AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 27276|回復: 378
打印 上一主題 下一主題

♥ 朋友們的結婚典禮♥[傻傻║星,o風信子,星雨乂夢] 有花橋娶親呢~ [複製鏈接]

EXP
718 點

試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

樓主
**不囍勿插**

2010年7月27日{傻傻║星乂星神乂}的婚後花絮

*結婚前我地早就等緊呢:em800_38:

*結婚後,

*聚首一堂 [其實左上角仲有人呢~:em800_89: ]

*最後了~

[由於時間關係~趕唔切整相 up住普通相先]

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
718 點

試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

2010年8月02日{o風信子 楓€月}

*結婚前,好多人呢~:em800_111:  有sam呀! 大家見唔見到全身橙色既信子呢~~

*一拜天地[似拜人多Dwow~ 前面咁多人]

*二拜高堂 , 前面好多人坐哂係度呢~:em800_05:  [楓月特意放老虎來保護老婆~~?]

*夫妻對拜 , sam 好突出~~ 連我都被遮了 [點解有職任係度既?!?]

*結婚後花絮 [新郎點煙花呢!]

<--------------------------以下是廣告-------------------------->
題外話: 按此進入楓€月與o風信子的南遙國郊遊之旅的帖子
<--------------------------以上是廣告-------------------------->

[嗚謝衣衣幫手影相]
[※輯相不是茉莉本人影的,當時本人的ac交左比朋友接管 ]

EXP
718 點

2010年8月29日 {星雨乂夢 三界魔人}

*結婚前 , 聚集左大批人呢~ 我連女兒都帶埋來了~

*結婚前 , 好多人洗頻呀... 咁我都洗埋1份先

*結婚前 , 螢幕最乾淨既1張相? 當前冇人洗頻喔~

* 結婚前 , 吉時已到.新郎失蹤?

*一拜天地 , 見到我女兒@@

*二拜高堂

*夫妻對拜

*開始花橋喇~~

*出發!!!!

*行喇~~

*閃得好快呢~ 個個都要追呀~ [仍不斷有人洗頻]:em800_47:

*好多煙花呀~:em800_113:

*三界起誓呀~我沖得太快了:em800_38:

*輪到雨雨承諾了~ 哇!三界未到80LV有馬騎:em800_82:

*臨近碼頭 ~終於能係茫茫人海之中塭到自己既身影 <- 睇真D.點解我同我隔離個人咁似抬花橋既 = =''

*要上船喇~終於見到三界既全身 (係我行得太慢=,=)

*一行人到左香葉城~ 煙花再次燃放~:cheer:

*咦~~ 轉左彎既!_! 行錯哂路lu~  仲有人出埋世頻洗頻:em800_113:

*要追返上去呀~~:em800_47:

*有禮品呀!!!搶呀!!!  祝雨雨同三界年生貴子:kiss2: . 仲有我終於追到上離了:em800_35:

*過橋lu~又落後!! 又要再追~~:em800_101:

*停一停,繼續走 :em800_66:  我個女行得好慢呢

*媒婆又講野喇~~:em800_02:  有禮品冇人拎呢 !_!

*又有人洗頻呢~:em800_89:  前面既人放煙花~~

* 我帶頭呢~哈哈 :em800_52:

*沖呀 :em800_66:  就離行到國王度lu

*煙花又遮蓋左人海~~:em800_82:

*又轉彎喇!! fake人既 :em800_105:

*尾聲

*完~~~~~~~:em800_111:

EXP
505 點
:em800_52:  630M#95

EXP
718 點

哇~ 三界自己搶頭香 :em800_111: 真快手呢~ 我仲未up哂D相

EXP
3 點

回覆 5樓 o茉莉 的帖子

冇我同三界份既>.<

EXP
3 點

EXP
718 點

原帖由 tobyhung 於 2010-8-29 18:27 發表
冇我同三界份既>.

貼緊啦~哈哈:em800_52:  
叫多D人黎睇 :em800_05:

EXP
109 點
yo..  5錯喎
好靚..  5知1仟m噶會點呢?  :hug:
等結婚周年同老婆試試先  =3=  :em800_18:

EXP
673 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 用戶勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章

我到要玩花橋!:em800_52:

EXP
673 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 用戶勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章

我要保返個花橋 我1000m:em800_18:
大家記得來:em800_18:
我要D人多個三界:em800_18:

EXP
718 點

衰人楓月搶我既第2頁頭位 :em800_105:
唔該睇完回啦~~ D相up左好耐架~

EXP
673 點

我睇完了十世:em800_66:

EXP
673 點

傻傻║星個婚禮最少人:em800_34:

EXP
673 點

我要1000m個婚禮
D人多個三界:em800_47:

EXP
673 點

1000m個婚禮前一日我會叫定D人:em800_05:

EXP
34 點
:em800_101: 我去唔到 sorr
不過我結婚個因為星座搞到有好多人黎唔到:em800_105:
唔得我要同我老公講要搞多次先:em800_52:

EXP
718 點

楓月你連回~ 灌水嗎 :em800_113:  
我有幫你宣傳你個帖帖丫 :em800_111:
另外第3頁個頭香位我一定要搶到 :em800_52:

EXP
34 點
你食屎la~ 我唔好以為你係我姑丈我就唔話你牙:em800_105: :em800_31:

EXP
718 點

原帖由 sharpays 於 2010-8-29 20:17 發表
你食屎la~ 我唔好以為你係我姑丈我就唔話你牙  

請問17樓同19樓既係邊個丫0v0 thx哂你回帖