AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 瘋信子
打印 上一主題 下一主題

有【莉】我【風】~本人自認一般~*ps:不囍勿踩!!!thz* [複製鏈接]

EXP
718 點

試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

原帖由 說愛盈唲v3v 於 2011-1-9 11:50 發表

莉莉好毒#10;!

xDDD~ 鬼叫我打最多字佢又唔覆我v口v.....心淡..
喱D叫因愛成恨呀~ 我曾經愛她有多深.我就有多恨T^^^^T...

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
374 點
原帖由 o茉莉 於 2011-1-9 11:58 發表

xDDD~ 鬼叫我打最多字佢又唔覆我v口v.....心淡..
喱D叫因愛成恨呀~ 我曾經愛她有多深.我就有多恨T^^^^T...

死啦死啦;你會吾會對我因愛成恨嫁#10;!
越笑越見疤痕留了提示誰是極不幸;!
結局是殘酷;不必太通透`!

EXP
718 點

試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

原帖由 說愛盈唲v3v 於 2011-1-9 12:00 發表

死啦死啦;你會吾會對我因愛成恨嫁#10;!

點會呢...盈盈豬咁鍚我 :em800_05:
(唔會好似某某信咁唔覆人丫>333<)

EXP
374 點
原帖由 o茉莉 於 2011-1-9 12:02 發表

點會呢...盈盈豬咁鍚我 :em800_05:
(唔會好似某某信咁唔覆人丫>333

;$;$;$;$;$
抵錫;$
信信見到殺左你xD;!
越笑越見疤痕留了提示誰是極不幸;!
結局是殘酷;不必太通透`!

EXP
718 點

原帖由 說愛盈唲v3v 於 2011-1-9 12:09 發表

;$;$;$;$;$
抵錫;$
信信見到殺左你xD;!

:em800_38: :em800_38: :em800_38: :em800_38:
haha...佢最多拎我去沖山楂水or茉莉茶=]

EXP
388 點
原帖由 o茉莉 於 2011-1-9 11:49 發表
死信信你覆哂人地唔覆我v____v 唔識你呀.
咒你Bio唔合格/口\

:em800_31: 咒我bio~
你都唔會好伽~:bigcry:
我唔得閑啊果時~:eeeee:
部機又虧~:boxing2:
你想我點~:question:
咒我bio死系唔系想我死?:em800_124:
只要有你

到哪我都願意
                                                     我愛你❤

EXP
388 點
原帖由 o茉莉 於 2011-1-9 11:58 發表

沒錯~曾經愛你有多深,我就會有幾恨!:em800_124:
只要有你

到哪我都願意
                                                     我愛你❤

EXP
388 點
原帖由 說愛盈唲v3v 於 2011-1-9 12:09 發表

;$;$;$;$;$
抵錫;$
信信見到殺左你xD;!

我唔會殺左佢,我只會唔再理佢~:em800_124:
只要有你

到哪我都願意
                                                     我愛你❤

EXP
372 點
路過路過路過:p.
吾錯wor :hug: .
-‵ i'm waiting for you ' (k).  ;

EXP
388 點
原帖由 -詩詩=]` 於 2011-1-10 21:02 發表
路過路過路過:p.
吾錯wor :hug: .

:cheer: 歡迎歡迎熱烈歡迎~多謝讚賞~
只要有你

到哪我都願意
                                                     我愛你❤

EXP
718 點

原帖由 瘋信子 於 2011-1-10 21:48 發表

:cheer: 歡迎歡迎熱烈歡迎~多謝讚賞~

fk.我Chem都【詞語過濾】了...

EXP
388 點
原帖由 o茉莉 於 2011-1-12 18:23 發表

fk.我Chem都【詞語過濾】了...

唔好再fk啦~:boxing2:
你我會比人kill伽~:em800_27:
你比邊個kill~我比邊個kill~心照啦~:cheer:
只要有你

到哪我都願意
                                                     我愛你❤

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

令女*0*. c0mment !; `
可惜係天寧sr的a_a`
大肥婆小淫滴

EXP
388 點
原帖由 帥小餅v3v 於 2011-1-21 20:40 發表
令女*0*. c0mment !; `
可惜係天寧sr的a_a`

:em800_66: 多謝讚賞啊~
:em800_111: 我自信心大增ing~
只要有你

到哪我都願意
                                                     我愛你❤