AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 20366|回復: 126
打印 上一主題 下一主題

♣_看見你 不段走 只想要 你回頭x沾了淚 絕傷口;$ 到P.41睇>3之前個D是廢o3o [複製鏈接]

EXP
899 點
樓主
啡啡;蓓,,仲痛唔痛[幫蓓整理傷口]
蓓;少少啦;但啡啡幫我整,,我好開心-v-

第一集;耶*v*

啡;蓓蓓<3整完啦:)
蓓;唔該哂<3
荳,檸,糖,餅番到黎*v*
荳;依,,你地2個唔系去行街嫁咩@v@
糖;系囉系囉,,點解會行到趺親ga?!;p
蓓;咪啡啡囉!掛住望令仔:p
啡;魚v3v,,,邊有w0(面紅;$)
荳;扮丫扮丫;;,再扮丫你:p
[Baby,,你就是我的唯一*3*]
啡;你條仔找你啦;;快d聽啦;p  haaaa'
1小時后~~~
荳;樂樂話約出黎去bbq牙*v*你地去唔去牙?:$
蓓&啡&糖&檸&餅;廢事去到做人地電燈膽啦:D :D :D
荳;唔好咁啦;(佢帶埋佢d fd出黎丫嘛^__^''
蓓&啡&糖&檸&餅;去見家長?;D
荳;,,,;$;$;$,,好啦;;;你地去啦#1#1#1唔該啦#1#1
蓓&啡&糖&檸&餅;系啦系啦-__-
第2日;;
荳荳找衫找左成粒鐘囉;D
6姐妹出到去bbq場戈時;;
蓓同啡竟然見到戈日行街撞到個個男仔*v*,,,,
到蓓蓓作啦喂;D

(W) 有時.別問事情 愚或對
(F)全因有你.荊棘困難撐得過。
                             重新開始;D
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
899 點
thz撕m;;
作成點先?;D
haaa'
                             重新開始;D

EXP
899 點
:em800_11: 某人;戈戈人叫啡啡,,她也很美;)<~~~~
好嘔:em800_11: :em800_11: :em800_11:
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 28樓 帥小餅v3v 的帖子

我都好愛你的說(k)(k)(k)
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 31樓 帥小餅v3v 的帖子

我也是唷<3
蓓蓓又唔知去左邊囉-___-
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 33樓 粒蓓;蛇淚;) 的帖子

蓓蓓;;
乜水小時?:o:o:o
                             重新開始;D

EXP
899 點
因為蓓蓓又開始語無倫次-____-;;
界界到哪裡去了:bigcry:
                             重新開始;D

EXP
899 點
更更更正正*v*
座位表應該系咁;;

老帥桌
  x x       x x           xx
雪&豐    姣a&姣b     甲&乙

荳&樂    懧&餅        黑崎&xx
蓓&洋    啡&界         丙&丁

如果我改錯左;;咁蓓蓓自己更正番啦!!

重新開始;D

EXP
899 點
上集講到個老師幫咁多位同學仔安排好座位啦;;
依家出第3集嚕;;yo~~~~~
老師;各位同學,,好好同新同學做朋友牙^v^;;
姣婆a&姣婆b&雪;唔洗講都會啦老師^^,諗多令仔>w<;;令仔們;親一個吧(k)
在場人士;呃,,,,,,,
蓓,啡,糖,餅,檸,荳;親親親;親你老未咩;嘔牙-口-;
豐&樂&黑崎&洋&界&丙&丁;點解依家d女仔咁惡,,,,-___-;
荳;臭樂:@fk u:@我閹左你丫拿:@:@:@
樂;荳荳豬,對唔住牙;(唔好嬲錫番>3<
荳;哼-.-
之後大家都笑緊呢對咁可愛ga戀人>w<;;
英文堂:$
蓓&啡&荳傳子仔.___.;
荳;超正囉;同樂樂豬座>w<
啡&蓓;知你地恩恩愛愛啦-__-;
荳;咩姐,,你地格黎都唔差啦;;
蓓;咁又系>w<個個叫洋ga男仔又幾令仔a0a'
啡;嘻,,又可以見番上次撞到個個男仔,,嘻嘻-v-;
傳傳下;傅到去蓓蓓果度戈時,,,,
老師;蓓,你同我答左呢題佢!;
蓓;老師你up乜春?,
老師;你咩態度丫:@
蓓;老師,,我有時語無倫次嫁;D
老師;:@:@問你:涼鞋英文系咩?!
蓓;,,,,,,,,,,
老師;3,,,
老師;2,,,
洋;S-A-N-D-A-L-S,sandals!
老師;,,,(激到講唔到野;D)蓓!坐底!!:@
蓓;嘻嘻-v-;;(望住洋)多謝哂你:)
洋;令女唔洗:)
啡&荳&檸&餅&糖&樂&界;w0w,,英雄救美w0;;鳴~~~~~~
蓓;>//<(羞
洋;um,,,,,,(有小小面紅
啡&荳&檸&餅&糖&樂&界;有人面紅w0w~~~
鈴~~鈴~~鈴~~鈴~~鈴~~~~
話咁快就放學>//<;;
放左學,,,啡,荳,檸,餅,糖就緊系捉住蓓蓓問話啦,haaaaa=]
蓓蓓;到你啦喂;D

重新開始;D

EXP
899 點
詩詩真系好;)
錫錫錫(k)
:kiss: :kiss: :kiss:
                             重新開始;D

EXP
899 點
月;界豬,,有冇掛住我<~~~嘔左;;
乜界界之前老婆唔系雨咩?-3-;
                             重新開始;D

EXP
899 點
第五集啦*v*;;
上集講到啡同界一齊左啦*v**v**v*
蓓;我地班依家已經有2對情侶啦;)
荳&樂&啡&界;,,,,(面紅)
檸&糖;幾時到你同戈戈咩咩洋牙;D
蓓;,,,耶;$
洋;,,,,>//<
老師;各位同學,,,一年一度ga秋季旅行又到啦;)
所有人;yo~~~~ya~~~~正牙~~~鳴~~~~
老師;唔該安靜一陣先;)
        今年我地有3個地方選擇;)
1;某某郊野公園
2;某某海灘
3;某某主題公園
雪;緊系去海灘啦,,,等我show胸姣下仔;$
蓓&啡&餅&糖&檸&荳;8婆,show條毛就有你份!
雪;信唔信我吹雞嘈你地牙拿?!
蓓&啡&餅&糖&檸&荳;吹雞?!d雞好唔得閒嫁w0;要去接生意w0,,乜你同d雞(技女)好熟嫁?!;
雪;.......;@(激死左
老師;各位同學,,諗好去邊未?!
蓓&啡&餅&糖&檸&荳;緊系去某某主題公園啦,,依家十月,去到有得hahahallowin;D
老師;咁好啦,,今次我地ga旅行地點系某某主題公園,,晚上8點正系學校門口等;)
放學后;$
蓓&啡&餅&糖&檸&荳;啦啦啦啦啦;)
雪;八婆,,企系度!
蓓&啡&餅&糖&檸&荳;我地牙?!
雪;唔系你地系邊個?!
蓓&啡&餅&糖&檸&荳;點睇都系你似d w0,,,;$
雪;哼,,我d fans黎緊,,黎到你地就死,,點牙;系咪好驚牙?!驚既依家講s0rrY仲黎得切w0!
蓓&啡&餅&糖&檸&荳;收皮啦!
樂&洋&界&黑崎&豐;咩事咩事?
蓓&啡&餅&糖&檸&荳;條八婆話吹雞w0w;;
雪's fan1&2;邊條八婆恰我地戈雪雪豬
蓓&啡&餅&糖&檸&荳&樂&洋&界&黑崎&豐;嘔囉唔該!!
雪's fan1&2;依,,,樂哥:em800_113: 界哥:em800_89:
樂&界;咩料#89
雪's fan1&2;我地系黎嘈個幾條8婆炸:em800_113:
樂&界;你依家話我條女8婆牙,叼你?!
雪's fan1&2;對對對唔住牙:em800_113:
雪's fan1&2;雪,走啦!仲系度博打?!
蓓&啡&餅&糖&檸&荳;雪姐精神call馬隊人;雪姐精神淆底閃人:cheer:
到蓓作啦喂;D
                             重新開始;D

EXP
899 點
蓓蓓到你啦;D
推推推;D
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 57樓 筱懧x3x 的帖子

;$;$;$,,
緊系正啦;D
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 59樓 筱懧x3x 的帖子

系嘔哂先岩;$;$
                             重新開始;D

EXP
899 點
同意同意*v*
                             重新開始;D

EXP
899 點
推推推推推;D
                             重新開始;D

EXP
899 點
上集講到蓓蓓病左囉v3v;;
依家第七集啦;yo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
第2日;;
由於啡同荳要留系屋企照顧蓓蓓,,所以無番;)
而糖,檸,餅就番學,,幫佢地請假同抄筆記;)
蓓蓓病左無番;;好明顯洋同黑崎都心不在焉啦;D
放左學之後;
洋,黑崎,豐,樂,界去左我地屋企睇蓓蓓-v-;
見到樂同界咁關心蓓;;
啡同荳呷呷醋醋-v-;
轉番個鏡頭去蓓蓓到先啦;)
蓓蓓;其實我無咩嫁,,大家唔洗咁擔心我嫁:)
黑崎;點可以唔擔心!!你系我ga,,
蓓;咩??
黑崎;er,,,,(面紅
蓓;做咩姐?-口-;;(好天真#7
黑崎;蓓蓓!我好中意你牙;我中意左你好耐嫁啦,你可唔可以做我女朋友?!!
豐&樂&界&糖&檸&餅&荳&啡;嘩~~~w0w~~~~
豐&樂&界&糖&檸&餅&荳&啡;蓓蓓諗成點牙a"a
蓓;,,,我,,,
黑崎;得唔得牙?*v*我得一眼就已經愛上了你;;
黑崎;你好美,好令,好可愛,好索,,,簡介系我心目中ga公主!!
蓓;,,,
洋;!!!你呢條10幾碎人仲著緊童裝ga智障傻仔同我收皮!!
洋;你只系識睇蓓蓓ga外在條件,,你根本唔了解佢!
洋;你呢d人陪唔起佢牙!!
洋;蓓,,我愛你!
豐&樂&界&糖&檸&餅&荳&啡;嘩~~~~~~~
蓓;,,,,,,,,,,,,
黑崎&洋;你簡我地邊個?,,
蓓;,,,點解唔可以做朋友牙?!(蓓走左入房鎖門!
到蓓蓓作啦喂;D
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 71樓 -詩詩=]` 的帖子

thz詩詩baby sup<3
對個故事有咩睇法?;$;$;$
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 73樓 jeremy乂崗 的帖子

thz仔仔;->
haaaaa;:em800_02:
                             重新開始;D