AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: pgchicken
打印 上一主題 下一主題

[官方] 正金箱子系統   [複製鏈接]

EXP
376 點
樓主
之前亦都問過...掉落機率一樣...真係唔出好過出= =
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
376 點
其實好認真咁講句....因為先前問過 掉落機率一樣 本人真係試過打3場金副 1件金裝都未跌過落地下(即使係唔岩職既都冇)

如果GM你咁講 出金箱既原因係為左玩家可以加快齊金裝既速度 點解唔直接提高掉落個機率呢?唔岩職都有得汁下 有得剪下 有得賣下.. e家個mainpoint係出都唔出呀

提高機率既話 我諗冇玩家會對 直接出金裝(舊制)/出金箱(新制) 有意見囉

小氣球  你打過以前D金副未呀先生?  發表於 2013-7-14 10:09:28
pgchicken  其實新制長遠黎講的確係變相提高左機率 至於點解唔直接提高,係觀感問題,就好似之前出活動話機率提高50%一樣大家都覺得無分別  發表於 2013-7-10 10:23:35

EXP
376 點
其實意見 應該點都收集夠啦 簡單d黎講 都係個機率需要提高姐 請問e家官方咁拖落去有咩著數?

出金箱:有1班未齊裝既新玩家會退出晴空 官方根本就冇得賺$

唔出金箱:1樣會有一班打到心灰意冷既人退出晴空 官方1樣係冇得賺$ ok?

簡簡單單 快d作出回應 到底出定唔出 提定唔提高個機率仲好啦 討論左咁耐 意見收集夠啦掛? 結論係咩 你地公報個deadline係幾時? 我地係到不停發表有用?對牛彈琴?