請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2565|回復: 4

[疑難] 強烈要求官方重出輝煌包 [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1877 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章

唔想用25點買一張飾卷 好辛苦 好迫害QAQ
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4423 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
高飾17點1張  流星包果6張又易得  嫌進飾太多咪出頻收囉  一係流星包平賣出去條件係比6張高飾你都有得諗

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

主打遊戲
幻想神域
EXP
357 點
高飾1張 17點
進飾1張 25點

如果以現時(點數:金)平均價格就係1:50的話

高飾:850金
進飾:1250金

流星包平均放番出去價錢就係13000金

姐係換到15張高飾 相比之下一個流星包可以換多9張高飾

不過高飾呢樣野... 其實可能好多人唔知
+10 - +20 成功機率係比以前未出+30果陣易沖左
所以一把+9去到+20的話 好彩既話50張都搞掂

補充一句,要沖拿拿聲沖
話唔定呢幾個月內會出+40

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
277 點
最近沖粒殘魂用左80張上16
50張上20好好樣
下次再沖我拍片比大家睇我有幾黑

另外對於沖裝有少少心得
輝煌包當年金價冇得同而家比較 就唔講邊個抵

250hkd  送20張高飾同2張+15祝福
當然睇上去好易沖,其實唔係
16 到20過段真係好坑 潛力係可以+1

而家心得係
10 到16 用 高飾  估計50張到15
17 20 用25祝福
因為用高飾呢一段唔好彩可以150張以上
上到20唔好晒祝福 用返進飾試上24 25
因為24前都叫易上

25以後就冇心得了
主要睇樣,錢同運氣

常見問題
而家高飾點黎?
500-600 有一張 同玩家收
收流星包有6張

入點沖裝再所難免
主要避開用高飾爆上20 ,16 17 就好用祝福
希望對新手有幫助

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
311 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章

Eva 發表於 2017-10-15 14:16
高飾17點1張  流星包果6張又易得  嫌進飾太多咪出頻收囉  一係流星包平賣出去條件係比6張高飾你都有得諗 ...

人地叫官方重出包~關你X事咩~你係度講咁多廢話做物姐~ON能9既你