AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 4148|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

[心得] 岩岩玩完,有d野想分享下   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
1056 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 吹水勳章

樓主
岩岩玩完都ok,不過有幾樣野想講下
1. 組隊打怪時,可5可以share d任品? 即係一個隊員打到,其他都有
2.副本可5可以5好限最低進入人數? 即係一個人都入得
3.技能畫面幾令,但係可5可以出多少少?
4.d字ge顏色有冇得改? 好似交易同公會頻d未都係綠色,咁岩個草地又係綠色就會幾難睇
5.遊戲中會有個信息彈出黎叫人入4個英文字or數字,但係可5可以設定到5好係人打緊怪ge時候彈出黎?我有幾次都搞到差d死-3-

暫時諗到咁多,5知大家玩完又有咩睇法?

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
幻想神域
EXP
1056 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 吹水勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
~恆 發表於 2013-8-7 23:10
4. 我諗字既顏色應該有得調整, 不過最簡單我唔透明個對話框就睇得好清晰

都可以,不過如果個框可以再縮細多少少就好
另外隊友個d頭像都可以整細d嗎?有d左住睇野

主打遊戲
幻想神域
EXP
1056 點

瑩。 發表於 2013-8-7 23:16
其實我對樓主你個跑奶奶icon好有興趣

o0o 你有玩咩?
不過我5係常玩ge人

主打遊戲
幻想神域
EXP
1056 點

瑩。 發表於 2013-8-7 23:19
有就有 不過壇多
BTW其實我覺得介面上面樣樣野都好阻位

我見le排冇咩野玩先down番跑落黎玩下,不過都少左好多人同多外掛
我頭先有3個隊友,3個隊友個頭像加埋對話個2個框都差5多霸晒左邊d位-.-
另外如果個小地圖有得自己簡放係邊同可以較半透明會好d

主打遊戲
幻想神域
EXP
1056 點

winderk 發表於 2013-8-7 23:25
1.遊戲既任務幾好玩
起碼有D任唔再係單純係D打怪或採集任
2.我想知裝備外觀到係咪只可以顯示衣服??

你升到幾多lv?我20幾
我都覺個d代入npc角色ge任幾特別

主打遊戲
幻想神域
EXP
1056 點

瑩。 發表於 2013-8-7 23:28
呢樣又真係事實黎嘅
我想小地圖有得縮細少少 入面好友個個可以落番下面 總之入面d其他圖示唔好咁大...
不 ...

原來有得整走晒DO介面架 0.0

主打遊戲
幻想神域
EXP
1056 點

瑩。 發表於 2013-8-7 23:32
咩都冇哂 得番個場景咁
技能條表都睇唔到 你要記得咩技咩位

之前做開EC,都冇留意有D咁ge野-v-
我技能得1-6 ~.~

主打遊戲
幻想神域
EXP
1056 點

瑩。 發表於 2013-8-7 23:40
總之禁完個介面會變成咁
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q77/s720x720/995151_ ...