AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 粒蓓;蛇淚;)
打印 上一主題 下一主題

♣_看見你 不段走 只想要 你回頭x沾了淚 絕傷口;$ 到P.41睇>3之前個D是廢o3o [複製鏈接]

EXP
899 點

回覆 133樓 -詩詩=]` 的帖子

系啡啡變左v口v;
最衰男仔啦t^t''
打patpat:bigcry: :bigcry: :bigcry:
(W) 有時.別問事情 愚或對
(F)全因有你.荊棘困難撐得過。
                             重新開始;D
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
899 點

回覆 136樓 粒蓓;蛇淚;) 的帖子

衰衰衰衰衰:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
                             重新開始;D

EXP
899 點
第十五集*3*ya~~~~~
上集講到蓓蓓同啡啡坐*3*
第15集;GO;D
已經左戈五日之後*3*
啡啡變曳左好多;
而蓓蓓同洋就sweet左好多;
荳同樂就更加明白信任既重要性,無再成日嗌咬;
小時同餅餅亦都好珍惜對方;
上堂嚕*3*
當老師講緊'愚公移山'個故事戈時;
[明天的戀愛會開花;今天不要太害怕~~~]
啡;喂,,邊能個?!
某;xxxxxxxxx
啡;喔,好啦,捌=]
老師;嘟嘟啡同學,,你知唔知上緊堂系唔可以用手提電話嫁?!
啡;叼你,唔好銀煩啦,教你既書啦,嘈咩牙嘈-.-;
全班呆眼,,,
啡;妖,,你系咪教書嫁?!唔系就放學啦,,阻能住哂d時間-__-;
登登登登~~~登登登登~~~~~
老師仲教緊'愚公移山'xD'
啡;叼,,個鐘都響完啦,,仲教乜春牙;'(落堂啦妖-__-;!
放學啦;D
蓓&糖&荳&檸&餅&樂&界&洋;啡,,一齊番去啦:)
啡;唔得閒-.-;
出到門口;
啡's fans;啡;)
啡;甘日去邊能度?;o
啡's fans;求期hea下先囉-___-;
啡;好囉-__-;行啦-___-;
蓓&糖&荳&檸&餅&樂&界&洋;,,,-口-(呆左0.0
到蓓作啦喂;D
我發現我作得好智障;D
                             重新開始;D

EXP
899 點
推推推推推;D:em800_16: :em800_16: :em800_16:
                             重新開始;D

EXP
899 點
頭香;D
yo~~~~~
啦啦啦啦啦;D
推推推推推推;D
嗶嗶嗶嗶嗶;D:fly: :fly: :fly:
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 143樓 粒蓓;蛇淚;) 的帖子

yo~~~
蓓蓓作的好睇d;->
親親親:kiss2: :kiss2: :kiss2:
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 145樓 洛逆凜殺 的帖子

親都唔親你啦;P
搶我bab!!:eeeee: :eeeee: :eeeee:
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 153樓 洛逆凜殺 的帖子

唔好睇咪唔好睇囉你:eeeee: :eeeee: :eeeee:
行開行開:eeeee: :eeeee:
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 156樓 洛逆凜殺 的帖子

fk【詞語過濾】u-__-;
咪能搞我啲女人牙:eeeee: :eeeee: :eeeee:
再搞我啲女人明月等牙-.-;
:em800_31: :em800_31: :em800_31:
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 159樓 洛逆凜殺 的帖子

咪唔好驚囉#89;;
明月等囉-__-你老.味:em800_31: :em800_31:
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 163樓 洛逆凜殺 的帖子

做咩頂我條女牙-.-
fk u-.-
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 164樓 帥小餅v3v 的帖子

重新開始;D

EXP
899 點

回覆 168樓 .★﹑小唯× 的帖子

小唯;)
嗨嗨;;
勁耐無見囉:cheer: :cheer: :cheer:
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 171樓 .★﹑小唯× 的帖子

70lv個個好似都一排無0n啦.3.''
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 174樓 .★﹑小唯× 的帖子

嗨;
打令:em800_137: :em800_137:
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 176樓 .★﹑小唯× 的帖子

有牙有牙;)
不過都唔系成日;o;o
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 180樓 .★﹑小唯× 的帖子

好囉;對唔住囉;(
以為你仲嬲緊嘛v__v;
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 183樓 帥小餅v3v 的帖子

笑左囉咩料-.-
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 182樓 .★﹑小唯× 的帖子

多謝你既寬宏大量;P ;P ;P
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 187樓 洛逆凜殺 的帖子

點帥都唔夠我帥啡帥啦-.-
頂u
                             重新開始;D