AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3037|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

[免費版] 重玩勁多野唔明,招好心人士解答 thx [複製鏈接]

EXP
1 點
樓主
1.高傷既分劍點整?(我只係識整最原始果隻種劍)可唔可以由呢到講起
2.精裝點樣整 (姐係+30幾屬果d)
3.洗屬又係點解?
4.轉生會唔見左d咩技?
5.果d降級香檳,果汁又係D咩?
6.幻化如果要+攻 隻寵係咪都要高攻先得?
7.拉拉舞+攻係睇隻寵d咩?
8.次元又係咩??
9.而家咩job+攻最好??光定僧

10.如果我而隻戰商61lv200力7x敏 得2k血 ,請問仲有冇得玩落去??(戰商離講)

thx!!!
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
426 點
有d吾識;
2,整裝果陣會整到迷裝`之後去巴格達度搵條友精左佢
3,洗屬咪將d屬性洗黎洗去-,-"(好似冇答過)
4,吾見左2轉技`
5,當寵物降到1lv果陣令到佢d屬性勁d-_-
7,應該系智
8,次元咪系71lv以上先可以打既野 打王打怪拎次元分換經/$_$
9,童樂ser系光師a__a
10, -買裝加勁d屬性
   -轉生
   -有你雙手玩埋落去;
最佳特約記者-v-

自製banner 呢`@@v

EXP
1767 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

原帖由 尐癲怡 於 2010-5-30 17:03 發表
有d吾識;
2,整裝果陣會整到迷裝`之後去巴格達度搵條友精左佢
3,洗屬咪將d屬性洗黎洗去-,-"(好似冇答過)
4,吾見左2轉技`
5,當寵物降到1lv果陣令到佢d屬性勁d-_-
7,應該系智
8,次元咪系71lv以上先可以打既野 打王打怪 ...

顛狗仲有玩童話?

EXP
426 點
收嘟啦吾該-_- 無聊會上下o__o
最佳特約記者-v-

自製banner 呢`@@v

EXP
816 點
拉拉舞係關體事

6.係 但隻寵唔可以高lv過武器

EXP
3 點

自动贩卖机,零食间,www.girlbat.com或者是庆祝老板的生日的蛋糕,都是要克制的诱惑。 伯克利说,让你的朋友知道,你的决定是为了保持健康,你的朋友就不会说什么了。 我们都知道,淘宝最好的减肥药一旦你开始吃了,肯定不会只吃一块。一直吃健康食品,直到你达到你的目标体重。事先预备是击败脂肪的最好的防备措施。这个答应你的控制饮食计划有一些松动的空间,而且,比单纯只控制饮食的效果要好。它可能是,淘宝最有效的减肥药一个好朋友回家了一趟,带了一些家乡土特产,他招呼你,快过来吃吧,就剩下最后一块了。也许这是让你很难堪的时刻,护士非常礼貌地请你站到称上去。这种办法你能真实感觉到身体曲线的变化,当你穿戴牛仔裤觉得紧了的时候,淘宝网减肥药排行榜这就说明就要采取一些措施了。 得到支持锻炼是加强和保持健康的一个基本要素。把你的照片贴出来激动人心的口号能够有效地克制不健康的饮食欲望。常常丈量自己天天早上,淘宝网减肥药推荐你都要花一点点时间,计划一下今天的饮食。在你从床上爬起来就要考虑到,今天你有可能会想要暴食什么,事先就做一个小的预备,比方随身带一些小生果。只是要保证它符合以下4淘宝网减肥方法特征天天可以吃点小零当你在控制饮食的时候,支持你的气力越大,你的控制力就越强。  方法之一就是这样说:为了我的健康好,我必需坚持我的饮食控制计划。究竟,他们都是但愿你能更健康一点的。减肥帮下面的文章,相关专家先容了13种保持体重的策略,能够匡助你一直苗条下去。