AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: ooo444
打印 上一主題 下一主題

波板糖SERVER@反AYUMI_大聯盟_請大家投反對票 [複製鏈接]

EXP
179 點
樓主
邊個反我老婆:em800_31::em800_31:
想死嗎?:eeeee::eeeee:...玩得呢D GAME就係咁嫁啦...
HKD就是王道..有邊個SERV勁人唔係HKD戰士?!....
你地講埋D野都冇用腦諗過的...唔通我用真錢玩既仲要唔夠你地班唔入點的人玩..唔會呱?!
我諗天羽唔會咁白痴既......
係POST反人有咩用呀..一係入GAME殺佢..一係入點多過佢..你咪可以大聲囉:em800_52::em800_52:
唔岩既...轉隻月費GAME..咪可能好DD....不過都有人SELL月卡嫁喇..到時你又要反佢??:em800_52::em800_52:
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
179 點

回覆 8樓 Lkis 的帖子

你知有咩利益比我咩:em800_08: ....你又唔知又要亂講!!
你講野先唔經大腦...:em800_34: :em800_34:
不過唔緊要既... 係GAME唔夠做咪係呢到發洩下囉:em800_52:
我用錢唔小得過AYU啦!!~~~3樓的你話係嗎?:em800_05:

EXP
179 點
有邊個小朋友有咁多錢玩GAME..我都好小見到:em800_34:
我唔識搵錢?!一個人唔會帶全副身家出街呱...:em800_52:
冽兄講得好...第一我冇咩時間 ...唯有用HKD囉...如果你有哂"時間,金錢同埋精神"既你都可以做你想做既野係GAME入面...AYUMI就有哂呢3樣野喇~~
同埋我用錢多唔係拎黎扮野的...只不過係你地唔抵得人用錢玩開個POST出黎鬧人...我都係睇唔過眼先出聲既...
同埋打呢D ONLINE GAME 都係想留個名姐...而家有幾多個勁人(我意思係指你地覺得好人又好勁果D老手)有AYUMI咁紅呀而家:em800_52:
P.S. 係GAME識得我既人都知我係好人一個:em800_38: :em800_38:PK榜我都上唔到:em800_113::em800_113:

EXP
179 點

回覆 17樓 Lkis 的帖子

我人緣不知幾好....
個個人的價值觀都唔同嫁啦...人地冇咩必要為左呢D POST既小事改變自己打機既態度...仲有打機要有品呢個係你既準則...呢個世界咩人都有嫁啦...冇理由要將自己覺得岩果套都要人地用下話...
我又問下你地...係GAME入面你地幾時有見個AYU出聲,哂裝備...佢打機不嬲都唔出聲既...只係做自己想做既野...
樓上15樓既就唔同喇...成日哂隻鳳尾:@
:@ :@

EXP
179 點

回覆 15樓 tungtunglok 的帖子

:@ :@ 今朝比你鍚左...:em800_105: :em800_105:
你要做我7日2奶:em800_52: :em800_52:

EXP
179 點

回覆 20樓 Lkis 的帖子

我從來都冇話過用hkd玩可以就大哂....
不過商城Game設定一定係點品優勝d嫁啦...唔係點會有人買點!!
p.s. 你識ab嗎? 超級hkd戰士.....最後佢點呢?:em800_52: 所以話hkd唔一定大哂的....

EXP
179 點

回覆 15樓 tungtunglok 的帖子

同同~~你老就係老不過唔止手老個人都幾老下啵~:em800_52: :em800_52: