請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 青頭文

[疑難] 戰場5日,如何達成900殺?   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
唔知,我剩知依家環境仲可以900幾殺有幾唔妥,等ALTA去查。冇個合理解釋投訴到傳奇網絡出年冇得傾繼約,多1個投訴多1份顧慮。
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
以為得幾個重課救得到隻game ,隻game都畀你地玩到欄,要走既都畀你地吠走,未走既都冇視你地自h i .

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
仲有呀跟尾9雨歌,個班900呀600呀400呀300殺係乜level,入得去畀佢地玩既又係乜level,你數下個排名有幾多人有呢個level先喇,人呢,打一場del人再開?咁趣怪既,講野前用下個腦啦。

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
隻games真係咁多同公會活人既,叫佢地浦頭一齊打天塔,鬼鬼鼠鼠咁,pvp先出現。

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4423 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

機制問題 你想佢改係你既事
所以到底你講既野點樣關不法程式事??

多開遊戲唔洗特別操作就咁開就係 排入場亦都唔需要腳本
過氣遊戲比傳奇玩到冇人流 你都識講pvp更加冇人 人手入場全部都係自己又有幾出奇?
我成個重點係你果個所謂非法程式 冇興趣同你討論其他野

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
標題講如何達成900殺,懷疑有人用輔助程式,睇清楚呀文盲,係輔助程式呀,係咪非法等ALTA去查,我只係覺得今時今日咁既人數仲有900幾殺有問題要ALTA比個答案。

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
講到多開咁易,拍片黎睇下係咪真吖?睇你都係得個講字,大隻講啱你呀。

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
維護遊戲公平環境係代理商責任,做唔到就係失責。

七級帝王會員

EXP
4423 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

人地可以課半層樓 有十部電腦又有幾出奇呀.....

你連自己講過乜都唔記得 係咪叫腦殘?

-
照你logic 輔助同非法/不法有咩分別姐 玩番字塞轉頭

我都係出黎回應下程式部份 其他野你加油

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
係要維護主子既閹人,好驚主人畀人封AC冇面定係冇左班幕後老細撐?咁勞力既,等下ALTA調查結果都等唔切?個身好痕呀?

七級帝王會員

EXP
4423 點

串親你就護主 咁你係咪叫眼紅?
唔係討論就算數啦

Just M...

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
有料既咪影張相黎睇過係咪有10部電腦都開緊幻想?係真既我道歉del人 刪game ,講得出做得到,你呢?咪又係得個講字,叫你拍片點樣多開你扯開話題。

主打遊戲
幻想神域
EXP
52 點
單機玩家 表示 你擁有I5-7500CPU 8GB  GTX1060 6GB 或更高既設備都可以5開以上
所以說話別亂說吧
違規處罰事項
假造會員相關資料或惡意陷害其他正當執行遊戲玩家   帳號永久停權

路過~~

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
277 點

岩岩好夠用

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5027 點

在線勳章 發帖王勳章 試帖勳章

點都好,我睇到
已給人員了解一下

但因為涉及個人帳號的資料
唔同一般bugs,結果應該都唔會公開
希望玩家諒解

主打遊戲
幻想神域
EXP
357 點

有錢冇品
我都算好有品下 課唔多

多開叫非法程式
請官方去ban哂所有用緊i5/以上既玩家帳號
同埋要求隻game唔好支援i5/以上硬件
因為佢地使用硬件太勁,而且可以在0.8毫秒內load哂成張圖
搞到令到其他低效能玩家因load圖load得太慢而摸唔到王
仲有因為高效能玩家佢地電腦實在太勁關係
而導致可以同時多開帳號遊玩
仲可以一部電腦同時開十隻人
開pvp場佢地仲可以一個打五個
血洗戰場,5日仲達到900殺,仲勁過日本仔南京大屠殺。
佢地已經超英趕美,就黎達到葉師傅既境界。

所以,以上行為造成了好多後果
第一令到pvp排行殺數不平衡 (好似係
第二令到金價上升,比有錢佬玩哂 (好似係
第三令到貨品通漲,鍊金神物比有錢佬抽哂 (好似係
第四令到爆伺服器
點解?因為一個人開十隻帳,一百個人都已經開左一千個帳。
喂大佬,你地都知伺服器幾勁先得架啦。搞到其他人開開下彈game(好似係

種種因素而令平民玩家因金錢、冇寶出、load圖慢、硬件唔夠人勁同埋做唔到葉師傅境界無法負擔得到而退game
要做到好似樓主啊果d先叫優質玩家
請官方要重視
我呢d輕課玩家唔想冇game玩

#曲

主打遊戲
幻想神域
EXP
357 點
嫩草 發表於 2018-4-23 00:56
單機玩家 表示 你擁有I5-7500CPU 8GB  GTX1060 6GB 或更高既設備都可以5開以上
所以說話別亂說吧
違規處罰 ...

吊 我部i7-6700+ gtx1070
7開(全開)畫質唔成問題

主打遊戲
幻想神域
EXP
350 點

遊戲狂熱勳章 友誼之星勳章 在線勳章 試帖勳章 用戶勳章 儲蓄勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

啦我系全服最窮酸既玩家源神時裝又系打時裝王所以我好有品

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1877 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章

奇文共賞

七級帝王會員

EXP
4423 點

驚樓主睇唔到

Just M...

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿