請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2717|回復: 3

[閒聊] 拖完又拖 [複製鏈接]

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4425 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

唔係所有人都有時間朝早更新前login  而且夜晚都要訓教
莫講話由正常1400拖到19再22之後00  但究竟00果陣準唔準時開到ser都係未知數

希望每日login呀日任呀果d諸如此類可以搞個補償
晚安 阿們

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
幻想神域
EXP
334 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿

話說簽到那兒會自動補簽一日嗎    12點很多人上不到吧 日任副本都沒了今日由5點開始看住官網等開機結果10點都開不了 還真的弄好伺服器就好了

主打遊戲
幻想神域
EXP
357 點
因為今日已經令到我升唔到S3
我真係覺得官方今次維護方面做得好差

除左希望官方盡快完成維護之外
(我係指搞好哂,唔好到時又死ser又要整多次)
都希望官方在今次事件作出補償活動
同埋要求官方開足1星期既雙經雙專精BUFF(都可以開埋3,4,5倍都得)

如果咁樣做既話先可以平息到民憤

其實我要求唔係好多姐,最緊要有雙經/以上倍數既BUFF

因為我咁岩今日放假搞到冇得刷經升唔到S3

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
311 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章

拖你老尾臭HI~唔等得咪唔好玩啦~收皮啦你