請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 5173|回復: 6

[閒聊] 其實隻game係咪就黎執? [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
15 點
斷線問題,儲值食錢問題冷處理
流星包賣曬唔補貨
官方再唔出黎呈清問題大家都冇信心課金比你

另外有人提到同台服合ser可能性,潑大家一下冷水
同係alta代理傳奇遊戲星界神話 當時仲有幾十活人到都係直接執左

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
幻想神域
EXP
514 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿

關於合唔合ser
客觀咁睇
其實ALTA 目前代理台灣原廠 傳奇網路 AND 雷爵 兩間公司既遊戲
以自身經驗黎講
ALTA 好似係得雷爵公司既遊戲最終係有合併到 e.g征途  
而傳奇既大多數都係直接執?

冇玩齊所有GAME  歡迎補充交流
當然最終決定權都係原廠同代理手上,  純討論

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
903 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

1.斷線問題,我會再一直追IT大佬

2.儲值冇序號問題,請Email以下資料到客服電郵跟進:
準備齊資料一次過比客服會加快處理時間(如果過左一個工作天都未覆EMAIL,請直接打電話去問下客服人員收唔收倒)
1.AMS會員帳號:
2.購買日期時間:
3.付款方式(如信用卡請提供尾4碼):
-信用卡(visa) /MASTER   同尾四位
-支付寶(商戶訂單號)
4.購買產品名稱及數量︰
5.持卡名:
6.電話︰

客服信箱︰cs@ff.alta.hk

3.流星包問題,我跟進下

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
米斯高 發表於 2020-4-19 17:51

1早SD左EMAIL 3星期前同我講左會退錢 我1星期先追佢1次 都係話比相關部門跟進 咁可以點做?

另外如果真係要執既希望早D通知 唔退錢無所謂 當食少幾餐 但我地好多玩家仲好努力升緊入面D野 希望唔好話執就執

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
903 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

too 發表於 2020-4-20 12:36
1早SD左EMAIL 3星期前同我講左會退錢 我1星期先追佢1次 都係話比相關部門跟進 咁可以點做?

另外如果真係 ...

退款部份,由於疫情關係,部份付費途徑處理退錢問題需要更長時間,暫時只可能再等下

主打遊戲
幻想神域
EXP
357 點
就快啦 就快啦

主打遊戲
幻想神域
EXP
7 點
米斯高 發表於 2020-4-19 17:51

請問流星包幾時先肯補貨 都過左甘耐仲咩冇做過 真系好懷疑你地究竟有冇做過野

斷線問題又系未解決 系甘叫玩家寄d資料比你地跟進 點解唔自己測試好先開放比玩家玩

搞到而家個活動每轉一次ser就斷一次 真系三字經都出曬來