AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 從來沒有:)
打印 上一主題 下一主題

★原創故事-夢的開瑞(: [複製鏈接]

EXP
191 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

樓主
您阿媽終於得左^^.
agames玩野糸要玩到甘;!
玩到我好攰囉(:`
認證認成粒鐘先收到封email-,-.
收到之後話認證號碼錯誤?;
食你既屎咩真系;p
吾講甘多xd
作故先xd
?
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
191 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

-
第15集;p.

第2日膠番到學校.
啜:米系佢囉`好賤架..55!系伢:S
膠:講乜野阿! (勁大聲#10
啜:咁大聲做乜咩:)家陣成個f1都知啦xd`
跟住有個f1大家姐去bad左膠1野.
佢叫帶9停xd`
我地可以叫佢停姐^_^.
膠:你乜事-_-?
停:我睇吾順眼;p.吹:)?
膠bad番佢1野.
膠:我都睇你吾順眼:)`

膠番到課室同宁佢地分享左呢件事之後xd`
宁就著晒燈咁話小息要落去打到佢變殘廢-_-.
-(小息)`

啤:你就系個個乜野f1大家姐阿^V^?.
萬:好威阿^V^?bad我膠膠(:
萬一野拎起佢張台`掉左落街.
萬:重有你書包^^.甘多垃圾既?睇你都吾想讀書架喇`我幫你啦.
萬燒晒所有書xd
宁成兜屎水林去帶9停到`
其他f1仔見吾多掂`就閃晒.
(暴力場面吾講.)
跟住膠打到佢訓左落地xd`
停:你伢媽-,-.我會報仇架:O!
萬:點報?用你對波夾死我地xd?
膠:報報報我報你屎fk窿!`
boom1聲`膠將佢個頭撼左埋牆;
萬:喂走啦`我聽到MISS0N9既腳步聲.
0N9:邊個係到搞事`
膠:我地都吾知..個女仔訓左係地下..老師..快d叫救護車牙~
萬:我好擔心佢):
宁:系囉..T.T
0N9:你地真系好同學.我一定會搵到個兇手出黎;o
萬:55>_<

跟住小息完既鐘聲就響左:D`
膠想走個陣.比蜜蜂拉住.
蜜蜂:你幾時變到咁架?`
膠:關你咩事姐`您阿媽;D
蜜蜂bad左膠1巴.
蜜蜂:你醒未阿!
膠:你今日bad我.我話你知我第日會10陪還番比你(:
蜜蜂: ....
膠:我.好.憎.您(:
?

EXP
191 點

-
第17集.

膠:冇阿.
啤:咁就好啦:*

可樂個邊:*
蜜蜂:你又點牙:@
可樂:我黎睇下您.
蜜蜂:有咩好睇AH:).
可樂:系人都睇得出啜紫系扮野拉.就算吾系扮野.你都吾算甘對膠架!.
蜜蜂:關你事:):):):):)):):)?
可樂:我當你系兄弟先題你^^
蜜蜂:吾LUN洗:):):):):):):):)::)朋友太多假仁假義亦太多:O!
可樂:哦.898.

夢:紫紫紫紫紫紫紫紫.我系你以前個FD阿^^
啜紫:下,真系架:$?
夢:系也系也:*我地1齊玩啦:)
啜紫:好:)
夢心唸:haha`真系失左憶!!好;D作為好姊妹我就幫你爭取到蜜蜂:$
啜紫:HIHI!唸緊咩牙:D呆晒既?:)
夢:冇:)我地去玩啦:):):):)`
跟住啜紫跳跳下`
無啦啦仆左落個台角到`
個頭爆左江-_-.
夢:哇!!!血牙!!!!!
跟住夢就打999:o)

(醫院).
醫生:病人系甘嗌住1個人既名.我吾知佢系邊個.但.你都系帶個個人黎睇下佢好d`
夢:下?`佢嗌邊個?(心唸`1定系蜜蜂啦v_v
跟住夢入到去.
啜紫:牙行):牙行牙行牙行!!!!!!!!!!!我要牙行阿!!!!!!!!!!
夢:牙行:S邊位?.
啜紫:咁你又邊位牙牙嬸;]我要牙行伢:o.
夢:下-__-?邊個牙行`可吾可以同我講你發生咩事-,-?.
啜紫:我發生左車禍.跟住無啦啦就黎左呢到-,-.我要牙行吾講甘多:)
夢比塊鏡佢.
啜紫:點解我-,-吾同左樣既.........=__=
夢:撞鬼啦真系-,-`呢個樣系我FD.你上左身?`
啜紫:下-,-我點知?`
夢:下-,-咁你叫咩名?
啜紫:我叫牙芷`
夢:同啜紫個名咁似既`呢條女都系叫紫.你聽到啜同紫都叫緊你:)`
啜紫:下-,-電視劇阿-____-?*
夢:我都覺..係你身邊好凍-__-....~~~
?

EXP
191 點

matthewman999 發表於 2012-1-10 21:30
叼 個故事好【詞語過濾】呀  個男咀一啖女  就做到男女朋友,現實系咁就爽yy啦:) ...

話明系故仔嘛;)`haha;p
?

EXP
191 點

-
19集.

之後膠走左;D.
蜜蜂:diu!

膠同萬兩條友就去左飲酒~_~.
膠系系系甘飲-_-.
萬:吾好飲甘多啦-,-.*
膠:吾好理我啦:$
萬:有咩吾開心姐?有新仔喎-,-林梓迪呢;'s.
膠:好牙好牙ava.就叫林梓迪出黎x)!!
萬:好..甘你飲小d:)

萬:喂?!林梓迪~_~.
迪:您系?
萬:我系牙萬呀~_~.出吾出黎牙;)?
迪:去做咩?
萬:陪你條女
迪:好牙` 彤彤`我去陪我fd啦:)下次再同你傾過;*
萬:你同個女仔1齊?!
迪:我送佢出去先:)你地系邊?
萬:海旁.
迪:喔`我等等黎.8 (收左線*

迪:好-,-..凍..
膠:迪迪CHU>3<!
迪:@@
膠:><!!!!!(1野攬住迪-_- (winG左-,-.*
迪心唸:洗吾洗咁主動:$?不過你送上門我都吾緊要><
迪:我叫多d人出黎啦=)=)`
迪叫左佢d兄弟:o. 羊羊:$旻旻:p龍龍xd蔡蔡xd`
羊:迪哥:D`你條新女;?
龍:你條新女吾系牙彤咩-,-@@?
迪:-.-...痴線`佢有仔架-_-''玩T&B好冇?
龍:吾要-_-玩猜每:)`輸左飲酒.
迪:-.-''有酒咩?
羊:我帶左好多xp`
萬:ICE*0*!!!(衝埋去.
旻:@@hi女女`
(旻系女都岩-v-.
萬:HI!^^呢兩支ICE系我架喇88`.
跟住萬就自己開黎飲~_~.
旻:(問迪)條女叫咩名?
迪:萬囉-.-''吾系想溝呀嘛@@`佢有仔架~不過佢條仔就好薯既;]
旻;姐系我搶1定搶到?
迪:一定啦-.-''佢吹晒全校加埋老師都吾夠你做啦==''
旻:A_A好,咁我行動~

羊同龍就去左猜每-_-
萬:膠嘔牙-_-;DIU=.=!!!~好核凸..
迪:我黎照顧佢-_-你去旻到玩住先.
萬:我又吾識佢=.=玩毛牙?我要睇住膠牙.
旻:吾識米黎認識下囉^_^~
跟住猜每;萬系甘輸.系甘飲-_-V
跟住萬電話響.
旻;我幫佢聽-.-e...可樂?
旻:喂?!
樂:喂-.-?搵萬牙`
旻:我呢.就係佢條仔`佢呢就系我身邊`佢話吾會聽你電話架啦!你死心啦:)
樂:....(收左線)`

迪:我送膠番屋企先啦!
其他人:ok:)
萬就wing到不省人事-_-`咩事都吾知!

迪:A_A系你自己送上門架炸:$..
番到屋企之後:o.
迪就對膠進一步咁行動;s....

到底之後會點a0a;?
?

EXP
191 點

-
第21`
跟住佢地去左唱k.
萬;好能悶阿-,-
可樂;明知他貪新厭舊亦不理-.-...
萬;-,-?講乜春阿.
可樂;-,-?唱歌炸wo`
萬;冇歌比你唱牙7投;o)?`系要唱呢首.我黎M牙!讓下我得吾得牙;-)`
可樂;哦-,-
萬;你系米低能牙-,-
可樂;哦-,-
萬;唉算啦;你繼續`
可樂;5.
?

EXP
191 點

-
第23集.

蜜蜂:系我吾好..我會改!
膠:改?你次次都話改`你有幾多次真系改到ah:)?
蜜蜂:我真系好愛您..
膠:我都好愛您.但系應該停啦.
蜜蜂:點解牙?;
膠:我為左搞左甘多野出黎.我吾攰架咩?我都系人:)sor.
蜜蜂:我都好攰牙..我吾識分邊個岩..邊個錯..以後你黎作主好冇?如果我再系咁,一次機會都吾好比我...
膠:(心唸:咁就差吾多)你講架`
蜜蜂:系拉;)吾好走啦;)
膠:好喔;)一次機會炸;D.
跟住佢地相擁:*

sweet^^
-
不過都放新年假啦XD;
終於可以盡情玩:)!!`
佢地約好左去夏威e;
今日就黎到碼頭集合拉;`
萬:不如去遊冬泳?`
呢個時候膠叼住飛煙番黎`
萬:哇,,..蜜蜂系到你都...
膠;佢以後會聽晒我話:$.
萬:正喔..
可樂:蜜蜂你點可以咁架;o)`
蜜蜂:關你q事咩-.-
可樂:...
膠:可樂?扮晒野^^
可樂:.....
萬:hoho~出發去夏威e-_-!
無啦啦有隻龜走埋黎;
龜;令妹你吾系要番學架咩?重食煙?
呢個時候船到左-.-'
萬:放左假好內啦~系甘啦縮頭烏龜yoyoyo!
跟住佢地就走左.haha-v-.
?

EXP
191 點

-
第25集.

到蓓訓左之後.
膠都訓埋:-D.
-
膠系廚房見到萬:$.
萬對住膠微笑左1下:-S.
膠:咁夜糸到做咩?
萬:無牙..望下自己間屋:-D..好耐冇機會望。
膠:傻左咩@@我都想間屋系我既牙xd
萬:呢間真糸我間屋.不過系我生前:).
膠嚇到杯水都跌左落地.
萬:譚梓嘉:D`
膠:您糸邊戈阿?...
萬:你吾覺得間房好熟面口架咩?..
萬:有我同您既回憶;!!!.
膠:您..您糸?..
萬:真糸吾記得拉?.
膠望下周圍.突然腦海浮現一段野:P.
{ -  楊:老婆:)你煮d野食好香喔.不過你重香:)
{  - 膠:傻佬.吾比您食阿那..
{ - 楊:等我爸爸死左呢間屋就糸我地架拉:-D.
{ - 膠:我吾糸中意您d錢:-)
{ - 楊:我知道..旦糸..我地都要有個安樂居架..
{ - 膠:哦`
{ - 楊:..
膠:楊楊?!`楊楊..!!`

-
膠跟住就咁壓醒左-,-!.
膠:楊楊..
跟住膠就行去廚房到.
真糸見到萬.
膠:楊楊!!您點解當初要飛開我阿?點解要失蹤?點解要離開我?.
萬慢慢甘零轉身 ..
萬:????你乜料阿【詞語過濾】膠xd
膠:冇野.咁夜糸到做咩`
萬:訓吾著米飲熱牛奶囉@@!溫暖開心:-D.~~
膠:我發左個好惡既夢!..
萬:系米夢見您ex黎搵您:-D?.
膠:您點知架!! ( 又嚇到杯水跌左落地.
萬:下;我估:-*.真架?-3-....DIU。好恐怖.
膠:陪我訓阿!!`
萬:好-3-....
跟住膠同萬就醒住系地下講佢地d心事:-S.
點左支立足:-D好浪漫:$
蓓就訓到好似隻G咁.xd
跟住膠唸唸下..
唸左頭先發夢.楊講個句{生前}`-_-..
{ - 萬:呢間真糸我間屋.不過系我"生前":).   (REPLAY -★.
膠:吾通..
膠唸唸下:S.
佢會吾會去搞小風?!.
FUCK:-D.
萬同膠就甘傾天光.
到左凌晨4點答4個陣:D.
無拉拉小風去左開晒全屋燈,
個個【詞語過濾】【詞語過濾】佢:你咩事阿-,-
小風就話:我見鬼!!!!!

下集繼續xd
我真糸好中意作靈異野:D (巴.
?

EXP
191 點

-
第27集.

陽:蓓.好內冇見.
蓓:我真系吾信世界有靈魂呢樣野..旦糸家陣吾到我吾信..
陽:我死左之後.重比你地當做拋棄膠既壞男朋友..好委屈囉我;
蓓:sorry.我真系吾知你比人kill左..
膠:陽`我真糸好吾捨得您.你走左之後.我喊到崩潰.
陽:蓓..重有個日拋棄您個個牙崎.其實佢本身有癌症..
蓓:下..
陽:佢希望您憎拒還憎拒`吾好誤會佢..
蓓:牙崎:'(....我一早就知您糸好仔黎..
終於佢地3個一齊到左個森林`
陽:呢到開始.我就吾可以入去拉`放心拉.我吾會傷害你朋友(寧)個身體.
蓓+膠:我信您的:D.

跟住蓓同膠就系甘直行..
個森林好多好怪異既聲.
膠既回憶好似漏水咁漏晒出黎..
{ - 楊:我地擺條心心鏈糸到阿.如果我地真糸一齊到老..我地就一齊黎呢到拎番.
{ - 膠:傻佬您好浪漫z0z啜:-*
膠既回憶漏出黎既同時.眼淚都糸甘漏出黎:-o
{ - 膠:好驚阿!會吾會有個味野架個森林.
{ - 楊:有我就吾驚.!
{ - 膠:傻仔!明明你都好驚xd
{ - 楊:系都要踢爆我t^t...
終於到左:-D.
膠望住條鏈.呆晒:-D.
膠:您真糸重糸到.冇生誘.冇爛:-D.
膠一拎起條鏈.跟住無啦啦勁大聲行雷聲-,-!
嚇到膠跌左條鏈.
跟住蓓即刻同膠汁番.
跟住冇啦啦落雨..
成棵樹林左.
蓓蚊住膠糸甘跑..糸甘跑....
條鏈好阻定..蓓就自己帶住左!

-
尼個時候.
蜂:膠尼?我個膠尼;牙寧你坐糸到做咩?`
寧:diu lee 佬 may! (1巴車埋去
蜂:你咩事-,-?
寧:我就糸中意打您;$吹.?
蜂:-,-
蓓同膠終於出番黎拉`
跟住蓓望住膠.膠望住蓓
佢地突然一齊大叫-,-
寧(揚);咩事;!?
蓓:點解...點解...我會見到自己?
膠:點解?我會變左您.你就變左我?
蓓(膠):點解會甘似換樂無窮;重竟然吾洗神奇網站;?
膠(蓓):救命阿..點解會咁..
蓓(膠):系拉`條鏈糸到..
陽:家陣咩環境..
蓓+膠;救命阿~~~~~~~~~
?

EXP
191 點

-
第29集.

希望您下輩子別改名字;
讓我可以再找您一次:-D`..

蜂:膠..
膠:?
蜂:冇..有冇受傷
膠:冇-,-
蜂:點解您..cool左咁.
膠:吾關您事.88

-
番到宿舍.
膠:萬.我覺得我好對吾住陽`
萬:...唉-,-好複雜-_-'
膠:點算..我家陣成個腦都糸陽.
萬:仔死仔還在架囉`有句野叫:-S.
膠:我放吾低佢...
萬:....
拒地2個就甘傾到天光:-D.

終於起程番去拉(k).
蓓:不如去睇野d紀念品;-*
膠:好好好好好>3<!`
每樣紀念品都有個金句系到!`
跟住膠見到條同琴日一模一樣既心心鏈;!
膠立即問;呢條鏈幾多錢?
個老闆娘:um...呢條鏈好平架炸;o.86蚊(:
膠:我就買呢條!
老闆娘;好既.重蚊住張紙:)`有個金句架!不過你遲d先睇拉!
萬同樂買左情侶介指`金句系一世一生:*
洛兒買左朵假花送比寧;金句糸最愛是您:*
蓓買左手鏈`金句糸放低過去.
蜜蜂系甘睇..都冇樣野岩..

佢地走啦;D.
個老闆娘就好深情咁望住膠.
膠:咩事.?
老闆娘:冇牙;)祝您地一路順風..
膠:多謝;P

系船到.
膠拎條鏈出黎帶.
順便睇金句..
點知..
{- 譚梓嘉:)` 我驚你會嬲.我重未番上去..我開左間紀念品店.我知你會黎買我條鏈.
      老婆.準我叫多您一次老婆:D我愛您.呢句一定吾系大話:).放低我.下世我地會有緣再見:)

膠望住碼頭.見到個老闆娘.
膠大嗌;我都愛您:D
個老闆娘就番左入店拉:-s.

蜂心唸:吾通..
?