軒轅皇 發表於 2009-8-14 12:03:26

回覆 22樓 chingxdxd 的帖子

唔做唔錯有人做就會出錯唔使理人點睇最緊要係平常心去做努力啊你:cheer: :cheer:

chingxdxd 發表於 2009-8-14 12:20:23

回覆 23樓 軒轅皇 的帖子

我下次唔會做!!

軒轅皇 發表於 2009-8-14 13:35:20

回覆 24樓 chingxdxd 的帖子

你甘快就放棄啦:( 人生重有甘多難關同問題等緊你甘而半途而廢點得架:@ :@

絕仔 發表於 2009-8-14 14:09:05

軒轅皇 你食蕉 呃我100000000000m\w/

新手發xd 發表於 2009-8-14 14:16:58

絕絕皇 你食蕉 呃我100000000000m\w/

軒轅皇 發表於 2009-8-14 16:55:10

回覆 26樓 絕仔 的帖子

:em800_52: :em800_52: 你有甘多錢比我厄就好啦:lol :lol 有錢你都羅左去溝女啦:em800_38: 點解你溝唔到女尼:em800_89: :em800_113:  就睇你家下甘屈我就知啦呵呵:em800_52: :em800_52: :em800_18: :em800_18:

軒轅皇 發表於 2009-8-14 16:59:15

回覆 27樓 新手發xd 的帖子

最衰唔講得衰野唔係實講番句尼:em800_52: :em800_52: 你2個錢就冇啦味精就大把:em800_52: :em800_52:

絕仔 發表於 2009-8-14 19:39:24

原帖由 軒轅皇 於 2009-8-14 16:55 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
:em800_52: :em800_52: 你有甘多錢比我厄就好啦:lol :lol 有錢你都羅左去溝女啦:em800_38: 點解你溝唔到女尼:em800_89: :em800_113:  就睇你家下甘屈我就知啦呵呵:em800_52: :em800_52: :em800_18: :em800_18: ...
=.=你欠我錢 快D還  唔係除你王上名:em800_52: :em800_52: :em800_52: :em800_52: :em800_52: :em800_52: :em800_52: :em800_52: :em800_52: :em800_52: :em800_52:

*緋雪夜* 發表於 2009-8-14 19:40:08

原帖由 絕仔 於 2009-8-14 19:39 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif

=.=你欠我錢 快D還  唔係除你王上名:em800_52: :em800_52: :em800_52: :em800_52: :em800_52: :em800_52: :em800_52: :em800_52: :em800_52: :em800_52: :em800_52:
陰公你係咪要76盜專架=0=?

絕仔 發表於 2009-8-15 00:28:39

係呀=口=

軒轅皇 發表於 2009-8-15 09:44:09

回覆 30樓 絕仔 的帖子

除你條褲打你petpet就有:em800_52: :em800_52: 最多打完送番1文比你買糖糖啦:em800_52: :em800_52:

愛莫能助 發表於 2009-8-15 09:54:16

路過!!!!
hihi:em800_89:

軒轅皇 發表於 2009-8-15 10:38:19

回覆 34樓 愛莫能助 的帖子

都係你唔好啦:em800_105: 你睇家下絕仔4圍甘屈人錢比人正你啦呵呵:em800_18: :em800_52:

愛莫能助 發表於 2009-8-15 10:59:30

距1$都未還...呵呵:em800_105:
:em800_34: 絕都5好玩既:em800_47:

軒轅皇 發表於 2009-8-15 11:28:45

回覆 36樓 愛莫能助 的帖子

家下咩4圍屈緊錢比你羅呵呵:em800_52: 你衰到冇人有啦:em800_105: 迫他上梁山:em800_52: :em800_52:

段天 發表於 2009-8-15 16:33:27

打團戰既加油0.0 殺多D人 團地唔緊要~~ 今晚fd生日 人不在~~

軒轅皇 發表於 2009-8-15 18:31:09

回覆 38樓 段天 的帖子

嘩:em800_31: 一睇你甘講重唔係女來:em800_31: 真冇人性:em800_35:

faatfaat522 發表於 2009-8-24 09:12:46

路過..hihi

段天 發表於 2009-8-24 11:16:27

其實呢.....
我今日入黎.....
係有一事相求既....
甘我就開門見山講啦下
um......
我呢........
就係甘既.........
大家高叫 周秀娜萬歲!!!!!!!!!!!!!!:hug:

軒轅皇 發表於 2009-8-26 21:08:05

回覆 41樓 段天 的帖子