AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 5804|回復: 1
打印 上一主題 下一主題

邊個職業勁d!!  關閉 [複製鏈接]

EXP
264 點
樓主
原帖由 s2031121 於 10-8-2009 19:21 發表

那你為什麼要玩戰士呢-3-!!!

就算別人真的覺得某職幾勁都好,都不一定代表要玩那個職吧!!
再說別人當初一開始玩時就玩開戰,玩玩下升到咁上下lv時,唔通斬纜嗎-0-?
你要明白什麼叫做有始有終!!半途而廢只是懦夫表現而已!!
向難度挑戰先至是實力的一種表現.....

PS:再次說多次,各職都有長短處,須知萬物永遠都是相生相剋的....對這些事視乎大家自己
     的看法吧,每個人原則﹑立場一定會有所不同的!
人生短短數十年,光陰似箭飛流逝。

愛惜美好時光也,莫待老來空嘆兮!

(閒時亂作,見笑了)
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
264 點
原帖由 s2031121 於 11-8-2009 10:47 發表

咁你覺得邊隻職好!!!可否告訴我??

我唔知呢位是先生定小姐@@
請你看清楚我的回覆,領會當中意思吧= ="
有時的事要靠自己去分析﹑判斷...
做人凡事都由別人去幫你的話,那麼就等同一具行屍走肉:L

ps:各職有長短處!!(請不要再問我覺得邊種職好,紅色字已表達左我的睇法,別
     再囫圇吞棗吧!領悟別人說話當中涵意,謝!!)
人生短短數十年,光陰似箭飛流逝。

愛惜美好時光也,莫待老來空嘆兮!

(閒時亂作,見笑了)