AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 粒蓓;蛇淚;)
打印 上一主題 下一主題

♣_看見你 不段走 只想要 你回頭x沾了淚 絕傷口;$ 到P.41睇>3之前個D是廢o3o [複製鏈接]

EXP
899 點

回覆 192樓 .★﹑小唯× 的帖子

haaaa'
好啦;得閒找你玩:)
傾唔傾電話牙a"a
(W) 有時.別問事情 愚或對
(F)全因有你.荊棘困難撐得過。
                             重新開始;D
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
899 點

回覆 195樓 洛逆凜殺 的帖子

你話佢老公姐系話緊我啦-.-
叼你媽系-___-;
:em800_31: :em800_31: :em800_31:
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 202樓 洛逆凜殺 的帖子

叼你屎.忽
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 204樓 .★﹑小唯× 的帖子

好啦a"a
依家0n南ser找你先:)
                             重新開始;D

EXP
899 點
我理得你有無快感-___-;
叼到你就得啦-.-;
不過你屎,忽-.-唔想叼-.-
                             重新開始;D

EXP
899 點
我無找錯人;D
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 221樓 .★﹑小唯× 的帖子

如何牙;
智障唯;D
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 224樓 .★﹑小唯× 的帖子

你呢d唔系叫單純;
你呢d叫kai兜;D
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 227樓 .★﹑小唯× 的帖子

學以至用姐;:em800_137: :em800_137: :em800_137:
                             重新開始;D

EXP
899 點
第十七集a___a::yhaaaaaaa=]
上集講到界界同啡啡終於好番啦>w<;
蓓蓓同洋洋就,,sweetsweet啦a"a
樂同荳就依然咁sweetsweet啦唔洗講;D
依家終於出第十七集啦>w<yhaaaa;
老師;各位同學=]甘日我地有2個插班生---詩,,,
啡;耶:fly: 詩詩詩詩詩>3<;我好掛住你牙#39<3
詩;啡啡:kiss2:
啡;MISS,,我要同詩詩座!!
老師;下,,但系,,,
啡;系咪唔能得牙依家?!(睥住佢;D
老師;得得得.......-口-;
啡&詩;yhaaaaa=]
界;-____-'''
老師;仲有個---洛(姐系天寧個個葬囉!o!)
洛;大家好,,i'm帥哥a"a
姣婆a&姣婆b&雪;嘩>w<
啡&蓓&餅&糖&檸&荳;得-__-;嘔哂-___-;發姣死銀開-___-;;
老師;好啦,,,依家個座位表就系咁::::
           老帥桌
  x x     姣a&姣b      xx
雪&豐    黑崎&懧     甲&乙
荳&樂    小時&餅     丙&丁

洋&蓓    詩&啡       界&洛
----------------------------------------------------------------
洛;(望住荳)受媾?!
樂;你戇嘟嫁?!
洛;,,,,....-口-;
洛;(望住餅)受媾?!
小時;你仆嘟啦-.-
洛;.....-口-;
洛;(望坐蓓)受媾?!
洋;含能啦你-.-
洛;......=口=;
洛;(望住糖同詩)受媾?!
啡;媾你媽嘟牙-.-;戇嘟嘟-.-;
洛;我媾佢地關你咩事-口-;
啡;你溝d姣婆我唔能理#89;但系你依家溝我啲baby,我就系唔能比-___-凸''
洛;哦-口-;(行埋去啡度-.-)咁我媾你得唔得?![感覺好色:s]
界;你收皮#89[好型:em800_16: ;不過現實佢應該唔會咁做;比本小姐花痴下啦;D;D;D]
洛;點睇都系我令仔啲啦B-)點會唔夠搶
全人類嘔哂:em800_34: :em800_34: :em800_34:
到蓓作啦喂;D

重新開始;D

EXP
899 點
推推推推推;D
                                      我要撕m牙:cheer: :cheer: :cheer:
最好就投舊GP黎啦;D

再只系睇唔比撕m
我地唔作嫁啦;@
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 231樓 洛逆凜殺 的帖子

對不起;我家沒有老鼠.__.
如果你叫帥;那麼世界沒人醜了;-)
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 233樓 洛逆凜殺 的帖子

最好啦#31;;
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 237樓 -詩詩=]` 的帖子

點會小左你姐;耶;$;$;$
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 240樓 粒蓓;蛇淚;) 的帖子

快啲快啲啦;->
蓓蓓蓓蓓蓓baby:em800_16: :em800_16: :em800_16:
                             重新開始;D

EXP
899 點
笑左囉咩料;$;$;$
                             重新開始;D

EXP
899 點
第19集*3*yhaaaaa;->
上集講到洛比姣婆a追住黎錫;P
第19集;開始啦;D
姣婆a系度追住洛黎咀;
洛系咁避佢;D
之後系眾目睽睽之下,,
洛一野咀左落啡度-口-;;
洛;我愛你
界;,,,,,,,
啡;我,,,你,,,,,,,(衝左入次所!![我發現我真系好中意次所-.-]
詩同蓓就跑左入去睇啡@.@
姣婆a;下:o原來啡同洛有野嫁?-口-;咁好啦;界系我嫁啦:)
檸&餅&糖&荳;你收皮啦-.-
洛;ha,,我都知佢會受我媾-v-;
界;叼,你系咪咁能嬲打牙-__-;
之後就血腥場面,儿童不宜-.-
講番啡戈邊先啦-3333-;
啡系次所驚緊-3-;
詩詩baby同蓓蓓baby安慰緊佢:loveliness: [系咪好羨慕呢?;D]
啡;鳴鳴,,,死啦,,界界會唔會嬲我嫁:bigcry: :bigcry:
詩&蓓;唔會既,,,乖啦乖啦>3<''
之後詩詩攬住啡啡,,
順帶一提,,故事入面詩詩同啡啡系由細細粒識到依家大大粒>3<
仲成日以老公老婆相稱:loveliness:
呢邊就哭哭哭;個邊就打打打,,
死啦;;2邊都好似好悶咁t!m,,
um,,,唔緊要,,我地轉一轉個鏡頭去第2度:$
樂;荳荳豬:em800_16:
荳;做咩牙,樂樂豬:em800_16:
樂;荳荳豬,,我地一齊左都2個月啦-v-'
荳;恩恩=v=;
樂;我地,,一於唔好理其他人-v-;sweetsweet下先啦>w<'
荳;好哇,,樂樂豬:kiss2:
之後,,樂帶左荳荳去一個叫[明月鎮]既地方-v-;
佢地見到好多人系明月中間度訓覺xD''
樂同荳去左睇月亮-w-;
之後,,,樂同荳去左找一個叫[紅娘]既女人,,,
樂;嗨,,紅娘=]
紅娘;er....樂仔;)你女朋友?
樂;嗯=)系牙,,佢叫荳牙^__^
荳;,,,,(面紅)
紅娘;個女仔幾得意w0 ^__^;
樂;系牙,,,,紅娘姐姐,,我甘次黎系有樣野想你幫幫手嫁,,,(面紅)
紅娘;嗯?做咩?想拎情侶種子??
樂;唔系牙>v<我系想同荳荳訂婚-v-;
荳;耶,,,好衰嫁>w<
紅娘;好,,,,不過,,
樂&荳;不過?
紅娘;帶左錢黎未牙樂樂子?!
樂;識咁耐,,你唔系牙嘛#89-.-
紅娘;人情還人情,數目要分明啊:em800_137:
樂;你好耶-.-我同紅娘的夫君講上次,,,,
紅娘;得t^t依家幫你地,,,,
訂完婚<3;;樂樂同荳荳去左睇櫻花*v*
荳;樂樂,,我依家真系覺得自己好幸福牙>w<
樂;唔得!
荳;?v口v
樂;你唔可以再叫我樂樂,,要叫我老公-v-;
荳;耶,好衰嫁>//<
樂;咁你講唔講牙?(吱緊荳)
荳;老公>///<
到蓓蓓作啦;D

上集蓓蓓介紹左粒[我的離開也是愛]比大家聽>w<
實不相瞞,,本帥勁愛許廷鏗的說>w<;;

今次我就介紹粒英文歌比大家聽*v*
不過都好耐嫁啦a0a;唔知大家有無聽過呢??

Avirl Lavigne既,,innocence;D(有中文解釋)

Waking up I see that everything is ok
起床後我發現每件事都很好
The first time in my life and now it's so great
在我生命中第一次且現在一切都很棒
Slowing down I look around and I am so amazed
我放慢腳步並看看周遭而我是感到如此驚奇
I think about the little things that make life great
我認為小事情就能讓生命豐富
I wouldn't change a thing about it
我不會改變這點
This is the best feeling
這是最棒的感受
*This innocence is brilliant, I hope that it will stay
純真是美好的, 我希望永遠保持下去
This moment is perfect, please don't go away, I need you now
這個時刻是完美的, 請不要走開, 我需要你
And I'll hold on to it, don't you let it pass you by*
我會堅持下去, 你也不要錯過它
I found a place so safe, not a single tear
我發現一個安全的地方, 沒有一滴淚
The first time in my life and now it's so clear
在我生命中第一次且非常清楚
Feel calm I belong, I'm so happy here
感到屬於我的平靜, 我很高興在此

It's so strong and now I let myself be sincere
感覺如此強烈, 我讓自己變得真誠
I wouldn't change a thing about it
我不會改變這點
This is the best feeling
這是最棒的感受
repeat*
#It's the state of bliss you think you're dreaming
這是個極樂的狀況而你以為自己在作夢
It's the happiness inside that you're feeling
你感到內心的快樂
It's so beautiful it makes you wanna cry#
它是如此美麗讓你想哭泣
repeat#
It's so beautiful it makes you want to cry
它是如此美麗讓你想哭泣
This innocence is brilliant, it makes you want to cry
純真是美好的, 好到讓你想哭
This innocence is brilliance, please don't go away
純真是美好的, 請不要走開
Cause I need you now
因為此刻我需要你
And I'll hold on to it, don't you let it pass you by
我會堅持下去, 你也不要錯過它
repeat*
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 246樓 破乂翼 的帖子

你,,,好自戀@v@;;;
弓喜哂wo.3.''
作成點先?:em800_137:
                             重新開始;D

EXP
899 點
yhaaaaa;->
差唔多成篇都系荳同樂ga愛情故事;$;$;$
哈哈;D
樂樂快啲thz mE ;D
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 250樓 hildaloveu 的帖子

家姐*3*
誰賤?v3v;;
我嗎?v3v;
                             重新開始;D