請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2785|回復: 4

[官方] #拇指姑娘 送你《童話》小海馬匙扣 [複製鏈接]

八級將神會員

官方論壇大使

主打遊戲
來自天外的英雄
EXP
11695 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 趣圖分享勳章 麻雀勳章

世界真細小小小.... 小得真奇妙妙妙#拇指姑娘 童話第七隻資料片!
袖珍幼獸首次登場!等級100,HP250000
實力如魔王級,建議組隊挑機,切勿單挑

小編最記得 #夢奇地 呢個地方,
要同隊友計岩等級平均值先去到想去嘅地圖
仲可以變身可愛嘅草莓布丁同獨角仙

==================

參與小遊戲送你《童話》小海馬匙扣!
玩法:12月28日10:00前,於下方留言回答《拇指姑娘》資料片,其中一個地圖名稱、幻獸名稱、任務名稱、進階職業名稱等等... 不能重複喔。截止後,小編會親自挑選其中5個留言,可以得到《童話》小海馬匙扣!
獎品:《童話》小海馬匙扣 (名額5個)
領獎方法:得獎者會收到inbox通知,小編會以郵局易快遞寄出~! 郵費由小編俾

==================

下回預告:美女與野獸!有咩諗法,即管係下面留言同小編講

童話官網:https://fairyland.alta.hk/

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
童話
EXP
28 點
我記得係 ‘恐怖的黑森林’(任務地圖黎)
因為真係好恐佈。音樂又恐佈,無啦啦撞怪嚇一嚇。
行極都唔完,搵到布雷娜之後唔小心走左粒星星飛番出去又要再行過OMG。

我比較中意官方既前傳故事,一個關於花之國都,闇神殿既黑歷史(布雷娜既惡行)光神殿救助(麥克法女巫&安普利法女巫既犧牲,施法術而瞬間變老)。佢地既過去好似無咩人知,但其實前傳故事既NPC真係存在架:D。例如:

暗神殿:布雷娜,闇影,闇夜,萊菈,闇月(我古應該係現任闇之使者XD..!?)
光神殿:麥克法女巫&安普利法女巫(木偶腳入口同出口賣鏡既女巫)
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

淺倉藍  恭喜你得到小海馬匙扣,請PM小編領獎。  發表於 2020-12-29 16:33:46

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
25 點
have anyone carry me

主打遊戲
童話
EXP
15 點
我記得去拇指姑娘既地方,首先要經過木偶山腳,穿過個罐先入到去
仲有袖珍幻獸都好得意

淺倉藍  恭喜你得到小海馬匙扣,請PM小編領獎。  發表於 2020-12-29 16:33:50

EXP
201 點
地圖名稱:荷花仙境
幻獸名稱:綠草菇
任務名稱:拇指姑娘的身世
進階職業名稱:魔獸使

最有印象一定係夢地

淺倉藍  恭喜你得到小海馬匙扣,請PM小編領獎。  發表於 2020-12-29 16:33:52