AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1497|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

[免費版] 建議回復26/9維修前 [複製鏈接]

EXP
106 點
樓主
講真這次活動實在對一些買包抽參湯/用HKD收參湯的人太不公平
所以我認為解決這次問題的最好方法就係回復番26/9日前,
寵雙經以及角色雙經可以日後再補回,雖然我也用了不少時間升LV
但我諗D人介意市場有咁多湯同雞精,都吾會介意重新再升LV~
如果官方真的不決定回溯,我諗我會是第1個退童的人!
吾止我,數以百計的玩家也會選擇退童~
就算玩家吾選擇退童,我諗所有玩家以後都吾會再買點~
到時只可以同童話講GOODBYE~
若然有玩家支持回復番26/9維修前,請留言
可以令官方知道這次活動問題的嚴重性
之前打了幾SET湯/雞既人都可以支持一下回溯(雖然好難)
吾好因為一時既貪婪,而令童話汁立!
所以各位支持與否也留言一下~
可以提議一些有建設性既意見給官方!

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
147 點
家陣個問題係;有人有參湯同冇人有參湯;
基本上童話依家個市場係一直都比人造爛哂個市;
由以前賣童錢1:5升到依家既1:80;
家陣個市場係有班有錢人壟斷緊;
因而童話咁多人退童的其中一個問題;
就係新入既玩家根本追唔上有錢人既進度;
往往要靠買童錢呢一d手段先可以追上;
變相造就左個班越黎越有錢;(  比左意見又點;有人會聽同去做先得架!

EXP
1318 點
我都明白樓主既意思,而且我都同意
但係講真一句,係一定唔會回都得

如果有心要回...一早回左啦
我係幾日之前已經講左...
搞到去今日10月2 先回返去9月26 , 影響太大,冇可能發生既事黎

EXP
315 點
睇佢依個時候仲開人寵經就知想轉移視線    收拾唔到殘局咪開埋雙經    1來好聽D咪話有多1個所謂既活動選擇    2來咪話人地用左4日時間升左LV    有藉口講無謂浪費左果幾日時候的玩家再升過

EXP
1576 點

試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 遊戲狂熱勳章 紅寶石勳章

http://www.2000fun.com/thread-5133070-1-1.html
睇睇個post.....
拉落去有張相
可惜雞精佢唔夠多

EXP
470 點
我一早打消童話回溯呢個念頭,唔係話太遲既問題,就算今日係9月27日都唔會回溯,我晨早都講左件事會不了了之,早打兔既人而加係賣湯同雞精既時間,賺到盤滿撥滿,有咁多支,有排放,賣到新年都仲得,港幣戰士唔係好鍾意買包抽蔘湯咩﹖仲唔去買﹖而加唔洗抽了,雖然貴左d,但一定有湯囉