請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2030|回復: 2

<夢想世界‧千奇百趣> 女術的憂鬱-v- [複製鏈接]

三級英雄會員

醉愛"☆冬冬ジ

EXP
386 點
話說今日一大早..係被窩到爬左起身...開左部電腦就掛係到等出星。。
果然皇天不負有心人^0^終於比我等到~~
於是乎我就開左我個人物去左碎夢打算開組打星星.__.

以下此圖爲後補圖>.<因為岩岩組左人入左時先醒起唔記得左影
去到碎夢可以見到帥氣星使(拍下馬屁)
其實我都唔係好知佢幾多歲,依家有張放大左GE星使令仔圖睇@@
之後就正式入去打星LU!!

咦咦咦!!!!!
大家有冇發現.....我雖然企左係到..個姿勢古怪左一D.....
但係我D血全清空嫁TT^TT~~~之後仲有人問我係咪死左添.....
順手問: GM..如果你見到呢張圖..可5可以話我知..點解女角GE術係反擊死後會變左咁.....TT.TT其實係咪BUG?可5可以修改下呀.......有時我講死左要人救..人地都唔信..話係個畫面上我仍「在生」是未亡人!!
為左人地可以救番我..我成日都要同人講我死左....係反擊死左......我憂鬱呀!!!!!!!!

終於係過五關斬六將後
我地成組人完成左今次GE星界十二宮之旅喇^O^
果然星界很危險,我們要回地球去=3=

感謝被我影左相GE咁多位仁兄!
有D圖係後補的唔好介意
同埋第3張真係我想問GE問題希望GM可以改善.........
我成日死左仲要同人解釋點死..真係好慘..........

角色ID:127083
角色名稱:冬陵乂露
伺服器:天寧
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
33 點
:D 影到我

最趣係當有人差唔多滿血    我地可愛既寶寶 任絕命死左:victory:

EXP
166 點
樓上的滾蛋

支持:handshake

另外,個星使咁似窮帥哥 父親既?:em800_11: