請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3316|回復: 10

[閒聊] 做乜勁 [複製鏈接]

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4423 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

玩鍊金姐 擺一堆源神碎入去做乜
望到就唔想買

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
277 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

EXP
733 點

遊戲狂熱勳章 瑪瑙石勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

好恐怖

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5027 點

在線勳章 發帖王勳章 試帖勳章

意見收到的
會同原廠反映返

EXP
25 點
神域使者 發表於 2018-1-5 15:36
意見收到的
會同原廠反映返
12/22(五)本日彩虹鍊金更新以下商品:

歡樂耶誕‧北極雪熊
亞緹米絲的幻想學園造型
巴哈姆特的幻想學園造型
※原對應位置品項將暫時下架

想問今次鍊金台版果邊出果時有更新商品,會唔會跟進返?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
36 點
咁有本事,可以用自己個帳。 帳都唔係自己既有咩好講?真係好心你唔好扮哂野,你個帳以上咁多隻其中一隻有兩星都偷笑 。訓啦898 有本事唔好拎人地個帳出黎貼自己個帳先好開post啦傻仔

七級帝王會員

EXP
4423 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

神域使者 發表於 2018-1-5 15:36
意見收到的
會同原廠反映返

同埋時裝染色系統其實幾差下 有好多色染落去其實未如理想
尤其係有時綠衫既色好睇 但橙衫染唔番佢 真係橙衫能力同綠衫外觀擇一
例如呢件浴衣 左面係綠衫 睇得出係白裏透粉 至少唔係純白既色調
隔離分別係橙衫染白 同染櫻粉 白真係太白 櫻花又唔夠淡

如果時裝配色上可以選擇更多會好好 未必要打掉重做出個rgb配色  講真 rgb反而仲難調
例如話如果可以用白同櫻粉 去溝隻色出黎  都應該唔錯
理想d既話可以兩隻色以上溝、控制每隻色比例、明亮飽和度.etc

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

七級帝王會員

EXP
4423 點

abc01830663 發表於 2018-1-5 23:30
咁有本事,可以用自己個帳。

你話點咪點囉 你想咁講你咪當係

QUOTE左果句送番比你

Just M...

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
36 點

RE: 做乜勁

Eva 發表於 2018-1-5 23:52
你話點咪點囉 你想咁講你咪當係

QUOTE左果句送番比你

其實你係咪覺得自己好型? 好勁?好有貢獻?
雨歌你廢就係人都知,把口又唔係臭,係講野唔經腦,都係冇得救。我敢係到講成隻GAME 8成以上既人都覺得你好【詞語過濾】,真係唔明你那來的自信仲係到講咁多廢話。
以資金黎講,你又窮,婕百金都好似要乞咁。力你又冇,只係識話法書廢,係巴哈都唔知比人打臉打得幾痛。係港版D玩家根本都懶得理你,咪走去巴哈講埋D冇貢獻既廢話 E0445 徙花 其實你真係【詞語過濾】出港版!
再講,我又唔係開POST講D唔關我自己既事? 你張圖想表達咩?源神多4星? 你真係幾廢,其實出唔出根本都唔關你事,係人都知你廢,你就唔好再係到show下限啦好心你,真係冇眼睇 。註冊日子代表到咩? 係另一個post都見到。問題係你敢唔敢面對人地同你講野而唔係廢話一兩句。你覺得你有道理既,我估大家都好歡迎你發聲,但問題係你冇啊

七級帝王會員

EXP
4423 點

abc01830663 發表於 2018-1-7 15:07
其實你係咪覺得自己好型? 好勁?好有貢獻?
雨歌你廢就係人都知,把口又唔係臭,係講野唔經腦,都係冇得救 ...

哇 好有POINT呀 完全駁唔到呀
乜都有得拉埋黎講 完全睇唔出成個重點係邊到
都係果句啦 你咪當係咁囉

Just M...

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
36 點
聽講你成日都話人閱讀理解拎U。你閱讀理解拎U?
不過見你都有長進,至少你都知你開既POST"S" 冇POINT