AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 4885|回復: 20
打印 上一主題 下一主題

[心得] 玫瑰儿/MeIKaBe 正奸商 大家小心   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
52 點
樓主

玫瑰儿(MeIKaBe)AGAME:提淽 買唔到平野就開始吊人
一開始我賣 <手染淘氣貓貓魔女裝> 400金 佢仲要問我有冇得平

仲有D對話(話我死窮鬼).CAP小左 仲要唔認自己係奸商

大家小心D 呢個人口水多到唔識停

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

提淽  唔該你冇充足既證據證明你系呢件事上完全冇錯既就唔好學人開po,浪費緊agame開貼既資源阿你懂5懂阿夠竟?.?  發表於 2013-7-6 16:08:54
提淽  宜家似系你因昆不邃,條氣唔鋸,開PO唱我奸商多D wo:$  發表於 2013-7-6 16:03:07
提淽  唔敢PO由我問你幾錢之後既對話就唔好學人唱人拉-.-甘樣只會顯得你無品,仲要講到我話你窮鬼甘委屈,補圖比你自己睇下你講左D咩:)  發表於 2013-7-6 16:01:11
提淽  區頻賣400金,密頻賣600金?.? 你當我睇唔到區頻嫁企圖想昆我? 我密你系密頻開我600金?奸商就要比你昆?  發表於 2013-7-6 15:56:45
提淽  如圖我問你600金之前果D對話去左邊?點解唔由我問你幾錢開始PO出黎比大家睇下丫CUT D 唔CUT D系到歪曲事實:)證明你人格高尚  發表於 2013-7-6 15:53:43
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
1447 點

瑪瑙石勳章 用戶勳章 紅寶石勳章 在線勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

首先系甘既,呢隻論壇AC我唔會同D無謂人嘈,姐系唔關事既人我一概沒興趣回

我認左我系奸商嫁WO,你唔好老屈我=.=旦奸商5系犯法下話

講道理既人都知邊個撩人嘈交先,好人好者 點解要打句奸商不賣給?

我密你之前我點知你點樣睇我份人?我又唔識你,你SALE件時裝之前有講明唔賣比你認為既奸商咩?

你唔得罪人邊有人會冇拉拉會話你

而且我想講唔好將你對我既不滿放上黎論壇比人討論

我相信晴空呢到唔系比你討論邊個系唔系奸商呢D唔重要我又唔系去呃去搶,又冇逼人地同我買野,希望你識得自重!

最後我想講既..我密你果陣你系開我600金我都唔知你想點WO

1時600金1時又400金.影相果下就話400金甘叫公平?你講過600金果下你唔影出黎?睇到既唔代表系事實既真相:)

信不信由你地我份人冇乜心計只系份人太直接,旦如果你講出黎你會甘做我都會照做保障自己,人之常情,原來由你有預謀甘講你要CAP圖我都有CAP WO

我唔想你繼續系到博同情扮無姑! 亦都唔想人地以為正系得我一尾系到鬧你,無理取鬧

你話我窮同埋屈我R人比野我.吹花我果D圖去左邊?

心虛唔敢CUT出黎比人睇你態度幾甘惡劣?奸商同R人比野2件事有直接關系嫁?

仲有請問你邊隻眼見到我R人地比野我以及我R人比野既證據系邊?姓賴仲唔夠仲要姓屈?唔該你唔好歪曲我人格

你話我窮仲話自己CAP小左圖.甘你何尚唔系有話我?甘你既品格又好得去邊?有圖見真章!你好好態度?

希望你睇完長細版,見好就收,你已經沒誠信可言

真相在此  http://forum.agames.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=101413&extra=page%3D1

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

引用番你cut出黎既圖1拉,如果你冇開過我600我就唔會覺得你玩緊我更加唔會話你系傻仔

我相信在座每個人心裡都會有團火,好地地比人玩感覺好好受?

如果我冇見到你密過我600金我更加唔會問你需唔需要我比圖你證明你系賣400金,旦你唔認你系玩緊我.

系你話唔需要之後你就密我你賣400金,我唔知你系咪處深積累甘去搵籍口唱我,可能甘岩比你搵到位入我。

玩左甘耐晴空由公測到宜家有d咩人同自己有磨擦,唔會連小小都唔知,旦之後你就影張你自己打400金既相之後甘就叫證據?

你影既野唔包括晒你所講過既野,旦你宜家正系將你委屈既表面拎出黎比人睇你幾無姑有用嗎?

打機還打機唔好買賣不成,唔順超就話人系奸商仲要小事化大,拎出黎誤導人地,人地點睇我份人唔重要,個重點系我唔想有份睇agame既人誤會左我系呢件事既態度先會解釋下。

我亦無需要去做晴空既大好人。

我玩甘耐晴空確實未試過因為奸商而比人開post唱自己.買賣意見不合既確實有旦你系第1個甘有氣量甘做

而且玫瑰儿隻AC本身唔系我開既,我代我FD升LV既姐,佢最後唔玩我先叫佢比隻AC我玩姐,唔好以為知宜家隻玫瑰AC系我玩就扮代表LA唔該,幾時系另外一個人幾時系我你都5知拉

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

要講既系甘多了..我冇心打甘大篇甘多字海

旦基因見到D人歪曲事實先忍唔住手打左2大篇請見諒

另外我想聲明,因為之前既事又好宜家既事又好我歡迎你地密頻同我溝通,

對我有乜不滿既人我亦都唔需要得到你地既諒解,你地可以繼續你既想法,你有你既想法自由

旦唔好系AGAME因為我個人問題發表你既私人感受就得,尊重下自己尊重下討論區而唔系將呢到變成罵戰區thx

我更加無興趣同某d對我有意見既人去嘈d乜,我目的只有一個就系唔想系AGAME嘈另AGAME變成罵戰區

希望唔好有更多人無風起浪thx抽水只會顯得你無品,尊重下自己吧,隨時歡迎你密我!

EXP
1172 點

試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 遊戲狂熱勳章

有時好難講啱同錯, 之後我收HP杖3000, 過兩日D人就放2000
你可以話佢奸, 但係都可以話自己7左

你最多咪以後唔同對佢收野

其實你玩耐左, 都知時裝其實好難有市價 (有D人好中意果隻, 有D人覺得好樣衰), 唔似EXP/WP
同埋邊個人係貴放, 邊D人係平放, 你收/放果陣GA叫價, 都係睇自己經驗

EXP
1172 點

試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 遊戲狂熱勳章

其實仲想講就係
宜家放親野, 一叫自出, D人就好似死鬼哂咁

個個都想平收貴放

EXP
92 點
隻GAME 真係愈黎愈多小學雞 做D野出黎吾諗下自己

之前都吾係咁既 整到隻GAME質數愈黎愈差

EXP
664 點
就算佢係奸商,但係有人買佢D野
人地賺爽爽,賣得貴有人買你吹得佢漲咩?

定係呢個年代既人都有仇富心態~_~?
唔抵得人有錢?

EXP
92 點
karara691 發表於 2013-7-5 21:37
就算佢係奸商,但係有人買佢D野
人地賺爽爽,賣得貴有人買你吹得佢漲咩?

講真 邊有人未買過平野架 樓主都有問題:)

EXP
1415 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

又文字海攻擊
d mk文睇到眼都花

主打遊戲
新晴空物語
EXP
501 點

友誼之星勳章

我見到佢擺s1霜森啲野都吾平

主打遊戲
新晴空物語
EXP
1474 點

試帖勳章 藍寶石勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

低收高賣,正常果個個都係咁~~傢啦

EXP
1992 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 用戶勳章 在線勳章

d野不嬲海鮮價
我都係等d野升價之前收 d野跌價既時候清哂佢
做個精明消費者
至於星光呢..
下個星期又會再升價啦 儲定d貨啦

EXP
664 點
oO細夜Oo 發表於 2013-7-5 21:40
講真 邊有人未買過平野架 樓主都有問題:)

咁可能樓主見到平野,會叫個賣家調返貴佢呢

我地唔明架啦

四級霸王會員

陳信宏♥MAYDAY

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
996 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 用戶勳章 儲蓄勳章 在線勳章 友誼之星勳章

提淽 發表於 2013-7-5 21:23
要講既系甘多了..我冇心打甘大篇甘多字海

旦基因見到D人歪曲事實先忍唔住手打左2大篇請見諒{:fun ...

在心中
唔好咁激氣

主打遊戲
晴空物語
EXP
1860 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 紅寶石勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章

其實買賣尼d 你情我願 你又唔可以話人奸商人既 始終佢冇逼你買佢既貨物(在心中米得)
不過d圖我覺得小事唔洗特登po上黎公審

EXP
599 點
追住黎_ .. 笑死
但聽講佢幾有錢..

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

免得有D人是非不分,我將呢個貼既重點cut出黎拉,最後懇請樓主唔好再做埋D自嘲既野

先撩者賤        

竟然你甘執著我話你傻仔先睇下你自己打左乜

邊個話邊個奸商先再有傻仔出現一目了然了吧
         你可以串D講句系唔中意賣比我,我耐你唔何
         話人奸商先仲唔系撩交嘈?定我逼過你收我D野?
         唔會有其他奸商密人收野冇拉拉比佢唔識既人話佢奸掛?
         唔識你就算我系奸商你都沒資格系面前甘話!

我這份人怎,你對我有什麼感想我不需要你由這個貼反映比我知,抽水只會顯得你無品,請尊重下自己人格,歡迎你密我傾

主打遊戲
新晴空物語
EXP
3748 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 用戶勳章 儲蓄勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

提淽 發表於 2013-7-7 15:41
免得有D人是非不分,我將呢個貼既重點cut出黎拉,最後懇請樓主唔好再做埋D自嘲既野

...

無得賴