AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: o茉莉
打印 上一主題 下一主題

「過期活動」 ` 無謂污染各位漂亮的眼睛~ 醜照己被銷毀~*v* [複製鏈接]

EXP
718 點

試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

原帖由 紫菜xd 於 2010-9-26 20:48 發表
好縗la !莉莉莉! 你幫信BB就要信BB賣身芘你!
衣嫁我都幫你la! 苷你又5賣身芘我... :bigcry:
唉...芯淡la...我走la...

菜菜子大人! :em800_101:  唔好走呀! 喱個帖好需要你架!

原帖由 尒囧 於 2010-9-26 20:48 發表
咁你都知?  真系神機妙算
原諒佢啦

先生...我唔係傻架.__.
同埋呢...請你唔好再離題好嗎 :em800_111:
我明白佢既心情,, 但係私事..係公開場合討論唔係咁好丫嘛.. 唔該啦
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
718 點

試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

原帖由 雪乂霓 於 2010-9-26 20:53 發表
真人幾多人呀 ~
等我都黎幫下手

雪雪!! 再1次多謝大家! :em800_111:
另外頭香萬歲!! :em800_05:  聞唔聞到好香既味呢! :em800_34:

EXP
23 點
原帖由 o茉莉 於 2010-9-26 20:58 發表

雪雪!! 再1次多謝大家! :em800_111:
另外頭香萬歲!! :em800_05:  聞唔聞到好香既味呢! :em800_34:

臭茉! 好臭囉你v___v 多謝其他人都唔多謝我!
我剩系聞到臭莉D臭味囉!

EXP
3 點
我就系信子班黎馬的:em800_35: 見你咁靚女:loveliness: 幫你狂推都抵:em800_18:

EXP
3 點
:em800_38: 推你!靚女!

EXP
109 點
病了..   快撐不住了
莉..我幫左你手  快d黎照顧我啊  :em800_113:

EXP
718 點

原帖由 花葬血 於 2010-9-26 21:02 發表

臭茉! 好臭囉你v___v 多謝其他人都唔多謝我!
我剩系聞到臭莉D臭味囉!
花花!! 超愛你呀!! 估唔到你真係離左! :P

車~~你盲架T^T 好衰呀...我個頭香不知幾香!

EXP
673 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 用戶勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章

頭香殺手到:yeah:
┌視你作┬今生最愛┐^.^

EXP
123 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

原帖由 o茉莉 於 2010-9-26 20:57 發表
菜菜子大人! :em800_101:  唔好走呀! 喱個帖好需要你架!

喂喂喂喂!!!!!!!!!!5好再叫菜菜子:@
縗人莉莉莉賣身芘我芽! 5好扯開話題芽!
我幫你查看左2m次芽! 功勞5少嫁!
:lol 乖乖受死............................................................

EXP
718 點

原帖由 尒囧 於 2010-9-26 21:09 發表
病了..   快撐不住了
莉..我幫左你手  快d黎照顧我啊  :em800_113:

又講埋哂D冇關既野=3=
其實我有D想打你>__<

看到的一瞬間..我真的後悔了...
難道這是叫人幫手的後果嗎..

EXP
673 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 用戶勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章

莉莉幫你推推推:em800_35:

EXP
109 點
哦..  原來系咁
咩先叫正題?

EXP
718 點

原帖由 紫菜xd 於 2010-9-26 21:17 發表
喂喂喂喂!!!!!!!!!!5好再叫菜菜子:@
縗人莉莉莉賣身芘我芽! 5好扯開話題芽!
我幫你查看左2m次芽! 功勞5少嫁!
:lol 乖乖受死............................................................ ...
哈哈xp 菜菜子.....
唉...今次扯開唔到話題tim...失敗...:em800_11:
哇哇...2m查看...菜菜子 咁猛...D人際網結真係勁 :kiss:

原帖由 楓€月 於 2010-9-26 21:18 發表
莉莉幫你推推推:em800_35:

等左你好耐lu :em800_02: 楓月大佬
點呀...吹水大王.__. 你搶左我個頭香囉!! :em800_31:  咁衰架! 1離就搶野~

EXP
673 點

回覆 113樓 o茉莉 的帖子

我冇呃分!!!:em800_31:

EXP
673 點

我正人君子!!:em800_31:

EXP
388 點
:em800_38: 莉莉豬~加油啊~
只要有你

到哪我都願意
                                                     我愛你❤

EXP
718 點

原帖由 尒囧 於 2010-9-26 21:20 發表
哦..  原來系咁
咩先叫正題?
我係講緊同我個帖有關既話題丫._.!

原帖由 楓€月 於 2010-9-26 21:21 發表
我冇呃分!!!:em800_31:

heyhey我改左了! :em800_27:  還我頭香!

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
記得頭先仲有位靚女留左言同GP比我架!
信信大人班馬.... :yeah:  謝謝了!

EXP
673 點

敢同你搶第一 真係尾死過:cheer:

EXP
388 點
:em800_66: 我唔驚唔覺到左英雄級啦:em800_66:
只要有你

到哪我都願意
                                                     我愛你❤

EXP
673 點

老婆不如到影:em800_35: