AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: Divinaluck
打印 上一主題 下一主題

[免費版] 哪個才是最珍貴的回憶! 支持月費伺服器   [複製鏈接]

EXP
70 點
記唔記得幻獸師(定係商人?) 最開頭ge職業介紹? ....放棄進一步ge戰鬥技能 與心愛ge幻獸.....之類 個時合體獸神個d一出 職業個特性已經消磨得7788 到而家大老闆更加唔駛講 個個職業都有自己GE特性 頭10級會+體 之後跟返自己職業去+力+幸等等 點會好似而家一味推敏 用咩迷EQ 推體推到萬幾血? 就係因為呢樣野 僧侶456木頭人先會變成冇用技能 因為佢GE特性(高敏)已經俾而家迷EQ 重生式咁推敏取締左 僧侶先會冇人用  法c大範圍爆技 劍戰高單體輸出GE特性一定要保留返 攻擊力過高都係問題

好認同!

joh103333  只係一個童話老玩家ge妄語而已  發表於 2012-9-6 17:27:34
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
280 點
可以透露下進度嗎? 等得好辛苦

主打遊戲
童話
EXP
5269 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

GentlemanBeard 發表於 2012-9-6 16:37
如果我答您我是以趣味為先賺錢次要的,您會相信嗎?

免費版的童話我也辦了很多活動免費領到物品的吧。( ...

一樣米養百樣人, 一定會有小數人不支持月費,

始終那些人都抱住供樓的心態去玩遊戲, 他的人生不會快活。

快樂是無價, 只要官方比心機改善, 大家玩得開心, 就算月費300hkd一個月, 我也一樣會支持

EXP
310 點
Divinaluck 發表於 2012-9-6 19:52
一樣米養百樣人, 一定會有小數人不支持月費,

始終那些人都抱住供樓的心態去玩遊戲, 他的人生不會快活。 ...

呵呵+1, 對啊, 不用太在意他們,

總有一大堆人想免費玩遊戲,

他們有些是討厭抱住供樓的心態去玩遊戲,
有些只是想自己強,開心,卻不想花任何錢,寧可在遊戲到處乞討,佔便宜,
有些更是想不勞而獲,不付一分一毫,一直佔便宜, 最後賣帳號東西拿真錢,
很多更是一直多開帳號分身來練, 這樣不花錢也可以練很強, 只要帳號免費問題便解決

EXP
310 點
對於反對月費制的,

只有一個意見,

就是他們繼續玩免費制伺服好了

EXP
34 點
改唔改都一樣-.- 有錢玩就你王道

EXP
56 點

友誼之星勳章

真係要突顯番每個職業既定位... 以前收費ser果陣

打王一定要劍戰 / 斧戰 , 刀戰可以幫清怪 , 祭司提升全場效果 , 光師奶媽 , 法師輸出 , 暗師弱化

旅人系只有 拳師一個係戰鬥 , 捉寵幻師 , 商人搵錢...

當出現左 封印壺 , 全體秒殺攻擊 , 傷害仲高過劍n倍既 鞭,算 之後 , 成個童話世界都已經癲左

至少我回流番黎呢段時間 , 我真係見唔到超過10個既"刀狂"... 好似變左傳說中既職業咁

全部1lv , 上體裝 , 比少少錢人帶升 , 一日就已經2轉 , 轉生...

難聽d講真係同個私服冇分別..

所以我支持 重開月費制 , 用舊制度玩!! 重獲兒時的感動

主打遊戲
童話
EXP
5269 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

恆古天 發表於 2012-9-6 21:00
真係要突顯番每個職業既定位... 以前收費ser果陣

打王一定要劍戰 / 斧戰 , 刀戰可以幫清怪 , 祭司提升全場 ...

以前月費時, 職業真系平衡好多, 個個職業有唔同定位,

我當時仲記得系僧侶, 組隊最好就搵1個僧侶, 1個暗之使徙/光之使從. 1-2個戰士/ 拳士/幻師, 1-2個法師

至於商人, 就回去當商人好了

EXP
122 點
我覺得留客和如何幫助新手較重要

往往都是斷層引致沒有新人加入

人流自然減少

EXP
174 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

贊成恢復月費制!!
不要數字!!!

EXP
73 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 友誼之星勳章

贊成贊成贊成贊成

EXP
93 點
i need to create this account to support the server charged monthly money.
it is because Fairyland is a impressive game for me.it is hoped that you can
ameliorate the game system fairly and i trust it will attract numerous players
to return this game.

EXP
56 點

友誼之星勳章

Divinaluck 發表於 2012-9-6 21:07
以前月費時, 職業真系平衡好多, 個個職業有唔同定位,

我當時仲記得系僧侶, 組隊最好就搵1個僧侶, 1個暗 ...

係 , 如果開番月費制 , 應該要著重番響呢個位置 !

一個遊戲如果失衡就會趣味大減了

EXP
137 點
一隊5個法師去椰子 哈啾升lv

EXP
137 點
果陣 幻c仲加全未力

EXP
137 點
那些年的時候

EXP
137 點
好想告訴你告訴你我沒有忘記

EXP
93 點
let us share this post to our friends and encourage them to comment in this post if they also support this scheme

EXP
280 點
魔獸師跟大老闆一定要降攻, 不然太不平衡

主打遊戲
童話
EXP
5269 點

yamslam2 發表於 2012-9-7 05:36
一隊5個法師去椰子 哈啾升lv

鬱金香島以上, 怪物法防好高, 法師打怪不痛, 只可靠戰士/寵物打

建議月費伺服器設立等級上限為65級, 等大部份人升到60級以後再開放, 更高等級