AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3179|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 雷冥心得 (斧適用)   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

樓主

IT 係我識咁多斧入邊,
唔過30萬攻又單刷成功GA人,
真係堅技術流,
大讚
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
叛逆小方 發表於 2015-4-16 13:07
所以我咪一直講職業不平衡LO

其實雙刀也可以很強的,
只是要看玩家投放了多少心血,
以下呢段片係之前巴哈見到...
或者你可以參考下..

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

mi5842013 發表於 2015-4-16 14:50
無睇巴哈果邊...有無個雙刀既裝備圖?!

所有職都有人能單刷到了嗎?! ...

印像入邊佢冇貼裝備圖0.0
暫時只差聖劍, 琴 和火炮 未見過單刷片。

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

叛逆小方 發表於 2015-4-17 15:41
嘿嘿~同樣裝備用在不同職業上,你就會明白我講咩
唔係有冇出過錢ga問題
你話單刷

其實好奇問一下,
你覺得強大定義係點?
點先為之平衡?

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

折竹 發表於 2015-4-17 16:40
平衡呢樣野台服都講左好耐好多,廢事ctrl+c
不過見人講過句可圈可點的話
大意係通常覺得職業平衡可接受的玩 ...

其實點講好呢....
瓜粒離去我係覺得好可惜, 畢竟真係難得一位對神域好有愛玩家,
至於平衝呢個問題, 我覺得係睇你點睇,
因為每個職業係唔同, 都有佢自已特色,
亦都因為咁, 亦有職業之間差距, 因為本身就係2個唔同職業,
2樣唔同野比較就一定會有唔同地方, 除非幻想只推出一個職業, 咁或者就會有真正平衡一日...
其實有好多野都係你睇我好, 我睇你好....視乎你點去運用
正如有好多人會羡慕斧高傷, 高破防, 高DPS,
同樣玩斧GA我都會羨慕其他職業不同優勢, 例如聖劍&弓儲氣, 法書&雙刀 DOT, 弓高連擊&跑速,  拳閃避解DEFUFF, 劍盾&聖劍拉怪, 杖&聖劍 高破實防, 雙槍冰炎加爆&穿越無視防等等
或者斧係單刷係有一定優勢, 但係團隊要做到高輸出, 就要睇隊友配合...

mi5842013  Orz 太刀,鐮刀&火炮無野值得羨慕嗎?! (逃)  發表於 2015-4-20 15:24:52