傻咪豬 發表於 2008-11-24 22:56:51

PigClub 團友靖入黎啦\ ( ^@@^ )/

哈哈~各團友你地好~ 大家係度報下到先啦~:)

蝦仁炒飯 發表於 2008-12-1 18:55:29

我係大蝦~~^^
沙發....:em800_35:

Tim14 發表於 2008-12-2 18:35:17

我想問點解你地會踢我?我又有品,又冇在天女亂p人。Why Why Why?

段天 發表於 2008-12-3 18:27:15

我想知 13係咪之前我識個個? 佢個ac點?

十三 發表於 2008-12-4 14:37:53

13依然都係o個個13,因為要返工,所以少左去打屯戰.
不過d ac 有時借左比人升:D
但我最鐘意開隻3x lv既人去天女殺人或者比人殺~;P

段天 發表於 2008-12-4 18:29:23

個日見你郁我有D唔正常= = (73幻唔知係咪你) 之後開左某人隻弓手ko左佢佢想問隻13黎打我甘ja

DaRkAnGeL 發表於 2008-12-6 02:36:51

YO~
新生報到:lol

傻咪豬 發表於 2008-12-9 16:10:03

hello ~~新手~~歡迎你加入PigClub 大豬場~~~~:) :)

傻咪豬 發表於 2008-12-9 16:16:46

TTIM 你俾人踢,應該係有原因,否則我地係5會亂踢人,我地有D好耐無ON既都未會踢佢地啦~我地團係最念舊. 所以要自己諗下自己有咩問題        我地團最5 中意D人亂生事, 昆人野, 不停要人帶升.(因為俾人帶升,係我專利= =+)

pigcheung 發表於 2008-12-9 22:31:08

hl ~ all:lol

pigcheung 發表於 2008-12-9 22:32:30

we need always on here:pig:

四代目次郎 發表於 2008-12-9 23:29:17

係既,豬王 :lol

pigcheung 發表於 2008-12-10 23:13:11

快D up lv al ^ ^:lol

四代目次郎 發表於 2008-12-11 20:49:47

除左出街玩既時間,我已經盡我所能升嫁喇~:victory:

Tim14 發表於 2008-12-11 22:41:16

我都反思過la!可能係我在天女p左個唔可以p的人,so比人踢!sorry煩左你。

四代目次郎 發表於 2008-12-12 13:08:49

e~真係反思左幾日喎:)

傻咪豬 發表於 2008-12-15 17:49:49

豬王~你真係要多啲上呀~唔係嘅話,一陣又話我冇做嘢>_<

四代目次郎 發表於 2008-12-15 19:39:11

哈哈....請問你做過D咩

@@~

pigcheung 發表於 2008-12-15 20:08:49

傻咪豬 is pigclub coe ,she do so mcuh with us ,so in here l say thx x10time:)

俠客 發表於 2008-12-15 20:40:50

打錯字--
系ceo,5系coe@@
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: PigClub 團友靖入黎啦\ ( ^@@^ )/