請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 36830|回復: 134

曙光蟲后與20名勇將的愛情故事 活動相片 [複製鏈接]

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

係今日既下午3點...曙光既SER2終天道3層有14名勇士係度挑戰蟲后
想知果14名勇士可唔可以擊敗蟲后??就拉落去睇下啦!

活動資料篇

活動資料

參加名單(只寫左有去到打蟲后既人個名)

活動開始前既情況

好多人...

個個都圍住版大拎同心...有D亂-0-

全部人拎完同心之後...個個走晒去朝倉附近唔知做咩

到版大話可以用同心飛去果時...大家都勁快飛左去-0-

第1次挑戰蟲后

上到去終天3層...大家都企埋一邊出輔助技

登登登登...主角出場~佢就係蟲后啦!

咁小人打隻蟲后架

終於有多D人打隻蟲后啦

大家都好努力咁打蟲后

過左十幾分鐘之後......蟲后終於比果14個勇士擊敗!!大家好勁呀>V<

打完蟲后之後...大家都企埋一邊休息

不過...大家唔好唔記得...除左蟲后..仲有一大堆79 - 80LV怪呀

大混戰中...各位加油!!

係大混戰既時候...仲有人係度打隻雄性蟲兵-0-

清晒怪之後..大家再一次企埋一堆~不過星星死左...所以要為佢默哀一分鐘-0-

第2次挑戰蟲后

版大仲有另外幾個參加者走左之後...我地就去左SER1打隻蟲后

呀!!!!!!!!!!!!做乜又係得2個人打架!!快D搵人幫手打啦>_<

終於有多D人打啦-0-

蟲后難打到連寵物都要出動

唔知點解...每次打完蟲后之後..大家都會企埋一堆

第3次挑戰蟲后

打完第2隻蟲后之後...大家就轉左去SER3..但因為SER3有人打緊...所以去左SER4打

當大家都決定緊由邊個引開堆蟲果時...又有3個傻人企左係度

經過幾分鐘既討論之後...就由我負責引開堆蟲~各位加油呀!!

打緊蟲后既情況 (其實我係比一大堆怪追緊)

大家用左半 - 1個鐘既時間去擊敗第3隻蟲后 (大約既時間...我冇乜點留意..因為我要引開堆蟲)

無聊一拍

好有型+靚仔既楓版大

2個靚仔 (眾 : LAM你隻眼係咪有問題)

好靚既星星>3< (眾 : 超級大美人呀@@)

飛上去終天3層之前既大合照 (點解後面會有人係度搶鏡架!!)

背面

4個傻人-0-

打完第3隻蟲后+清晒周圍既蟲之後影既

好多謝楓版大比左依次機會我去影相..
依次打蟲后活動..真係又好玩又刺激
雖然依個活動係好好玩...但係要死成幾次...仲要搵人引開堆蟲-0-
係第3次打蟲后既時候...永就叫我負責引開堆蟲
仲叫我跑大D個圈..安全D~真係好多謝佢肯比機會我去試下引開堆蟲
不過...做引開堆怪果個...要不停咁跑...仲要係冇得停
而且要係其他人打死左堆蟲之後...先可以停
我就跑左接近一個鐘~果一個鐘入面...不停咁跑..想去洗手間果時又要忍..真係幾辛苦!
不過都好多謝佢地冇遺忘我..幫我清左堆蟲~我先有得休息

已有 2 人評分EXP 收起 理由
S!U楓 + 10 精品文章
godzilla + 20 鼓勵,感謝你為活動之付出。

總評分: EXP + 30   查看全部評分

心......好甜

相7....很甜很溫暖
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
265 點
第1個回  ya  本黎我都想去睇  板主本黎都比  不過佢最後都係唔比  佢話怕我地左住你地引怪= =
本人liukit12345

EXP
2696 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

第2個回!!

Y得15名勇士??唔係有20名咩??

八級將神會員

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

回復 3# 的帖子

因為有d人冇去到...
參加名單:xdxdlam                    阿永                       哈哈暴龍丈丈
                   小冰紅                       笨小瞳
                   山崎卍
                   夜乂小緣                   舞乂牛戰士
                   一霜兒一                   dyu929ffe
                   星曦                           william99
                   葉月                           Oo靇oO
                   晴月                           沙羅
                   天天戀                      丫紫a
                   jacky26218               靈犬勇士

天神傻仔                   小魔羯
藍色字 = 冇去到
綠色字 = 抽籤決定5去ge人
紫色字 = 放左ac

心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
2696 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

回復 1# 的帖子

有無打到d正野????:)

八級將神會員

EXP
13600 點

回復 5# 的帖子

得碎片= =
而且我5係好知掉左d咩落黎
因為d人汁得太快-0-
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
265 點
唉  xdxdlame家勁左唔識人

71lv重話好低                 等級:好低

e家影相又勁左啦  下  成日po相上黎  勁啦  

平時喂你2野又係到嘈

EXP
2696 點

回復 7# 的帖子

我都覺得lam今次影得唔錯!!

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 z樂 於 2008-5-25 22:32 發表
唉  xdxdlame家勁左唔識人

71lv重話好低                 等級:好低

e家影相又勁左啦  下  成日po相上黎  勁啦  

平時喂你2野又係到嘈

liu係度呻@@
無理取鬧a__a?
liu你米好囉-v又有米仲要59lv...
我得幾百m仲要56咋:L

八級將神會員

EXP
13600 點

回復 7# 的帖子

個個人簽名我冇乜點留意= =
仲有我冇認自己影相好勁
我本來就係5識影
post相上黎...只係悶果頭...先post
仲有我一向都5鍾意比人「喂」...有名比你叫的
不過e次真係好難影
又要睇住自己條血,又要打埋一份,又要睇路(引緊怪果時一路跑一路影),又要反應快(影蟲后訓低果時)
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
2696 點

回復 9# 的帖子

上次你密我話快d升到60lv入夜血!!
:L
你做咩仲係56lv-3-??

八級將神會員

EXP
13600 點

回復 11# 的帖子

佢小上曙光呀ma-0-"
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
265 點
liu係度呻@@
無理取鬧a__a?
liu你米好囉-v又有米仲要59lv...
我得幾百m仲要56咋

我無理取鬧????  個中有d野你唔知炸  
有咩咁好  你唔係我  好多野你唔明白
你56又點  可以慢慢星

你係冇認  上次我同天天一話你影得唔好  你就係到發個po話係你影得好定係咩咩咩
講到自己好慘咁
我都係喂左1次  你就係到嘈
之前你比人扮  我比人封ac  我唔上e到  我上樂x  你又跟我  重話agame班傻仔傻夠未
你咪又係上番  又話比人煩  你唔上咪唔會比人煩囉

八級將神會員

EXP
13600 點

回復 13# 的帖子

agame班傻仔傻夠未 <--e句只係話扮我果位人兄
我話煩我果位..係係曙光度煩我= =
5係係壇度煩我
仲有我點跟你??
我本來都有上x古
上去更新下個個人空間..有乜問題?

心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
265 點
哈  咁你又用個班字  班  唔可以拍係得1個  
你冇話過佢係agame煩你???
我唔上agame你又唔上  我上樂x  你又上 咁唔叫跟???

八級將神會員

EXP
13600 點

回復 15# 的帖子

你冇上agame果段時間..我一直都係用遊客身份黎睇帖..仲有我果時去左第2 d壇同人吹水
所以係冇人知我有上agame
x古 ← agame未死壇,agame死緊壇,係agame開左個新論壇ac果時仲未入到,agame冇事,仲有依加..我都日日上
只不過我係冇乜點係x古度回帖咁解
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
265 點
申到ac之後  我比g字頭板主封ac  之後我冇上  你都冇上嫁  扮唔記得????

EXP
2696 點

你地2個唔好嘈=,=

做咩好地地嘈:'( :'( :'(

EXP
1339 點
好地地post相搞咩變左罵戰:Q
你那如同 陽光一般的笑容
照亮了我的生存之道

為我心中的雨撐起傘的
只有你一個人…

EXP
265 點
冇  自某事件開始 我就有d憎佢