請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3203|回復: 2

[疑難] 點解聖城會變左CH1? [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
36 點
相信好多玩家都發現自從上次"幻想重生"資料包更新完,入聖城就會變左CH1,只要有角色係聖城登出轉人,就會由原先CH轉到CH1。
大家睇下更新公告:
I. 調整進入「納維亞聖城」的等級限制為25級。 II. 調整「斯坎地漁港」、「日輪海岸」場景分流固定為第1分流。

請問邊到有寫調整 納維亞聖城 場景分流固定為第1分流?
請問可唔可以講聲係咪正常設定定係搞亂左D咩 因為真係逼哂全部人去同1個CH都幾無謂。

再黎 彼月可唔可以出返個倉? 次次打完源神副都要走去第個地圖放野真係幾白痴,真係諗唔到點解要搞埋D咁既野,人又唔係多,限得25LV 有乜用?

應該都幾多人發現以上兩個問題只係一直都冇人出聲

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4423 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿

尤其係有班人慣左打完乜都傳去20次元 我真係【詞語過濾】【詞語過濾】

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

EXP
34 點

又唔知自己死SER果陣,隻人被off時係聖城會登入唔返
係咪想聖城d人集中去哂ser1幫你造靚個server狀態數.等人以為好多人者
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊