AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 21144|回復: 169
打印 上一主題 下一主題

【夢想中秋貼圖】中秋的感歎 [複製鏈接]

EXP
388 點
樓主
【夢想中秋貼圖】中秋的感歎:em800_16:

圖解:秋~連海底也枯黃:em800_27: 悲情的秋:em800_89: 但不可讓愛情悲情:em800_38:
角色ID:184389
角色名稱:o風信子
伺服器:天寧
已有 1 人評分EXP 金幣 收起 理由
dingdong + 20 + 20 + 20 2010中秋貼圖活動第一名

總評分: EXP + 20  金幣 + 20  + 20   查看全部評分

只要有你

到哪我都願意
                                                     我愛你❤
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
26 點
信信@__@

EXP
718 點

試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

搶頭香失敗!:em800_66:
你咁架~ 失驚無神貼張圖....:em800_113:

未見過有人係海底影0V0~
大多都係明月個月亮度=.=.....

EXP
372 點
wow...很有文采 ..
但文盲的我不明白 .. t^t`
-
                         患難見真情.
                          bibibibibibibibiibibi=)

EXP
388 點
原帖由 夜030 於 2010-9-17 22:35 發表
信信@__@

夜夜:em800_05: 我親愛的夜夜:em800_111: 你黎啦:em800_38:
只要有你

到哪我都願意
                                                     我愛你❤

EXP
388 點
原帖由 o茉莉 於 2010-9-17 22:36 發表

莉莉豬:em800_05: 頭香不是咁易的:em800_18:
只要有你

到哪我都願意
                                                     我愛你❤

EXP
718 點

試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

原帖由 瘋信子 於 2010-9-17 22:32 發表
圖解:秋~連海地也枯黃:em800_27: 悲情的秋:em800_89: 但不可讓愛情

連海也枯黃*

你咁心急字都打錯有咩陰謀=.=

EXP
388 點
原帖由 o茉莉 於 2010-9-17 22:36 發表
你咁架~ 失驚無神貼張圖....:em800_113:

未見過有人係海底影0V0~
大多都係明月個月亮度=.=.....

獨特是我的最愛:em800_05:
只要有你

到哪我都願意
                                                     我愛你❤

EXP
388 點
原帖由 `★唯她命;D 於 2010-9-17 22:36 發表
wow...很有文采 ..
但文盲的我不明白 .. t^t`

加油吧:em800_111: 多看書就會懂的:em800_05:
只要有你

到哪我都願意
                                                     我愛你❤

EXP
718 點

原帖由 瘋信子 於 2010-9-17 22:37 發表

莉莉豬:em800_05: 頭香不是咁易的:em800_18:

難道我一世只配做尾香嗎....
正如我同草群第一無緣......=.=...SaD

EXP
388 點
原帖由 o茉莉 於 2010-9-17 22:38 發表

連海底也枯黃*

你咁心急字都打錯有咩陰謀=.=

:em800_89: 衰左:em800_52: 不過海地都唔錯啊:em800_05: 我地為海地祈禱:em800_66:
只要有你

到哪我都願意
                                                     我愛你❤

EXP
388 點
原帖由 o茉莉 於 2010-9-17 22:40 發表

難道我一世只配做尾香嗎....
正如我同草群第一無緣......=.=...SaD

乖乖:em800_111: 唔好放棄:em800_111: 莉莉豬你一定得伽:em800_66:
只要有你

到哪我都願意
                                                     我愛你❤

EXP
718 點

原帖由 瘋信子 於 2010-9-17 22:42 發表

:em800_89: 衰左:em800_52: 不過海地都唔錯啊:em800_05: 我地為海地祈禱:em800_66:

過期啦...=.= 仲海地...
你D時事咁架~
南京大屠殺呀笨..

EXP
718 點

原帖由 瘋信子 於 2010-9-17 22:43 發表

乖乖:em800_111: 唔好放棄:em800_111: 莉莉豬你一定得伽:em800_66:

我生得7.7...沒有辨法 :em800_27:
命運~~~~~~!!!

EXP
388 點
原帖由 o茉莉 於 2010-9-17 22:44 發表

過期啦...=.= 仲海地...
你D時事咁架~
南京大屠殺呀笨..

咩過時啊:em800_105: 災情系過左:em800_105: 但系佢地仲要好長時間恢復伽:em800_105: 要祈禱:em800_111:
只要有你

到哪我都願意
                                                     我愛你❤

EXP
388 點
原帖由 o茉莉 於 2010-9-17 22:45 發表

我生得7.7...沒有辨法 :em800_27:
命運~~~~~~!!!

加油:em800_66: 加油:em800_66: 我信你得伽:em800_66: 你都要信自己得伽:em800_66:
吵肥佬黎一句話:【人唔可以自己咒自己!】:em800_38:
只要有你

到哪我都願意
                                                     我愛你❤

EXP
718 點

原帖由 瘋信子 於 2010-9-17 22:46 發表

咩過時啊:em800_105: 災情系過左:em800_105: 但系佢地仲要好長時間恢復伽:em800_105: 要祈禱:em800_111:

um....
祈禱何用之有...=,=
多講無謂~行動最實際~
so~你應該捐多D錢 :em800_35:

EXP
388 點
原帖由 o茉莉 於 2010-9-17 22:49 發表

um....
祈禱何用之有...=,=
多講無謂~行動最實際~
so~你應該捐多D錢 :em800_35:

我還是一個消費者:em800_101: 冇任何能力啊:em800_101: 我已經盡我全力捐了啦:em800_101:
只要有你

到哪我都願意
                                                     我愛你❤

EXP
372 點
*_________*
推也也也也也;))))`
-
                         患難見真情.
                          bibibibibibibibiibibi=)

EXP
388 點
原帖由 `★唯她命;D 於 2010-9-17 22:56 發表
*_________*
推也也也也也;))))`

維維好好啊:em800_111:多謝推推:em800_38:
只要有你

到哪我都願意
                                                     我愛你❤