AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: GentlemanBeard
打印 上一主題 下一主題

《童話》2012年端午節龍舟活動   [複製鏈接]

六級天王會員

離去的紳士

EXP
2543 點
由於活動已經在進行當中,所以不能更改或不可修改材料及獎品的了。

各獎項名次名單按道理是會有資料的,但會否公佈要另外再說。
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
99 點
GentlemanBeard 發表於 2012-6-22 13:16
由於活動已經在進行當中,所以不能更改或不可修改材料及獎品的了。

各獎項名次名單按道理是會有資料的,但 ...

遊客,本帖隱藏的內容需要積分高於 999999 才可瀏覽,您當前積分為 0

EXP
1576 點

試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 遊戲狂熱勳章 紅寶石勳章

GentlemanBeard 發表於 2012-6-22 13:16

各獎項名次名單按道理是會有資料的,但 ...

其實公開名單+分數有咩問題?
之前d活動都係公開架啦
比人睇下第6同第7差幾多分都好丫

EXP
470 點
端午節活動後感︰
基本上今次活動已完結,活動材料係出面都比人掃得七七八八,羸輸大概已成定局,眼見第一名咁高分,本人的確有少少心灰,不過可能人地付出的金錢和時間很多先有咁高的分數,本人就無咩時間去打,亦都無咩金錢,有錢都無咩時間去收購材料,但都有參與活動,希望尚可一爭,可能最終都會蝕本,無他的,平常心面對結果,只怪這個活動的獎品數量設定得很有問題,有錢人家先肯用好多可因去收材料,事實上收材料真係快過打材料,5個帳號打足2個鐘,就算由2個人操控,都係打到接近60粒眼淚而已,仲要唔係次次都有接近60粒,如果蔘湯的獎品數量全部都係1,我睇有錢人家都唔會咁拚命收購材料,收購之前都會計一計,三思一下,結論這個活動是收買材料的活動。
活動玩法是好的,亦都很慶幸童話肯搞番一些活動(除雙經),但請下次再一次搞活動時,平衡一下獎品的價值吧。

EXP
1576 點

試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 遊戲狂熱勳章 紅寶石勳章

活動經已完結
但得獎者是誰呢?
希望官方可以公佈下名單加得獎者分數
另外今星期回復返雙經?

EXP
1158 點

試帖勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章

今次活動 我想是考驗玩家的團結性
10支湯幾個人分 有錢收料都冇用 砌死人......
公佈下D料分XD:
1.骨牙片 創4  造17塗4  重5完成7
2.眼皮骨 創22造17塗17重4完成52
3.眼皮牙 創17造22塗17重4完成52
4.眼皮片 創17造17塗22重4完成52

1.牙 創0造4塗0重2完成2
2.骨 創4造0塗0重2完成2
3.片 創0造0塗4重2完成2
4.皮 創7造7塗7重3完成18
眼唔知
^^

EXP
1336 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

眼淚全10分 1重量 29完成度
我5小心掉左龍舟炸
4M幾完成度
5係我應該會合到20M分><

EXP
1158 點

今次冇乜人玩

EXP
1158 點

咩都第5 HAHA

EXP
993 點

其實係全童話人都中晒伏......呢個game唔係鬥高分 係鬥團結
註(1)玩家有機會可同時贏得兩項以上獎項,所以大家要努力激發創意!
註(2)若出現同分之情況,則同分的玩家將並列同一名次,剩餘名次照分數依序往後排列。
註(3)不論設計的龍舟是否獲獎,只要龍舟的設計到一定程度以上,就可以獲得頭銜獎勵,表現更好的還可以獲得一份神秘小禮物做為嘉獎。

如果能夠傾好所有人合到最高是10萬 gm應該要無限派湯

EXP
1576 點

pudding927 發表於 2012-6-27 17:21
其實係全童話人都中晒伏......呢個game唔係鬥高分 係鬥團結
註(1)玩家有機會可同時贏得兩項以上獎項,所以 ...

問題係有人會咁做?
當無限比湯既情況下
湯仲值錢?
我都好想知你幾多分拎到@@

EXP
993 點
幻乂魂 發表於 2012-6-27 17:38
問題係有人會咁做?
當無限比湯既情況下
湯仲值錢?

個個玩呢個活動都係想平價要湯OR 等D湯平架啦--~
緊係想D湯唔值錢好易買...

EXP
1336 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

不過出左30枝湯後 湯價反而冇降價 仲上升左