請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: karol233

童話我頂你肺呀 [複製鏈接]

EXP
164 點
siU妍 發表於 2012-4-24 00:03
同意,同意..
樓上蝕本了麼@@?
官方出什麼活動 不需要樓上同意!

樓主係講咁因為拉低曬市價
而且一人20幾50開  做到個個ser都爆人
本身無咁玩的人入唔到ser 而已

係呢個層面係 活動影響左人流
唔係話20幾50開有唔岩
但活動本身想得唔周到 係事實

如果因為活動 d人開到其他人入唔到 你叫入唔到的人咪玩

可見你係20幾50開的人 (無20幾都至少有雙開掛星)
係一個自私的人

有無講錯阿 話我天真個位老師?
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
1147 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

黑格黑斯 發表於 2012-4-24 20:36
樓主係講咁因為拉低曬市價
而且一人20幾50開  做到個個ser都爆人
本身無咁玩的人入唔到ser 而已

其實官方已經set左12/4前D ac先有,如果唔係真係人人100開
只係官方估唔到D人會有有50個AC

EXP
1576 點

試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 遊戲狂熱勳章 紅寶石勳章

euroline 發表於 2012-4-24 22:54
其實官方已經set左12/4前D ac先有,如果唔係真係人人100開
只係官方估唔到D人會有有50個AC ...

係香港跟台灣出
而台灣既人流少(可以用死城黎形容)~香港多勁多倍
再者台灣有2個ser
而香港得1個ser
所以咪搞到咁

六級天王會員

離去的紳士

EXP
2543 點
karol233 發表於 2012-4-24 17:22
請你留意呢個活動時段絕對可以吸引新手 因為只要上線就有錢賺 可以不勞而獲

但係活動結束之後物價就會慢 ...

遊戲物價建基於交易雙方的需求性,即使沒有幸運星活動。祇要賣方認為買方有此需求,任何物品亦可賣天價。

或許您會認為官方人員沒有去處理外掛問題,甚至認為使用外掛的玩家破綻很多理應可以瞬間處理。但這些都祇在玩家角色面前而已。在官方人員面前甚至數據資料上,我們必須確實數據並符合程序處理外掛使用者。

新資料片的開發需要一定時間,即使完成開發亦需要專人詳細測試。我不敢保證近期會有新資料片,但童話必定會有新的嘗試供大家享樂。要不然我根本不會在這裡為大家解釋。

EXP
1576 點

試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 遊戲狂熱勳章 紅寶石勳章

又到停機時間...
唔知會唔會修改d bug+降低抽中好野既機率呢.....

EXP
1147 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

幻乂魂 發表於 2012-4-25 11:02
又到停機時間...
唔知會唔會修改d bug+降低抽中好野既機率呢.....

停機前抽晒野+放晒D黃星走

EXP
34 點
GentlemanBeard 發表於 2012-4-25 10:05
遊戲物價建基於交易雙方的需求性,即使沒有幸運星活動。祇要賣方認為買方有此需求,任何物品亦可賣天價。 ...

1. 而家每個玩家都多左好多好多錢 我話俾你聽就係呢活動令到需求大左呀
2. 外掛個度  我想講如果你話你試玩個陣真係有周圍睇下 你絕對唔難發現有好多人係地下室掛技 佢地掛技可能掛一段好長既時間  你地只要追蹤呢類玩家絕對唔難捉佢地出黎
3. 請問07年到今日  5年時間你地仲出過d咩新野係值得人去重玩 值得新玩家加入? (唔好話俾我聽強玻/防爆呢d價值連城既有錢人玩意)

EXP
1147 點

karol233 發表於 2012-4-25 14:18
1. 而家每個玩家都多左好多好多錢 我話俾你聽就係呢活動令到需求大左呀
2. 外掛個度  我想講如果你話你試 ...

其實我想講個活動係拉低晒D物價
首先大家都明白好多人賣星,賣中獎ge野搵左$
但D$係邊到黎?
係係個班''好野人''到黎,
一買一賣,D$只係由1個AC轉左去第2個AC
$係無多到
而你見到D野多左係真係平左
好似核心已然去返去岩岩開Ser時個價
香B 2000m趺到家下400m
新手容易左有核心寵同易升到能力好ge寵,拉近返D玩家差距

而童話通脹係因為隻Game打怪係有$,掛技又搵到$,
仲有係官方係D包,娃娃機派$
但可洗$的地方很少
最多只係轉生同抽卡,仲有賭$......
所以D人多左$,D野貴左

同埋講咩需求大都唔知你講咩,又唔講明咩需求大

但我支持你去抗議官方無更新的!!!!!!

EXP
34 點

另外仲有一個大問煩請GentlemanBeard轉達

就係好多用window7玩童話既朋友lag得好緊要

我係其中一個例子 玩win7玩lag到冇辦法唔開大家都不見

係你地系統個邊冇更新到相容win7既程式定係有其他方法可以解決?

EXP
40 點
都唔湄咁火 佢學台浰都佔到..

EXP
40 點

有諗過都唔會咁出啦 係咪先

EXP
22 點
其實送野唔係唔有....但D野送太易出啦-_-

EXP
16 點
s1 100%入到都冇用 lag死
6個s好采少少咪有d98-99%都仲入到..
但唔通下下都lag都爆咩...成個幾星期冇咩點玩..只係掛機..太lag了

六級天王會員

離去的紳士

EXP
2543 點
karol233 發表於 2012-4-27 12:34
另外仲有一個大問煩請GentlemanBeard轉達

就係好多用window7玩童話既朋友lag得好緊要

其實我自己也是用WIN7玩的,我也有這個煩惱。也有向廠方講過這個問題了。要等他們寫修正檔。

EXP
262 點
懇請加活動期間加多兩個ser..

EXP
239 點

瑪瑙石勳章 用戶勳章 在線勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章

GM快啲出新地圖 / 提升某一個地區D怪既等級啦 (例如:開個130LV以上夢地)
E家打怪最高都係升到166 但係 冰洞, 凍原 又少經 , 冰2又難秒 (一場最場就得四隻....
當166後 又要入次元
次元個個用外掛入 好難入 根本無得升LV

主打遊戲
童話-免費
EXP
1258 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章

win7玩lag到喊 同埋可唔可以整埋 32元彩都玩到 唔洗轉16彩

主打遊戲
童話(免費版)
EXP
718 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 用戶勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章

咁妳地未叫d新手去買點囉!妳都唔想個個人都買點嫁,
如果冇呢d新手老手都玩得o既活動咁d新手重點玩落妳丫。
努力玩童話!

主打遊戲
童話(免費版)
EXP
462 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 用戶勳章

成日上5到條頻=.= 說真過9000人 應該系D玩家開晒D分早

EXP
22 點
E+入SER1至少要10MIN