軒轅皇 發表於 2009-11-15 16:33:55

回覆 163樓 我愛哈圭圭 的帖子

朋友妻米走雞啊:hug: :hug: 人妻最美味:hug: :hug:

我愛哈圭圭 發表於 2009-11-15 16:35:49

回覆 164樓 軒轅皇 的帖子

係係= =
不過唔會發生係你同dn身上
因為...............你係比我害死的!!!

軒轅皇 發表於 2009-11-15 16:37:25

回覆 165樓 我愛哈圭圭 的帖子

嘩..........家下你做左人妻woo:hug: :hug:

我愛哈圭圭 發表於 2009-11-15 16:38:36

回覆 166樓 軒轅皇 的帖子

我係單身ga@@
唔知咩@@
我宦官泥麻....

軒轅皇 發表於 2009-11-15 16:40:23

回覆 167樓 我愛哈圭圭 的帖子

錯啦:lol 自古宦官冇單身:lol

我愛哈圭圭 發表於 2009-11-15 16:41:34

回覆 168樓 軒轅皇 的帖子

甘...
我係宮女@_________@
冇宮女結婚的^^

軒轅皇 發表於 2009-11-15 17:15:54

回覆 169樓 我愛哈圭圭 的帖子

宮女係比皇帝寵幸架:hug: :hug: 你甘都唔知:hug: :hug:

我愛哈圭圭 發表於 2009-11-16 21:35:54

回覆 170樓 軒轅皇 的帖子

可惜........
某個皇帝眼中只有dn呢.............
都睇唔到我- -

軒轅皇 發表於 2009-11-21 16:04:47

回覆 171樓 我愛哈圭圭 的帖子

不愛妖只愛女女:hug: :hug:

我愛哈圭圭 發表於 2009-11-21 22:50:47

回覆 172樓 軒轅皇 的帖子

55,我知我係妖~
所以呢............
你愛死dn....我明!!!!!!!
祝你幸福~~~~
我張我地龍兒.......交比你啦!!!!!!!!!
你地要幸福呀T口T

軒轅皇 發表於 2009-11-24 16:03:57

回覆 174樓 注定B 的帖子

投左啦哈哈:lol :lol

iloveyouzz 發表於 2009-11-24 17:08:02

我要老婆牙!~邊個可以送件比我?

軒轅皇 發表於 2009-11-25 14:02:03

回覆 176樓 iloveyouzz 的帖子

曙光好多女可做你老婆:lol :lol

我愛哈圭圭 發表於 2009-11-26 18:25:28

回覆 178樓 ching5032 的帖子

唔係改左板用唔到啦咩= =

軒轅皇 發表於 2009-11-26 18:36:55

回覆 179樓 我愛哈圭圭 的帖子

你甘日比人女女女女左未啊:lol :lol

我愛哈圭圭 發表於 2009-11-27 16:37:32

回覆 180樓 軒轅皇 的帖子

我病左啦........
仲要甘岩m到.......
就痛死我啦.....

軒轅皇 發表於 2009-11-29 12:39:15

回覆 181樓 我愛哈圭圭 的帖子

嘩............你比人女女女女到見紅:lol :lol 病都掛主玩sm:lol 第一次一定痛d架啦:lol :lol 唔怕慢慢來吧:hug: :hug:

我愛哈圭圭 發表於 2009-11-29 19:19:04

回覆 182樓 軒轅皇 的帖子

你就係.\/.
你成日比人女女女到叫天叫地......
個日呀............比我聽到.......
軒: 停呀............朕.....要死啦.........細力d啦......想痛死朕咩....

唔知同邊個講呢.........

軒轅皇 發表於 2009-11-29 20:44:35

回覆 183樓 我愛哈圭圭 的帖子

几好想像力我鐘意呵呵:time: :time:

我愛哈圭圭 發表於 2009-11-30 00:02:05

回覆 184樓 軒轅皇 的帖子

你錯啦...........
係我日日係企你門口聽到ga...........
冇計...我甘岩係企門口個d宮女麻.........
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10
查看完整版本: ~ 軒轅王國 論壇專用帖 ~第1版