AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 粒蓓;蛇淚;)
打印 上一主題 下一主題

♣_看見你 不段走 只想要 你回頭x沾了淚 絕傷口;$ 到P.41睇>3之前個D是廢o3o [複製鏈接]

EXP
899 點
耶;$;$;$
人地唔系叫佢界豬嫁;$
耶;$
(W) 有時.別問事情 愚或對
(F)全因有你.荊棘困難撐得過。
                             重新開始;D
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
899 點

回覆 79樓 -詩詩=]` 的帖子

好啦好啦;;
我會努力;D
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 80樓 破乂翼 的帖子

請不要呷醋;;
縱使我知道你是愛蓓的!
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 84樓 粒蓓;蛇淚;) 的帖子

我沒有說你愛他;
我只是說他愛你!!
別想多!
                             重新開始;D

EXP
899 點
我都知B-)
耶耶耶,,
爆人名嫁;$
耶;$;$;$
                             重新開始;D

EXP
899 點
嘟嘟盈愛嘟嘟欣;$;$;$
                             重新開始;D

EXP
899 點
第9集*v*0hya~~~~
話說上集講到界界帶啡啡去左戈好令令ga地方啦*v*
第9集開始啦;;
準備睇未?!;g0!!!
去完戈度之后,,佢地又去左好多地方*v*;;
有相睇*3*↓

我守護甜心上腦啦;D平衡;超平衡;D           耶;$;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D
最後佢地挽到勁晏*v*
第2日番到學校2個訓左;;咩到唔知*v*
轉番個鏡頭去蓓蓓到先;->
蓓蓓今日一番到學校;;
就收到好多由黑崎送黎ga花,,,

但系其實蓓蓓對花敏感嫁;o;o
洋見到蓓蓓系咁打'克次'
之後就拎張子巾比佢;;
幫個傻妹丟哂d花;
洋;蓓,好番d未牙?
蓓;恩,,,唔該哂:)
蓓;(向住黑崎),,雖然d花系好令,,,
蓓;不過邊個最關心我,,最錫我,,我諗我已經簡好啦;->
轉去荳荳戈度,,,
話說個日去樂去探蓓,,
完全無理過荳;'(
荳荳依家仲嬲緊佢v口v;
樂;小荳荳:em800_111:
荳;fk u,走開!!
樂;,,,,
荳;行開d!!!!
樂;,,,,,,
樂;算了,,,
荳;你不要我了:bigcry: (走出班房了!)
糖就走左出去找荳,,
之后樂對豐說;小荳荳不要我了;')
樂;我討厭女人;')
他們開始冷戰了#61;;
另一面,,
糖就跑出去,,
追住哭緊ga荳,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
到蓓作啦;D
                             重新開始;D

EXP
899 點
yo~~
推推推;D
                             重新開始;D

EXP
899 點
第十一集*3*(y)(y)(y)
睇到依家十一集都唔送GP送我地既人;;
好快d送啦v口v;
唔系我嬲,唔作嫁啦;@''
上集講到姣a婆同姣婆b笑蓓有黑眼圈;
搞到蓓蓓好唔開心啦v口v;
第11集,,start!!!
咁之後餅同檸陪蓓去左次所洗面;
d男仔又走哂去次所(唔知咩料,依家個次所好令咩?!-v-;)
成班得番啡同糖同姣婆a&b~~
啡就唔妥岩岩個2位姣婆a,b小姐話蓓-v-;
啡;我叼你咩,,你生埋個咁既七樣,,有咩資格笑蓓蓓牙-v-;
姣婆a&b;收皮啦,八婆!
啡;我講中左?!
姣婆a&b;收皮啦,八婆!
啡;叼你咩,唔好成隻鷹鵡咁好唔好牙?!除左'八婆'仲有無其他野講嫁?!
姣婆a&b;叼~你咩料牙!!!
啡;唔滿意牙?!隻抽囉!(個樣勁嬲打;D)[天生嬲打樣-v-哈哈哈]

姣婆a&b;打咪打;淆你?!
糖;打系2打2-v-;;黎啦啡啡-v-;
啡;好!-v-;
打左陣之後;;
無啦啦有老師入黎,,捉左佢地落去坐-v-
2位姣婆塊面面腫左v口v;
糖同啡就手手同腳腳損左t口t;
啡;都唔知邊條仆.街告;@
糖;咪系,,差d打都佢2個以後都唔洗溝仔嫁嘛!!
啡&糖;haaaaa''
老師問左一大堆垃圾問題之後放學-v-;
不過要停課一個禮拜.v.真系fk u牙-__-;
之後蓓,檸,荳,餅,樂,小時,豐,黑崎,三界,洋落黎同佢地一齊屋企啦-v-;
出到學校門口@v@
竟然見到@@''
月!(唔記得乜水就睇番第四集啦-v-;)
月;界(k)
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,待續
到蓓作啦喂;D

重新開始;D

EXP
899 點
推推推;D
咁多位抵錫既baby囝;
                              仲唔多d留撕m?!;D
記得記得送番舊GP仔黎:->
                  系GP;唔系MP!唔好記錯牙;)

再只系睇唔留撕m;
                                     嬲!
                                            唔作嫁啦;@
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 100樓 -詩詩=]` 的帖子

thz sup;D
我要GP囉;D:fly: :fly: :fly:
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 101樓 洛逆凜殺 的帖子

洛洛黎左?:yeah:
yo~~~~
唔好講咁多住;D
投番舊GP黎先(k)
唔比我唔作嫁啦;D
haaaa'

重新開始;D

EXP
899 點

回覆 104樓 帥小餅v3v 的帖子

多謝餅餅豬(k)
抵我咁錫同咁愛你;$;$
耶;無愛錯人;$
:kiss: :kiss: :kiss:
                             重新開始;D

EXP
899 點
800幾人睇;
100幾個撕m-__-
玩野咩?-v-;
                   快d留多幾個撕m囝<3
                         推推推;D
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 107樓 帥小餅v3v 的帖子

因為;;
我錫你囉;$
耶;$迫人講真心話ga;$
我都好好好好好愛餅餅囉;$
                             重新開始;D

EXP
899 點
我都愛死餅餅囉(k)(k)(k)
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 121樓 洛逆凜殺 的帖子

你帥嗎?!
也許是吧;;
但也不夠我帥吧:)
溝我的女人?!
滾開!
                             重新開始;D

EXP
899 點
第十三集*v*~~~~~
上集講到甲搵黑崎,洋,界;
同佢地講個日件事其實系月介蓓同啡之後自己介自己;;
之後個3個男仔,,就想追番佢地*v*

十三集;;GOv口v''
個日之後月就無再出現過lu*v*
今日系個件事之後既第5日;')
蓓蓓依家仲系粒粒牙;'(
洋洋同黑崎又求又跪-v-;
但系粒粒就一把c0m埋去,,無計啦,,依家蓓蓓系粒粒,,
而啡啡呢?佢已經第五日無番學啦;o
佢唔單止無番到屋企,仲無開電話;完完全全人間蒸發咁@口@,,
界問粒,檸,荳,餅,糖;啡啡系邊?!
粒&檸&荳&餅&糖;鬼知咩;@我地都找緊佢囉!!
界;真嫁?!
粒&檸&荳&餅&糖;呃你托j?!
界;,,,,,,
放學后,,粒,檸,荳,餅,糖,界,樂,洋,黑崎一齊去找啡啡-口-;;
檸&荳&餅&糖;最衰都系你地d男仔啦,,搞到依家蓓蓓變左第2個;啡啡又唔知去左邊!!
界&洋&黑崎;對唔住,,,,,,,
由放學既3點9,,找到依家既8點9...都仲系見唔到啡啡,,,
大家都好擔心佢,,
粒粒坐系公園張長椅上哭;'(
呢個時間,,洋洋行埋去攬住粒粒,,
當粒粒正想推開洋戈時,,
洋;蓓蓓,我愛你!只要你吾嫌我,我都永遠陪住你!你想攬人;我俾你攬!喊;我會永遠企系你格黎!
多得洋洋呢句;粒粒終於變番蓓蓓啦^3^
蓓蓓同洋洋一齊左;;
黑崎雖然唔甘心,,但系見到依家蓓蓓甘幸福;小小唔開心算系啲咩姐^口^;
檸&荳&餅&糖&界;你地唔好攬住先啦!找番啡啡慢慢再攬啦!
洋&蓓;咁又系:)
系呢個時間,,
佢地見到一班人,,個個都飲到醉醉地;;
其中有一個女仔好熟口面咁,,,
睇清楚啲@v@
蓓&檸&荳&餅&糖&界&樂&洋&黑崎;啡啡!!(沖埋去個個女仔度)

個女仔;邊能個-.-;
蓓&檸&荳&餅&糖&界&樂&洋&黑崎;啡啡,,你去左邊牙,,我地好擔心你牙!!
啡;你地邊能個牙妖#89,,唔識你地囉!
啡's fans;你識嫁?
啡;唔能識-__-;
啡'fans;叼,咁走啦-.-
啡;正想-__-;
啡同佢d fans走左,,,
蓓&檸&荳&餅&糖&界&樂&洋&黑崎;,,,,,,,-口-;
到蓓作啦喂;D
撕m~plz!!
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 127樓 洛逆凜殺 的帖子

can i fk u?!
                             重新開始;D

EXP
899 點
推推推推推;D
撕m plz:kiss2: :kiss2: :kiss2:
                             重新開始;D