AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: *緋雪夜*
打印 上一主題 下一主題

神人盜賊論~請高手解答~~~~  關閉 [複製鏈接]

EXP
468 點
樓主
今朝用左一分鐘時間諗起一樣野~
好多人覺得盜賊很強~很神~小弟現在有個問題了
咁多位覺得盜賊好強的人~
覺得如果一隻盜同一隻學左鬥氣護體lv3的戰士打~
盜會點打呢?根據我綜口出來的資料~
戰士招鬥氣護體lv3係受任何攻擊都會自動回100血
咁盜打戰盜應該點打呢@@?即係所有職業相剋回歸起點?
小弟見好多人覺得盜好強好神~但又冇人講解有乜招數咁神
所以特以開post問問~
有人說盜屈住戰士打~但係現在當盜打戰士3下,戰士自動已經回左300血
請咁多位覺得盜強的人解答小弟的問題:(
高等盜有乜方法打嬴高等戰士~~~~~!

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
468 點
原帖由 武鬥之神 於 2009-4-19 23:04 發表
有既- -

=隻戰冇左鬥氣先去打,畢竟盜就係玩偷襲:em800_52:

你平時打戰係唔係等d戰無左元神先打架?

EXP
468 點
原帖由 段天 於 2009-4-19 23:37 發表

等自問覺得盜是廢到極點的我黎回吧- -
盜只不過係打王的工具 打快D同打慢D既用處

回返正題假設!係我打緊 盜亂舞破防呢D大家都知(一陣教你地點防啦下)只係垃圾技- - 防又扣唔多 係到打到好多下 毒120+90+100  ...

我見之前 戀之X X之雪 戀X雪 有兩隻盜~
分別叫黑魔盜狗同飛天小狗~(唔係好記得佢地個名~好似係咁叫)
我諗應該呢兩個人分別係主人同擦鞋狗仔既關系
都異口同聲話當戰士玩具咁玩~仲覺得拎住d專武好自豪:Q
不過呢加四月主打星一出~d高等專武多到個倉都放唔曬~
佢地自豪既武器變到通街都係:Q
同埋戰士又有鬥氣護體~我最想知個呢兩兄弟會點打呢;P 呢加比人當返玩具咁玩 囧
加上盜最自豪爆亂舞~爆左仲好~瘋狂幫戰士回血

最後我見好多人話盜神盜勁~點解到咁耐都仲未有d覺得盜勁ga高手答到我架=0=
唔會得把口唔肯接受現實掛=0=?

EXP
468 點
有冇d正面d ga破戰方法@@?
咁多位玩盜我諗打戰個時都唔會等戰冇左元神先打掛..=0=?
同埋戰就冇鬥氣個時可以坐下雲行下大圈先再用~
加上就算咁岩隻盜想cut技~只要出緊技個時是但行一步已經可以取消招技
有冇高手可以比d突破方法我=0=?

EXP
468 點
原帖由 俠客 於 2009-4-20 17:16 發表
lv 4破甲冇用﹖- -
上次見死靈名永隻賊打 都系3毒中亂要+埋破甲先夠死靈打啵a_a

唔明你講乜~上面個句同下面個句令人好難明=0=好矛盾

EXP
468 點
原帖由 俠客 於 2009-4-21 00:06 發表
高lv賊5洗慢慢出技la
82賊技系人地出緊鬥氣果陣 打一下都cut左

你仲係唔明我講乜~你平時打戰係唔係等到d戰冇左<元神>先至現身打?
成個幾兩個字,真係有排等=_=
如果戰就冇鬥氣個時開個雲衝到好入好入先再用鬥氣你會點cut?
唔會潛行仲行得快過用雲掛@@

EXP
468 點
原帖由 溫馴小牛 於 2009-4-21 15:33 發表

你要知道盜係有一招心流

呢位人兄可唔可以講埋幾多秒回幾多cp?
唔好是但講招技要人估先得架=0=
心流幾多秒回幾多?升lv愈高cp會唔會加強效力
我平時開個fd個acc(78盜)打王打人都覺得開左心流都回得好慢wo=0=
你個招心流特別勁?小弟太多野唔明~請呢位高手解釋:Q