AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 阿飛
打印 上一主題 下一主題

小說:《夢想世界》第四章---【並肩?山賊兵團】8/28(不斷更新) [複製鏈接]

EXP
38 點
樓主
SUP SUP * 最 愛 看 小 說 了 `

快 D 作 埋 落 去 吧 *3* 等 ING 你 的 文 唷 =)
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
38 點

姓名 :: 藍凌夜 { 姓藍-___-好像怪了1點..囧! }

職業 :: 法師

武器 / 門派 :: 筆 巫師

國家 :: 沒有國家

身份 :: 廚神婆婆的養女

個性 :: 愛笑*俏皮*愛吃*最怕血*1看到血就會昏倒-__-討厭別人說婆婆的壞話._.

背景 / 身世 :: 1出生就與父母失散*後來被廚神婆婆收養*因為在凌晨之夜拾她回來*

所以取名為凌夜*1直都在客棧幫忙廚神婆婆*後來因婆婆得了重病*而外出尋藥*

{ 廚神個樹可以當系客棧個可-____-"??? }

樣貌 :: 有1把啡色的長髮*粉白色的衣服*樣子像小孩的1樣._.

特徵 :: 見血昏倒醒後會暴走

其他 :: 每到有得吃的地方也會吃得瘋._."

招式 :: 大夢魘惡境*噴炎咒*閃光術*刀盾召喚陣*

吾知E隻人仔有冇問題._."有咩吾岩GE話叫我改番吧x) THX嚕*

等ING你的第2集=)

EXP
38 點
甘 快 就 出 左 第 2 章 了 ` SUP SUP *

快 D 作 埋 第 3 章 吧 >口<+ 吼 !

做 咩 要 作 到 最 緊 張 個 陣 先 CUT 左 :Q  吾 制 >___<++

EXP
38 點
甘 快 作 好 *口*?! 作 好 就 快 D 發 吧 =)

好 多 人 等 得 好 辛 苦 :lol  包 括 我 :victory:

EXP
38 點
發 文 發 文 >口<+ 快 D 發 `

等 得 好 苦 >___<++

EXP
38 點
吾 怪 得 我 睇 睇 下 同 原 裝 有 少 少 吾 同 ._. 就 系 隻 眼 ;P

紅 色 變 左 變 黃 色 =) 樓 主 快 D 出 埋 第 4 章 吧 `

成 日 都 系 系 E D 時 間 冇 左 *

吾 夠 喉 耶 :lol 我 好 偷 心 xD

EXP
38 點
甘 你 就 快 D 做 哂 D 功 課 佢 LA :lol

吾 好 要 我 地 等 甘 耐 ;P

EXP
38 點

姓名 :: 國明

職業 :: 術士

武器 / 門派 :: 槍 陰陽

國家 :: 清嵐國

身份 :: 某富豪家的兒子 / 藍凌夜的青梅竹馬

個性 :: 風趣*愛笑*對面藍凌夜會表現得很小鹿亂撞=)

背景 / 身世 :: 與藍凌夜是青梅竹馬*從小玩到大._.感情好得沒話可說*旦因為他是某

富豪家的兒子*所以父親極為反對*從而沒再與藍凌夜來往*在15歲那1年....

因為厭倦家裹的嚴厲管教而離家出走*

樣貌 :: 有1把黑色的短髮*黑色的雙眼._.五官端正*

特徵 :: 左手有1條又長又深的傷痕*因戰鬥所留下._.

其他 :: 喜歡藍凌夜*之後個D作者幫我諗埋吧 :lol

招式 :: 逆行出煞*一日三省*虛空禁錮*萬里雪飄

哇 哇 哇 *口* 冇 黎 2 日 就 甘 多 人 回 POST `

牙 飛 你 篇 小 說 真 系 好 受 歡 迎 =) 送 多 隻 人 仔 比 你 :lol

希 望 可 以 用 上 場 吧 * 你 幾 時 先 做 完 功 課 牙 ?__?

做 吾 哂 快 D 搵 埋 你 D FD 做 住 先 好 WO ;P

吾 好 要 我 地 等 甘 耐 牙 :Q

EXP
38 點
因 為 多 人 玩 陰 陽 牙 :lol

作 者 覺 得 陰 陽 多 得 制 可 以 改 下 我 隻 男 角 GA `

轉 做 其 他 職 業 都 得 GA * 吾 好 改 太 多 好 了 ;P

1 得 閒 打 下 甘 都 應 該 好 快 有 新 文 個 BO *口*

系 就 快 D LA ` 等 吾 切 的 :P

EXP
38 點
原帖由 §維他奶§ 於 2008-8-26 00:24 發表
唔好同我d招一樣啦-.-除左逆行出煞之外
其他我都有~.~

所 以 要 作 者 幫 手 改 改 啦 ._. xD `

麻 煩 2 位 了 =) 維 他 奶 你 有 幫 手 作 個 可 ?__?

EXP
38 點
原帖由 §維他奶§ 於 2008-8-26 12:25 發表
我沒幫手作啊
因為我覺得一早知道d劇情果d會沒咁好睇:lol

旦 系 吾 知 吾 知 甘 樣 好 頂 癮 ;P

飛 哥 快 D 做 完 功 課 作 埋 佢 吧 :lol

EXP
38 點
不 知 不 覺 呃 了 很 多 POST -_-" 囧 ..

飛 哥 你 真 系 要 快 D 作 了 :lol

吾 系 D 人 真 系 炸 爆 E 個 POST 了 ;P

EXP
38 點
飛 哥 真 系 牙 * 臨 暑 假 完 之 前 先 黎 做 功 課 ;P

壞 小 孩 喔 :lol

EXP
38 點
飛 哥 你 終 於 回 來 了 *口*

我 快 等 得 要 死 了 :lol  吾 好 如 無 意 外 吧 ._.

要 改 成 聽 日 1 定 出 到 ;P

P.S :: 我 個 2 隻 角 色 系 5 頁 * 25 頁 ._.v

EXP
38 點
飛 哥 終 於 出 左 第 4 話 了 * 很 感 動 ._.+

等 甘 耐 終 於 有 得 睇 :'(

第 4 話 不 錯 呢 o_o+ 小 匡 出 場 好 似 有 D 吾 知 死 GE FEEL :lol

吾 知 下 1 集 講 咩 呢 ;P  講 少 少 黎 聽 聽 好 WO :lol

EXP
38 點
原帖由 阿飛 於 2008-8-28 12:40 發表

岩岩學校番黎
不錯就好了,因為好多人都好似唔係好鍾意咁
冇人回:( 拖左咁耐先出唔好意思
小匡佢連死字點寫都唔知(可能有實力所以咁串呢:lol )
下章下星期就會出
因為番學唔係暑期:'(
劇情遲d講:loveliness: ...

我 真 的 覺 得 不 錯 喔 ._. 飛 哥 + 油 + 油 :lol

我 覺 得 小 匡 E 個 人 物 可 能 系 E 個 小 說 到 會 好 搞 笑 ;P

劇 情 講 少 少 出 黎 吾 怕 GE A___A

大 家 自 己 人 :lol  系 咪 先 `

EXP
38 點
番 黎 嚕 ._. 冇 黎 幾 日 D 人 吾 見 哂 GE ?___?

牙 飛 幾 時 出 第 5 章 牙 :P  ?

EXP
38 點
近 排 番 學 冇 咩 時 間 上 黎 TIM .___.""

做 咩 個 POST 沉 左 牙 >口<+ 推 番 先 `

飛 哥 幾 時 出 第 5 章 姐 ;P  SUP SUP *

EXP
38 點
飛 哥 做 咩 玩 失 蹤 牙 >口<"

快 D 番 黎 ` 快 D 番 黎 * 幾 時 出 第 5 章 牙 ?___?

EXP
38 點
-口- 哇 ` 做 咩 個 POST 沉 得 甘 快 *

飛 哥 去 左 邊 樹 黎 ?__? 搵 人 系 MSN 搵 佢 番 黎 作 小 說 牙 `

吼 ! 吼 ! 吼 !