AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 5376|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

[疑難] 斷線集中回報帖    關閉 [複製鏈接]

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
43 點
樓主
1. 到了晚上就一直斷(上線不到半分鐘斷)
2. 長期到晚斷線..
3. 澳門電訊CTM(海外澳門)
4. 打副本..38秘境副本..

註:斷線後重上會說角色在線上..
然後重開上去看朋友列表跟商城全東西都不見..
打開獵團還會說你沒加入獵團不能打開..
但是只要用VPN換台灣IP就不會出現問題..DNS也有設其他地區的但也沒作用
但是非常LAG..請盡快解決..
http://forum.agames.hk/forum.php ... 0738&extra=page%3D1
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
43 點
片都拍埋啦..一到晚上跟凌晨就咁搞..
叫人點玩阿..副本場次又冇埋..
上線一分鐘唔夠又斷..重複又重複..

已有 1 人評分金幣 收起 理由
司馬信 + 20 已閱

總評分: 金幣 + 20   查看全部評分

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
43 點
請問幾時先有回覆同解決阿= =
另一位官方人員只係係到機械式回覆..
一到夜晚又係咁玩咩..

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
43 點
斷線戰紀???
搞到依家唔夠膽轉線..又搵唔到團打副本..
台灣咁X遠都冇事澳門咁近都出事..
原本想講你地真係算一間好代理..
依家搞埋D咁既針對仲要唔回應..
個垃圾XX人員日X日係到做機械人..睇見都眼火爆..
妖喇媽..依家仲係到扮冇人上線..個論壇廢嫁?
E-MAIL SD左成個星期依家先回你係得啦..
你地SER出問題就係到話玩家既硬件問題..
硬件會定時定候壞咁神奇??
垃圾XX人員摺啦..回埋D九唔搭八懶三懶四既野..
硬件可以定時定候壞你係得嫁啦..