AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: Ailiao
打印 上一主題 下一主題

[心得] 玩到好似佢咁勁 我就係神啦 {:qq28:}   [複製鏈接]

主打遊戲
新晴空物語
EXP
421 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 儲蓄勳章 紅寶石勳章 用戶勳章

bbiloveu3333 發表於 2013-11-10 01:32
公會搞出個事係到咬住人唔放啦,你地咪想讓人都唔玩得你地稱王而已,又想gm封哂你唔中意個人,自己人係到 ...

狗喊捉狗係邊位呢:)
有人拎埋話用外掛比人封係會出通告呢個野出黎啦喎
大佬 你依家仲有咩招未洗出黎嫁 :P
都唔知邊d冇腦既人散埋封1日既流料出黎 果然 d人真係9up當秘級 XD
仲有埋d死士幫手 真係(巴尸米閉)Wo~
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
精靈樂章
EXP
888 點
技術|~ 無解釋

主打遊戲
晴空物語
EXP
54 點
投訴照舊~神閃接受!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!你有你投訴~佢有佢神閃!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

主打遊戲
晴空物語
EXP
54 點
你地今日閃左未呀????
我就閃左啦~{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}

主打遊戲
新晴空物語
EXP
421 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 儲蓄勳章 紅寶石勳章 用戶勳章

Galx898 發表於 2013-11-11 03:56
投訴照舊~神閃接受!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!你有你投訴~佢有佢神閃!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...

XD 正丫 講得好 哈哈

EXP
19 點
Ailiao 發表於 2013-11-7 08:46
佢隻寵根本一個神既存在 隻寵比人打5%發動驚魂 機率形同99%XD

我都試過 一衝埋去就驚魂 試過好多次
真係100%咁仔- -"

主打遊戲
新晴空物語
EXP
421 點

gm正係識叫人提供證據 證據有啦 比左片又話要討論 討論左差唔多成個星期啦 就冇左結果
點解唔好好地 自己去查佢呢? 比左證據又唔信 道理一大倫 廢話一大堆 簡簡單單咁去查下都唔做 你要我地玩晴空玩得點安心丫?
依家真心覺得同客服講根本係變左自己個腦都有問題 完全係曬時間曬精神 曬能氣!!!

EXP
1370 點
其實官方成日講咩證據/口\
比完又咪又係話查唔到有問題, 之後當冇事發生
其實不如GM你開隻人上去同佢打埸, 你咪知發生咩事囉- -.......
N年前豬喵影哂相, 結果遲遲唔處理,結果又同呢單野一樣, 搞到佢無心情唔玩
E家又有人提訴, 官方下下都係仲係要玩家提供資料,證據, 點解唔認真少少,開隻人上去睇下發生咩事呢

主打遊戲
星界神話
EXP
2553 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 儲蓄勳章 在線勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 用戶勳章

玩家都咁認真比埋證據@@
好做野XDDD

主打遊戲
新晴空物語
EXP
421 點

gm係無心查既話早d講 咁我唔洗再放錢放心機落去玩 ~~
個陣真係可以慳番啖氣暖下個肚啦 XD
又唔洗日日對住d外掛燥底~

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 試帖勳章 麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

其實前面都覆左,單憑片段無法判定玩家係咪用外掛,即使入到game見到佢咁樣都無辦法,最多都係懷疑,但懷疑係構唔成證據。

呢個情況同一般外掛掛機唔同,外掛掛機可以用GM角色當面問佢問題測試佢係咪外掛,但如果真係有閃身既外掛,營運團隊只可以呼籲玩家有搵到外掛即時提供俾官方做封停外掛程式既處理。

營運團隊同時亦強烈遣責用外掛既人,大家切勿以身試法。

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 試帖勳章 麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

個人意見:我地唔係唔做,只係做唔到,試諗下就咁凍左佢既後果同埋之後會點就知。最有效方法都係直接封左舊野,營運團隊都有去google,但只係搵到一般升lv掛機野

主打遊戲
新晴空物語
EXP
421 點

pgchicken 發表於 2013-11-12 11:21
其實前面都覆左,單憑片段無法判定玩家係咪用外掛,即使入到game見到佢咁樣都無辦法,最多都係懷疑,但懷疑 ...

如果我地有呢個外掛 就唔洗叫你去查啦
我地唔係營運團體 能力有限 先比證據你睇 話你知佢有可能用不當程式 唔係叫你即時封佢 最起碼想你地去查佢 雖然我地係主觀認為佢用外掛 但你地查到唔係 我地又有咩好講
但我依家係乜都見唔到 正係見到佢越用越倡狂 咁我地呢d守法既人 睇住個犯法既仲係安然無恙 我地唔燥底先奇啦!!!!

主打遊戲
新晴空物語
EXP
421 點

pgchicken 發表於 2013-11-12 11:31
個人意見:我地唔係唔做,只係做唔到,試諗下就咁凍左佢既後果同埋之後會點就知。最有效方法都係直接封左舊 ...

警察懷疑個某人係犯人都可以叫佢番去警局協助調查啦
你地係營運方 若果發現有人疑似用外掛 破壞遊戲平衡
即係你地得到合理既懷疑而去做野都唔得啦喎?
調查一個人姐 又唔係叫你地調查全ser

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

Ailiao 發表於 2013-11-12 11:51
警察懷疑個某人係犯人都可以叫佢番去警局協助調查啦
你地係營運方 若果發現有人疑似用外掛 破壞遊戲平衡 ...

首先官方唔係警察,兩者權力係唔同。
而調查結果就係該位玩家有機會用外掛,亦有機會唔係,證據不足無法採取進一步行動。

主打遊戲
新晴空物語
EXP
421 點

pgchicken 發表於 2013-11-12 12:38
首先官方唔係警察,兩者權力係唔同。
而調查結果就係該位玩家有機會用外掛,亦有機會唔係,證據不足無法 ...

你地係營運管理個方 唔通冇權去查?
照你咁講 邊個疑似用外掛都冇罪啦
仲有 點先叫夠證據 唔通要上埋人地屋企 拍住片咁詳細介紹隻外掛點用先叫夠證據?

EXP
594 點
唔好同佢玩囉冇計

六級天王會員

黑色詩人

主打遊戲
晴空物語
EXP
2452 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 吹水勳章

是咪延遲試下就知道,如果是延遲用 指定目標類技能 可以對目標造成傷害,而 瞬間移動 是可以由50公尺外閃過鳳j大炮而不造成傷害。
而關於寵物問題,5%的發動其實好高下,我只寵物的5%暈都成日發動。

不過一句講曬,有無用外掛自己知,其他人點念就見仁見智啦~                                             

by 夜靜蕭語

主打遊戲
精靈樂章
EXP
688 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 發帖王勳章

用外掛玩有咩意義

主打遊戲
新晴空物語
EXP
421 點

pgchicken 發表於 2013-11-12 11:21
其實前面都覆左,單憑片段無法判定玩家係咪用外掛,即使入到game見到佢咁樣都無辦法,最多都係懷疑,但懷疑 ...

今日更新出個個呼籲公告最起碼表面上比人知 你地有可能真係有做野啦 咁樣氣都可以順d
希望你地真係會密切留意比人投訴既人 亦希望晴空真係可以杜絕外掛啦 :p