AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 5438|回復: 24
打印 上一主題 下一主題

償了當時的心願 2009夏 梵哥利一週年 幫派介紹 [複製鏈接]

EXP
53 點
樓主
就係一年前差唔多果陣 我同那緹就諗住整個幫派介紹  
點知整整下小弟不了了知
近幾日執電腦入面d野既時候發現番
呢篇野就po上黎分享 也許當左一個了斷吧

正式開始^^

那緹:
我這個小人物見證本幫由盛轉衰,由衰轉盛。

轉眼間已經一年了,看看我沉淪了多久~(哭#12)                              
每個名字內都含有不同意思。首先就讓我講述'梵哥利'的由來及背後意思吧~!
據說梵哥利是某漫畫內某個最強的超級黑手黨的某個名字(你是不是打了個冷震??)
(某英明神武的帥哥:呢個名不知幾好xd)
不用怕,我們不是最強的。(龍:暫時xd)
只是某個自大白目超宅''前''幫主的妄想 (龍:我一D都唔宅囉!!)
總括而言,梵哥利就是最強黨派的意思。(小聲~:其實這幫超垃圾)

:其實呢個幫原先係小弟開既,後來無玩一段時間,所以交左俾我個妹-黃昏夢#37打理...
而家由【淫緹】為我地介紹我地既幫主先#24

:(認真)我一點兒也不淫!!!!wwww這只是淫龍亂捌的。
重歸正題~黃昏夢是我一位認識了很久很久的好朋友~#67
她超愛改我小名~#48
例如:緹哥/緹叔/緹伯/緹子叔/鴨仔/幫貢/科技草裙洪水鴨仔小夫幫貢緹子叔!!!!!!!!(so sad~#2)
她不理世事~並且少在幫頻內聊天。她又不喜歡讓人知道自己的修#42寵也不喜歡~#42
但是!!在隊頻又會跟她聊得超高興~像是停不了的還有!
在洗頻的時候她總會蒲頭~~有個固定圖案!就是#31了~
另外她很喜歡搞爛GAG~例子太多,不能盡錄
她是我可愛的不合格小惡魔#40她強大又可愛#67是我最最最喜歡的人#74  

:而家等我黎介紹我地既副幫-冰云(又名老云/望妻石#24!)
老云係由梵哥同小棧合幫而加入我地既#109 
介紹佢就不得不提佢變態既玩法...
佢係一個長期停係85 lv陰陽術士...他獨特既玩法令唔少人驚訝
他術士但17級攻修(汗””)   他主修陰陽筆招卻打同級者過千
佢係術士但座騎竟然揀戰士成長..
平時好似唔講野咁但每當幫派發生事情他總是義不容辭站出來解決
是梵哥重要的一份子唷~(細聲:~順帶一提佢係一件超級有錢既蛋散#24)

:#67我們有位善良可愛的長老→sherryyy(經常在三八婦女頻時段出沒)#66
她是我的笨豬~和我的關系非常密切(禁:#65)
她真人其實很易害羞的,我經常和她出去玩~#69
不過她在遊戲內的言論卻大膽多了~#96
平日~她非常平易近人不過,你千萬不要挑戰她的極限。因為她會做出意想不到的事#13
另外~他老公=64542,經常指責我教壞他的老婆大人!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
其實!笨冰#71~~~你老婆本身就壞架喇#86洗乜我教?????#86#86#86(((怒....

ps:yy可是擁有天使的面孔XXX既身材既靚女#65笨冰真識揀#37

:緹跟了ben仔風流快活了  得番我自己一個寫埋佢(sosad)~~

跟住落黎要介紹梵哥利既傲神五煞喇..
其中包括我-冰龍 黃昏夢 仲有寒冰 大阿哥 同 紅千殤

據小道消息寒冰實質為帥哥一名((緹:絕對同意同意#118#118#118))...
其 【多資多彩】 的生活聞者妒忌聽者衝動..每晚的活動不外乎外賣堂食或是刺身...
(唔明說什麼是正常的...)
而遊戲內為一名變態槍戰....三環給予星座的怪獸破萬傷害...
跟其老婆sherryy可謂一對一個癲一個傻既絕配組合..xd

接下來就是紅千殤-肥紅了...佢給我的感覺就是任勞任怨好洗好用#13 
為兄弟可以豪無怨言 有事果陣都會義不容辭幫我忙的...
所以我忙的時候可以好放心咁掉曬所有野俾佢做..哈哈哈哈..(下刪數百字..)
其實為人傻頭傻腦...好好蝦好好笑...帶俾每個人很多歡樂的..
(:肥蟲超級好人的#108好玩又好笑)   

肥仔大哥!基本上我諗到咩衰野佢都有差唔多諗法XD
表面上的他玩世不恭,以串人捉弄別人為樂..但在某些時候還是滿不錯..幾幫人..
(細聲:通常都是為了老婆的= =兄弟嘛..見人見智了...逃#50)
而本為一個法師= =多經多錢得濟因而副修了接近所有流派...

:哥豬是很好人的#60

:最記得佢講既一句~~是兄弟/朋友#79就得了#100唔洗講其他野

跟住落黎就係我地幫不可缺少既乂LO儀VE乂喇,以牛來形容他絕不過份,
每日都不停地做幫任,對梵哥利作出了很大很大的貢獻!!至到今天為止...其幫貢已經到達二萬七千=...

下位就係我地幫 又肥又蠢既那緹喇#13...
肥緹為人好好玩 講起我地幫以前有個黃金時段 每晚既話題都十八禁唔出得街xd
而肥緹就係每晚既主持 可想言之 佢既為人如何xd其中最好玩的事與她在幫頻口角...
總是被我說到無從反駁#13
其中因為一隻介指...任勞任怨..做牛做馬...#13#13#13

:接下來到小妹介紹本幫自大白目超宅的''前''幫主#57,
冰結界。龍→意想不到的是他超級超級專一和純情#34,他在靜靜等待遠去某處的娘子#12。
簡單來說~淫龍超自大~小朋友性格~得戚~而且經常和我有口角出現#11(
好像是要把我內裡的邪惡因子完全激發出來#86),跟他聊天!!!一定會有損我的形象~~!!!!!
:唔係有捐你形象..係將你平時收收埋埋唔敢表露出黎既一面顯露出俾其他人睇姐...)
其實淫龍也超有錢的#34那個座騎已經花費不少~如果加上所有的#10#10#10.....真是不敢想像。
順帶一提,他現在決定放AC了#12#12,希望各位善長人翁有心收留淫龍吧!!#74
:你當我係咩而家= =〕

最後,本幫第2個笨龍=笨龍2號=星塵。龍=38800
據說~淫龍是抄他名字的#13笨龍2號要怎樣形容呢??
~一字曰:笨!!!!!!!!!蝦他是我人生中最大娛樂#99
而且極其有米-0-小女正幫佢物色老婆人選中~~

2009-8-11當時寫到呢度我就離開左夢想 所以下文...係無既xd 在此獻上梵哥利一週年時的大合照

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
278 點

儲蓄勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章

CM=]/....

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1129 點
w0w蠢龍竟然咁得閒扲到咁多字出黎xd
sup<3*
搵我既ADD MSN啦=D
Σ^)/...烏鴉豬x>

EXP
179 點
推推推推推推推

EXP
53 點
原帖由 細怡﹏ 於 2010-9-3 22:08 發表
w0w蠢龍竟然咁得閒扲到咁多字出黎xd
sup

一年前同那緹一 齊寫
係我遲遲未放上黎

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1129 點

回覆 5樓 龍少 的帖子

下-[]-寫左係邊:em800_89:

EXP
53 點
原帖由 細怡﹏ 於 2010-9-4 00:22 發表
下-[]-寫左係邊:em800_89:

寫左係word既本身

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1129 點

回覆 7樓 龍少 的帖子

哦..衣+你先拎出黎咁遲架\0/

EXP
126 點
樓主好有心機#108
留個cm先#13

EXP
8 點
黎捧下場先:em800_52:

EXP
1147 點
睇到好感動呀#12可惜入面既人好似有d已經無玩了#64
不過整得幾好唔錯
寫得幾流暢:em800_52:
留返個CM先講咁多野-_-
永遠懷念MJ~_~

EXP
673 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 用戶勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章

我冇玩南ser 但南ser到有人情味 推推:em800_66:
┌視你作┬今生最愛┐^.^

EXP
1004 點
我最中意睇呢d;]發現打錯字~_~
你好;]"

主打遊戲
夢想世界
EXP
1128 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 在線勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 吹水勳章 藍寶石勳章

頂冇我份既#2

夢想世界
南遙服:冰刃絕映 已停玩 前名:紫乂楓(AC已放)

EXP
1004 點
賢7.7?
你好;]"

EXP
147 點
風光不再喇:em800_11:

EXP
1004 點
又唔系既*又唔系唔勁*
你好;]"

EXP