AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 4992|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

[疑難] 雙槍金技一問   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
6291 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章

樓主
gonzalo 發表於 2015-1-12 08:29
咁如果人物80級副武是雙槍
用齊3件+3級技能飾品
雙槍金技buff大約會加多少速度? ...

副槍80LV 用3件+3lv飾.時裝背飾插心神卡.加另外4件時裝有高附
速+38XX
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
幻想神域
EXP
6291 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
cskm2005 發表於 2015-1-13 11:36
睇咗啲留言.
我覺得佢單刷向.
啲裝都係跟大眾再強化升星,但就少研究.

個人覺得近戰唔洗著伏擊 因為已多遠攻15%造傷
著上伏擊會少左傷.爆.速.爆傷
要打得痛屬傷同背擊同隊友都好重要
其實我又唔明著近戰+全狙擊點會王造太低 ..?

主打遊戲
幻想神域
EXP
6291 點

gonzalo 發表於 2015-1-16 08:29
因為我用75金武所以王造傷只有83我表傷高又如何?王造傷只有83
打王會有點慢
如果我轉了副槍轉用6%造傷源神 ...

你造傷83 你應該係咁配裝
造傷:副武10+秘石14+全狙20+時裝頭10+近戰15+橙牙11+3造傷戰利
如果你仲想打得再痛D 應該諗方法撐高屬傷而造傷又保持在90左右
例如轉副琴就有12造 再轉蝙蝠藍屬武.
仲有打王快慢有好多因素.隊友破防夠唔夠.或者多隻法書係隊已經可以大力好多
無書係隊 打風火42我一槍都係3~50萬 有隻書可以打到6~90萬