AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1101|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

大約2個月後 [複製鏈接]

EXP
315 點
樓主
見官方成日以06年既節日活動來改下    如果冇記錯    下1次應該到七夕情人節    果年換1,2,3壺    唔知今年會唔會改做其他野?    今年23/8先到    認真D諗啦
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

六級天王會員

離去的紳士

EXP
2543 點
即使再多認真研究,官方理想中的獎品未必迎合到各位需要。

何不由各位直接說出有何獎品需要,再由官方人員從中挑選呢?

主打遊戲
童話(免費版)
EXP
1274 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章

七夕應該係真接換禮物架可?
寵物降級物品...咖啡去到開水
屬調
防爆降級幻營核心耐穩分子...機率自己搞@@

EXP
99 點
GentlemanBeard 發表於 2012-6-28 10:00
即使再多認真研究,官方理想中的獎品未必迎合到各位需要。

何不由各位直接說出有何獎品需要,再由官方人員 ...

其實唔係你既獎迎合唔到各位需要 龍船活動(參湯) 頭1-6名次
人人都想要參湯ge la 但無奈不是每人都能夠得獎
所要明知自己得不到獎/落選了的玩家當然會不滿la

EXP
1336 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

@@直接換野 獎品最好既係開水,分子,核心,OB,防爆武/防,幻營呢D好LA  5好比雞精/湯 實又出好多的

主打遊戲
童話-免費
EXP
1258 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章

開水, 香檳, 可樂, 汽水, 咖啡 ( 雞精/ 參湯? )
防降, 武降, 屬穩 , 耐穩 , 分子
幻營 , 核心, 宇宙奧秘
強玻/各種軟糖 . 種子,豆子
屬調, 調丸, 搗丸高戰, 超經 , 超幻 , 愛心
(應該差唔多係咁上下)

EXP
315 點
只要今次唔好有名額限制(1-N名才有獎)    做到人人達標就有獎咁就滿足了    最好遊戲內冇直接途徑(打怪,打王,任務,次元等)得到的物品