AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 7827|回復: 20
打印 上一主題 下一主題

[心得] 玩到好似佢咁勁 我就係神啦 {:qq28:}   [複製鏈接]

主打遊戲
新晴空物語
EXP
421 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 儲蓄勳章 紅寶石勳章 用戶勳章

樓主
youtube.com/watch?v=F1O15aMH2tQ
請各位細心留意片中比人追打既 幻靈玄祭
可能大家覺得冇乜野 又或者幫佢解釋 話: 車 佢都係比人拉走左姐
ok 你咁講 我比你過關

咁以下呢條片 我求神解釋

youtube.com/watch?v=GJXUH9OMPew

唔知隻職有咩技既 去查左先好回丫

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
新晴空物語
EXP
421 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 儲蓄勳章 紅寶石勳章 用戶勳章

佢隻寵根本一個神既存在 隻寵比人打5%發動驚魂 機率形同99%XD

主打遊戲
新晴空物語
EXP
421 點

pgchicken 發表於 2013-11-6 17:29
片段已轉交原廠檢查,待原廠確認結果

等原廠要等幾耐嫁 幾時先做野 佢依家仲猛料到日日用囉!!!

主打遊戲
新晴空物語
EXP
421 點

pgchicken 發表於 2013-11-8 11:39
經過原廠及我方討論,認為片段中玩家有使用外掛或網絡延遲的可能。由於未有確實證據,無法單憑玩家提供之片 ...

妖 咩網路延遲 佢依家係咁用 自己開人打戰場睇下啦 燥到爆囉 有片有人證 仲要係度討論延遲 唔係有心唔查封佢丫??  對d外掛人咁放寬 都唔知有冇搞錯!!!!!

主打遊戲
新晴空物語
EXP
421 點

bbiloveu3333 發表於 2013-11-9 18:11
你地 晴空外掛鼻祖,整個服務器都知啦,自己人比封左就係到串別人
咁閑係AGAME刷帖,去管管自己個會員
公 ...

邊位? 笑左 冰天邊個比人封? 邊個係鼻祖大家心照啦 冰天有人用外掛好歡迎你去舉報囉:)
我開post叫gm去捉外掛叫串人 你都好搞笑 XD

主打遊戲
新晴空物語
EXP
421 點

何況 係新ser 好多人都話見住佢閃 咁都話網路延遲 唔通佢仲用緊電話線上網 56k ? :P

主打遊戲
新晴空物語
EXP
421 點

wo 點解佢地2個仲有玩既 咩叫比人封 封左仲玩到 個外掛咁神嫁@0@
絕影識隱 疾風唔識啦呱? 疾風有用咪影佢囉 睇下佢會唔會比人封7.7
依家我叫gm上去睇下條友幾神 比佢知d人係咪冇王管咁用姐  
如果佢真係56k 我冇野講 sosad._.

主打遊戲
新晴空物語
EXP
421 點

仲有 咩隻game識檢外掛?.? 識就唔叫我地提供啦7.7
你唔係講緊打驗證碼個個系統丫?
如果係講緊個個既話.. OMG 我唔怪你 :)

主打遊戲
新晴空物語
EXP
421 點

大佬 你明唔明個重點係邊 你有冇用眼睇?
家陣話佢神閃 殺唔到人還殺唔到 仲有 咩戰場就比我地冰天殺?
由頭到尾冇話唔比 只係叫唔好殺刷分 okfine 你地殺既話 我地咪照殺番囉
唔鐘意佢都只因為佢做到咁 好地地玩既話 我洗開到呢個post 你自己諗啦 又唔見我話其他人  sosad

主打遊戲
新晴空物語
EXP
421 點

di8 發表於 2013-11-10 01:55
~~~~~~~~~~~~~~~~~~溫馨提示~~~~~~~~~~~~~~~~~~
晴空如果要把帳號停權是會出帳號停權公告的喔^_<

呢個我都唔知喎 多謝提醒^^
呢下真係等d人唔可以係度亂講嚕:P
冇打武道就比d有點兒低智商既人話封一日 真係好笑XD
要砌人生豬肉都要拎d偽證出黎啦 連偽證都冇都敢亂咁砌人 冇藥醫也冇藥醫:)

主打遊戲
新晴空物語
EXP
421 點

bbiloveu3333 發表於 2013-11-10 01:32
公會搞出個事係到咬住人唔放啦,你地咪想讓人都唔玩得你地稱王而已,又想gm封哂你唔中意個人,自己人係到 ...

狗喊捉狗係邊位呢:)
有人拎埋話用外掛比人封係會出通告呢個野出黎啦喎
大佬 你依家仲有咩招未洗出黎嫁 :P
都唔知邊d冇腦既人散埋封1日既流料出黎 果然 d人真係9up當秘級 XD
仲有埋d死士幫手 真係(巴尸米閉)Wo~

主打遊戲
新晴空物語
EXP
421 點

Galx898 發表於 2013-11-11 03:56
投訴照舊~神閃接受!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!你有你投訴~佢有佢神閃!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...

XD 正丫 講得好 哈哈

主打遊戲
新晴空物語
EXP
421 點

gm正係識叫人提供證據 證據有啦 比左片又話要討論 討論左差唔多成個星期啦 就冇左結果
點解唔好好地 自己去查佢呢? 比左證據又唔信 道理一大倫 廢話一大堆 簡簡單單咁去查下都唔做 你要我地玩晴空玩得點安心丫?
依家真心覺得同客服講根本係變左自己個腦都有問題 完全係曬時間曬精神 曬能氣!!!

主打遊戲
新晴空物語
EXP
421 點

gm係無心查既話早d講 咁我唔洗再放錢放心機落去玩 ~~
個陣真係可以慳番啖氣暖下個肚啦 XD
又唔洗日日對住d外掛燥底~

主打遊戲
新晴空物語
EXP
421 點

pgchicken 發表於 2013-11-12 11:21
其實前面都覆左,單憑片段無法判定玩家係咪用外掛,即使入到game見到佢咁樣都無辦法,最多都係懷疑,但懷疑 ...

如果我地有呢個外掛 就唔洗叫你去查啦
我地唔係營運團體 能力有限 先比證據你睇 話你知佢有可能用不當程式 唔係叫你即時封佢 最起碼想你地去查佢 雖然我地係主觀認為佢用外掛 但你地查到唔係 我地又有咩好講
但我依家係乜都見唔到 正係見到佢越用越倡狂 咁我地呢d守法既人 睇住個犯法既仲係安然無恙 我地唔燥底先奇啦!!!!

主打遊戲
新晴空物語
EXP
421 點

pgchicken 發表於 2013-11-12 11:31
個人意見:我地唔係唔做,只係做唔到,試諗下就咁凍左佢既後果同埋之後會點就知。最有效方法都係直接封左舊 ...

警察懷疑個某人係犯人都可以叫佢番去警局協助調查啦
你地係營運方 若果發現有人疑似用外掛 破壞遊戲平衡
即係你地得到合理既懷疑而去做野都唔得啦喎?
調查一個人姐 又唔係叫你地調查全ser

主打遊戲
新晴空物語
EXP
421 點

pgchicken 發表於 2013-11-12 12:38
首先官方唔係警察,兩者權力係唔同。
而調查結果就係該位玩家有機會用外掛,亦有機會唔係,證據不足無法 ...

你地係營運管理個方 唔通冇權去查?
照你咁講 邊個疑似用外掛都冇罪啦
仲有 點先叫夠證據 唔通要上埋人地屋企 拍住片咁詳細介紹隻外掛點用先叫夠證據?

主打遊戲
新晴空物語
EXP
421 點

pgchicken 發表於 2013-11-12 11:21
其實前面都覆左,單憑片段無法判定玩家係咪用外掛,即使入到game見到佢咁樣都無辦法,最多都係懷疑,但懷疑 ...

今日更新出個個呼籲公告最起碼表面上比人知 你地有可能真係有做野啦 咁樣氣都可以順d
希望你地真係會密切留意比人投訴既人 亦希望晴空真係可以杜絕外掛啦 :p

主打遊戲
新晴空物語
EXP
421 點

qqaazz1998 發表於 2013-11-12 17:08
是咪延遲試下就知道,如果是延遲用 指定目標類技能 可以對目標造成傷害,而 瞬間移動 是可以由50 ...

如果連你隻野都咁易發動 咁晴空真係要審視下個d技既發動率^^
5%都咁易出 又唔見衝裝同合武都係咁易:'(

主打遊戲
新晴空物語
EXP
421 點

原來只係同一個數值既機率 發動率都可以咁多版本 真係夠曬神奇
咁唔洗比個%數出黎 正係話隨機發動啦 :)
等人唔洗理機率 正係睇人品算 XD