AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 粒蓓;蛇淚;)
打印 上一主題 下一主題

♣_看見你 不段走 只想要 你回頭x沾了淚 絕傷口;$ 到P.41睇>3之前個D是廢o3o [複製鏈接]

EXP
899 點

回覆 311樓 timhope13 的帖子

我依家就系要漏左你;D
(W) 有時.別問事情 愚或對
(F)全因有你.荊棘困難撐得過。
                             重新開始;D
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
899 點

回覆 313樓 洛逆凜殺 的帖子

唔關我事#65;;;
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 318樓 洛逆凜殺 的帖子

你要打佢;;
就比我打爆左你先啦:)
                             重新開始;D

EXP
899 點
#80#45#81良辰美景,佳偶大成!本國的啊洋瑭瑭o蓓兩情雙悅,已經在紅娘那裡拜過天地,結為百年之好,讓我們一起祝願這對有情人幸福美滿,恩愛到老~#1
                             重新開始;D

EXP
899 點
蓓#11;
你都玩我?!:bigcry: :bigcry: :bigcry:
作文啦;玩;@
                             重新開始;D

EXP
899 點
#80#45#81良辰美景,佳偶大成!本國的洛逆凜殺和如花兩情雙悅,已經在紅娘那裡拜過天地,結為百年之好,讓我們一起祝願這對有情人幸福美滿,恩愛到老~#1
:em800_02: :em800_02: :em800_02:
                             重新開始;D

EXP
899 點
你做咩干我娘#89;
我都知你唔想我爆你同如花結婚單野出黎-.-
但系都唔洗毒到干我娘嘛-__-;
fk uuuuuu:eeeee: :eeeee: :eeeee:
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 328樓 洛逆凜殺 的帖子

如花你又要?!
你有特別辟好?!-.-
                             重新開始;D

EXP
899 點
s0rry牙v3v;
好耐無出v___v;;
第29集,,,,,
老師;今日,,有個插班生--晴;
晴;大家好牙:->我系牙晴;)
呢個叫牙晴既女仔好似啡...
牙晴坐系界格黎;->
話咁快牙晴就同大家熟左,,
牙晴帶左好多快樂比大家,,
而牙晴同界亦慢慢開始日久生情.....
今日牙晴同蓓,餅,懧,糖,荳一齊傾計..
牙晴;嗯,,,界界有無女朋友嫁?![叫得咁親切-___-凸]
呢個時候,,佢地終於記得啡啡-___-;
蓓,餅,懧,糖,荳;恩..有一個系美國既女朋友...
之後蓓,餅,懧,糖,荳就同牙晴開始講個個叫[啡]既女仔既故事,,
其實大家都開始唔記得左啡同詩........
依家既呢一刻,,
界既心入面得牙晴...
大家都認定左牙晴同界系一齊...
第2日,又系晴朗的一天;D
蓓,餅,懧,糖,荳,小時,翼,洛,樂,牙晴,界一齊出街街;
洋就拖住蓓;小時拖餅;樂拖荳;糖拖懧;
而界亦都好自然咁拖住牙晴...
另一邊,,啡啡同詩詩就已經撘左飛機番黎香港,,
啡啡同詩詩諗住比個驚喜大家;所以無同任何人講野...
啡同詩經過kkk商場,,
佢地首先見到蓓蓓..
佢地諗住勁大聲叫;halo,,,
但系系叫'halo'既前一秒個時...
啡見到界拖住個女仔....
蓓蓓終於見到啡同詩..
蓓;啡啡(K)詩詩(K)
啡轉身跑走左..............
詩詩無跟住啡;行左去界度..
一野c0me埋去,,,睥住佢;之後走左...
第2日...
老師;各位同學,,我地甘日又有2個插班生-___-'
大家見到一個TB拖住詩詩行入黎...
望清楚啲,,個個系啡黎@A@;;
餅,懧,糖,荳,小時,翼,洛,樂,牙晴,界;啡...........
啡;唔好意思我唔識你地;你地亦都無資格叫我個名-.-!
啡;(望住詩)老婆..我地坐個度;-*
到蓓蓓作啦;D
今次作左好多-口-;
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 345樓 洛逆凜殺 的帖子

邊個絕情?
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 347樓 粒蓓;蛇淚;) 的帖子

叫什麼?@v@
                             重新開始;D

EXP
899 點
推推推推推a0a
蓓蓓卡哇伊:em800_16: :em800_16: :em800_16:
                             重新開始;D

EXP
899 點
蓓蓓卡哇伊d
                             重新開始;D

EXP
899 點
唔能作啦!!!
無心情!!!!!!!!!!!!!!!
激能死我!!!!!!!!
叼叼叼叼叼叼叼叼叼!!!!!!!!!!!!!!!!
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 359樓 帥小餅v3v 的帖子

比人激死左!!!
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 362樓 帥小餅v3v 的帖子

唉v___v;
唔好提;-<
v33333v;
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 361樓 -詩詩=]` 的帖子

謝,,,詩詩;-)
                             重新開始;D

EXP
899 點
-3-;
唉;;我聽日up番啦v3v;
想訓.....
                             重新開始;D

EXP
899 點
唔好意思v3v;
好耐無出文v___v;
第31集;->
入到新班..
詩詩,蓓蓓同啡啡一齊坐>3<
好正囉(y)
講番另外一邊啦...
晴系度諗;如果無左個個叫啡既女仔....
咁我同界咪可以......................
晴沖左入次所...
嘟嘟嘟...
男;喂?!
晴;喂..系咪牙邊個牙?!....我想你幫我殺左個叫啡既女仔牙........................
晴番到課室之後,,偷左界部電話......................
放學之後..
啡收到界個sms,,
sms內容:你依家可唔可以黎xx沙灘;我有野想同你講;但系你要一個人黎..
之後啡就自己一個去左某某沙灘..
去到..見唔到有人..
啡;喂-.-又話叫我黎-___-;
啡;頂你.出黎啦-.-
啡;唔好阻住我啲時間-.-
啡;唉-.-算啦我走-.-
突然有2個男人捉住左啡去唔知邊度...........
系間房入面......
啡見到2個唔識既男人同一個女仔....
個女仔好熟面口,,但系又認唔到系邊個....
女;點牙..記唔記得我牙?!
啡;.....你系?!
女;呵-.-我咪晴囉-.-你失憶牙?!
啡;你咩事牙;;無啦啦捉我黎呢度-___-''
晴;呵..如果無左你...
晴;我咪可以同界相親相愛直到永遠囉>w<
晴;有無咩遺言要講?a"a
另一面,,,
蓓蓓同詩詩發現唔知啡去左邊-口-;
佢地去問懧,餅,荳,糖...
懧&餅&荳&糖;唔知牙...可能去左散下心掛:o
樂;老婆..我地要行啦,,去睇<<婚前試愛>>牙
荳;系啦系啦....依家就黎啦BBG>3<
蓓&詩&懧&餅&糖;唉,,真系恩愛..
小時;唔洗咁道記wo;;老婆..我地今日都27days啦
餅;耶;$;$;$
小時;行啦(k)我地去拍下拖拖>w<
蓓&詩&懧&糖;真系痴纏-.-
洋;老婆仔>3<
蓓;叫我?A___A
洋;唔系你仲有邊個姐>w<
蓓;嘻嘻;
洋;baby,,我非你不愛的>3<
詩&懧&糖;唉,真系吹漲-___-
詩&懧&糖;算,,我地去沙灘玩下沙算-v-;
佢地去到沙灘,,玩玩下..
見到一個攤左系度ga女仔............................
到蓓蓓作啦>3<
                             重新開始;D

EXP
899 點

回覆 369樓 MAI=P 的帖子

我都知;$;$;$
我愛米米米米米米baby>3<
                             重新開始;D