地有既裝人地都可以有,大家都系+30
但點解未打就會覺得輸硬比我地呢,唔通我地真系被選中既細路咩-3- 唔系囉
純粹系因為我地遇強愈強姐,見到有咩不足就去不停思考不停改進(技術/裝備)
心態問題黎 張家輝教落 做人千奇唔好怯,一怯就輸成世架哪XD
1個ac 10個人用   吹咩??
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
40 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
v3v 發表於 2017-7-25 13:30
冇晒人玩果班咩極光咩亂世名流先有得扮勁姐
依加嚇到玩都唔敢玩棄埋game ...

點解無啦啦我公會都要中槍, 我唔係幾覺亂世名流有人出黎扮勁WOR
不如你講下我公會有咩人扮勁
仲有邊個嚇到唔敢玩棄埋GAME呀, 真係好想知, 我響自己公會都唔知WOR

主打遊戲
幻想神域
EXP
648 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

v3v 發表於 2017-7-25 13:30
冇晒人玩果班咩極光咩亂世名流先有得扮勁姐
依加嚇到玩都唔敢玩棄埋game ...

嘩, 你係好嘢嫁喎, 講講下可以拉埋其他人落水

幾時有扮勁? 有圖有真相啊甘大頂帽粒落嚟我哋真係受吾起

我哋挽我哋嘅, 又無出嚟撩交打

主打遊戲
幻想神域
EXP
357 點

爬左成個鍾文
其實呢度真係要分幾件事黎講既

1)唔見左野果度

其實事主都搵左方法去尋求恊助既,
官方解釋左原因。
解決到既早就解決左既
解決唔到真係冇咩方法既
另外事主有冇可能放左第2隻人物度/唔小心掉左佢而自己唔記得左呢?
可能會搵得番呢~

2)世頻果度

其實呢度係有言論自由既
人地講乜都控制唔到既
世頻呢樣野,你鍾意睇就睇啦。
唔鍾意咪關左世頻功能/一係block左條友啦
可以唔洗睇

3)人際關係問題

對人地既評價我就不評論啦
公道講句:岩玩咪同佢玩囉,唔岩玩咪唔好同佢玩囉。
唔鍾意佢咪block左佢囉
嘈咁多有咩用,用一個制搞掂!
咁樣嘈落去冇意思

4)pvp戰場問題

我反而覺得佢地番左黎都係好事黎
起碼可以真係同人打啦
成日洗分洗塔真係好悶架
之前沖左成套pvp30諗住同人揪既
但早排冇咩好似佢地專業打pvp既人玩又真係好悶
有裝恰冇裝冇咩意思
自從佢地番左黎同佢地打
知道淨係成套+30係冇用既 要其他野加埋先有用既
其實PVP同佢地打可以提高自己有咩地方不足
戰場本身目的係比人開片架
唔係比你洗分既
ps:本身冇打開pvp,呢排開始先接觸。

5)其他問題

事件還事件,何必要問候老豆老母呢。
公會就正如自己一個家庭一樣,正如當正自己父母一樣。
小事一件可必要話人地成個公會。
咁樣對大家有咩好處呢?

講完~
先帶頭盔同伸利:小弟沒有幫/沒有針對任何一方,只係爬完文得出黎既感想。

唔好掛住望我戈兩張簽名

雖然的確好吊引

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
KerRK 發表於 2017-7-31 02:05
爬左成個鍾文
其實呢度真係要分幾件事黎講既

冇啦 搵暈晒咁多隻人都冇 由佢

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4426 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

有個倉 叫特珠倉 收得比較埋 係料倉隔離 有冇睇過果到

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
Eva 發表於 2017-7-31 12:11
有個倉 叫特珠倉 收得比較埋 係料倉隔離 有冇睇過果到

睇左啦
點解你地一個二個咁唔相信人地
人地真系反轉左自己隻AC幾次架哪
比返D信任黎好WO 一埸FF玩家