AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 18601|回復: 1
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 玩免費ser真係好崩潰   [複製鏈接]

主打遊戲
童話(月費版)
EXP
425 點
樓主

我認同樓主,呢一句:如果唔投入適量既hkd,根本跟唔上免費ser既大主流
反之,我投入$200,同以前一齊玩既族FD,收左平平地既分鞭,+經裝~仲有錢淨買幻營合寵同旁身(不過其實冇都OK..次元可以儲生活費)
就已經可以輕鬆打水木以下任何地區,水木都差少少秒(未升好技)
咁錢,玩具卡娃,原石,捉寵(稀),打保,買精裝提昇自己~樣樣做到,唔知係咪樓主想要既"大主流"?
我自問都好懶.我身邊個個100LV以上,Lv150around~相信佢地俾我更努力
但我依然唔認為有HKD就輕鬆.有好多玩家即使有HKD,都仲要時間升LV,升技,!升寵!,唔係講到2,3日可以成為你口中既"高手級主流"

我就同意 蘋果味牙千 講的..
"""分子係官方出 ok 之但係無高傷武又點分到更高傷既武?
但高傷武點黎架? 唔係D人努努力力辛辛苦苦咁升技LV 升LV升幸
將D鞭,算整到勁高傷?
.....抄到底"""---分子係*倍數,官方D高傷武都2轉先用,而2轉之後升LV要打高LV勁怪,冇勁裝,點打?
唔係平衝破壞,係層次唔同.
分子同謎裝提昇實力,根本沒破壞遊戲平衡.(可能你拎分裝打月光,覺得同以前比,係好破壞生態平衝冇得講..)
只係樓主既平衝,可能太耐冇玩,停留係5年前?
當時遊戲極地係水木先算,幾個黑洞組隊就夠打..
咁人地黑洞練得咁辛苦,都想有日好似商人白金咁,出手秒全場架
有左體精裝,法術系角色可以留返D點,專心配智,令法術傷害提升,先做到樓主口中既"黑洞秒水木"
E家我當你HKD大量轟入,你估點解咁少人上冰2升?因為唔係好多人做到咁努力咁快升到秒冰實力水平
E家你入黎,帶升水木都係50M~70M,買個包有超E,升半隻都2轉啦..到時自己打寶賺錢,升到71打次元賺生活費,咁易追主流(2轉),
俾3日lunch飯錢就可以追上人地1年努力既主流,仲有咩好怨?

補充一.."唔洗付出努力例如練技lv,就可以做到輕鬆秒高lv地方例如鬼殿"呢句好過份..我升左少少技,仲未秒到!都冇得怨..唔俾心機升技就講呢句說話,好唔負責任

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
童話(月費版)
EXP
425 點
poisonboy 發表於 2013-7-23 14:20
我無否定過高手既努力,相反我好欣賞佢地,只係努力轉化左做產品,佢地既產品係可以放售比其他人,由於佢 ...

感覺有D似,叫商城唔好賣戰娃甜心屬調OB禮包..
舉個例,甜心=12親和..唔俾錢買點,掛散步幾耐先有12親?
錢同時間根本都係屬於付出..絕對可以同時發生及平衝..